Sağlık ocağı hemşiresini şahsi numarasından aradım, hatalı mıyım?

0 oy
852 göst.
Diğer kategorisinde (1,209 puan) tarafından

Kızımın bir yaş aşısı için telefon geldi sağlık ocağından 11nde getirin dediler. sağlık ocağı evime uzak araç olmadan sıkıntı saat 3 oldu eşim aradı şimdi gitsek dedi sor ona göre işten izin alayım dedi aradım internetden 1 nolu diye num eski kullanılmıyor bende beni arayan hemşireyi aradım bir iki sonunda açtı hemşire hanım biz aşı için şimdi gelsek olur mu dedim tabi dedi kapattım sağlık ocağına adımımı atar atmaz bi bağırdı bir daha beni şahsi num aramayın ya dedim num yanlışmış p yüzden sormak için aradım evim uzak dedi sadece sizin için değil hiç bi hasta aramasın beni num kapıdan al onu arayın yani moralim bozuldu ben taciz mi ettim numarasını mı işlettim olur olmadık saatte mi aradım kızlar bundan önceki hemşire WhatsApptan yazıyordu kadını hiç rahatsız etmedim hatta sonuçlar için bile mesaj atıyordu tayini çıktı bende aklıma o an bir şey gelmedi keşke deseydim sizde beni şahsi num aramayınız o zaman çocuk gibi azar yiyince moralim bozuldu bide ben haklı olsam bile kendimi o an savunamıyorum

25 Cevaplar

0 oy
(7,495 puan) tarafından

İyi de seni kendi şahsi numarasından aramış daha önce. Sen nerden bileceksin onun şahsi numarası olduğunu. O seni aramış sen de onu. Bende de bir cep nosu var sağlık ocağı diye kaydettim . Hemşire oradan arıyor hep ben de onu oradan arıyorum. Kendi şahsi numarası mı sağlık ocağının numarası mı ne bileyim ben banane ki.

(1,209 puan) tarafından

Bende kayıt etmiştim sağlık ocağı diye ama işte ne bileyim 

-Reklam-
0 oy
(8,688 puan) tarafından

İyide önce kendi aramış .sen yoksa nerden bulupta arayacan

Ne bilem ben sen hangi numaradan beni aradıysan bende seni ordan aradım deseydin 

Ayy böyle kendilerini bişi sananlara Deli oluyorum her meslekte çıkıyor bunlar

(1,209 puan) tarafından

Biri bana bağırınca dondum kaldım,benim cevabımı bile duymamak için sesli sesli konuştu bastırdı sesimi

0 oy
(769 puan) tarafından

Sende çemkirseydin kız ne moralini bozuyorsun ki 

(1,209 puan) tarafından

Num engelledim :) şahsi num cevap vermiyorum derim artık,keşke dışarıda saf ***** olmasam

0 oy
(1,102 puan) tarafından

Arayan numara şahsi mi nerden bilcez ki.

(1,209 puan) tarafından

Hayır şahsi olsa bile konuşma üslubunu görseydiniz aşağılayıcı kibirli

0 oy
(11,980 puan) tarafından

Benim sağlık oçağin numarası var şahsi numarası beni bir gün öncesi  arar sorar gelicen mi diye bende evet derim gerekirse bida arar hatırlatır sonra ki gün

(1,209 puan) tarafından

Yani arayıp uzatmadım bile saat 3 oldu şimdi aşı yapılıyor mu dedim

0 oy
(2,070 puan) tarafından

İlk kez hemşirenin kendi numarasından hastaları aradığını duydum enazindan bizde öyle bişey yok o sizi kendi numarasından aradigsa sizinde arama hakkınız oluyor bence 

(2,070 puan) tarafından

O zaman oda aramasaymis pislik orda bir güzel ağzına geleni sayacaktin yada bir dahaki gidişinde söyle geçen bir anda bağırıp çağırdın ne olduğunu anlamadım sustum ama sizde bir daha beni şahsi numaranızdan aramayın diye 

(1,209 puan) tarafından

Num engelledim arasın sağlık ocağından madem sıkıntı ediyor ,zaten odalarından çıkmak bize hizmet etmek onlara zulüm o kadar havalı davranıyorlar doktor bile öyle değil

(2,070 puan) tarafından

Sorma yaa valla kendini begenmisler hani bir söz var ya okumuş ama adam olamamış diye bunlar ta kendileri bı onlar okumuş zaten 

(1,209 puan) tarafından

Benim kardeşim de doktor her zaman derim hastalara iyi ol diyor niye ben deli miyim tabi güzel davranıyorum ,ama diyeceğim hemşirelere acıma artık :)

(2,676 puan) tarafından

Bende de şahsi numarası var hemşirenin ve ararda ararım da 😅

0 oy
(13,381 puan) tarafından

Önce siz beni aramasaydınız ben nerden bişeyim şahsi bumaranız olduğunu diye daha çok bağırsan keserdi sesini ukala 

(1,209 puan) tarafından

Ben anca susayım umarım  herşey desinler bana çocuklarımda bana çekmez inş

0 oy
(14,343 puan) tarafından

Kendi niye şahsi numaradan aramiş o zaman hanımefendi 😏 özel gününde heralde sinirselleri bozuktur 🤣🤭

(1,209 puan) tarafından

Çok sinirlenmiş doktor bile bi ara virüs zamanı şahsi num aramıştı bizi ne var bunda

(14,343 puan) tarafından

Bizde bir şey soracağımiz zaman şahsi numaradan ariyoz o başka birşeye kızmış sana patlamış muhtemelen ben öyle yorumladım 

(1,209 puan) tarafından

Allah'tan 6 ay onunla işim yok , olabilir belkide 

0 oy
(2,876 puan) tarafından

O da seni şahsi numarasından aramasaymış. Sağlık ocağının numarasını al diyene kadar kendisi sağlık ocağının numarasından arasaymış 😏

(1,209 puan) tarafından

Keşke deseydim aşı esnasında da böyle zor zor konuşuyordu belli o kadar sinirlenmiş

0 oy
(2,187 puan) tarafından

O niye şahsi numarasından ariyo o zaman madem bu kadar tepki verecek tobe yaRabbim sanki şahsi numara diye yaziyo ne insanlar var ya 

(1,209 puan) tarafından

Bide öyle bağırdı benim verdiğim cevapları duymamak için sesli sesli konuştu 

0 oy
(9,184 puan) tarafından

Al işte bir kavga meselesi daha bqna denk gelmesin valla ben kendime hakim.olamam hele bana bagircak bütün sağlık ocağı başımıza toplanirdi

(1,209 puan) tarafından

Eşimde hep bağırıyor o yüzden tepkisiz kaldım galiba içime atıp buraya yazdım

(9,184 puan) tarafından

Tepkisiz kalmayın birgun ilk defa devlet hastanesinin acilen gittim rapor lazimdi acikcasi o ara muayenede kadinlar vardi kadına diyorki doktor bu yaşta doguruyorsun diyor kadında mahcup oldu sustu laf edemedi anam ben açtım ağzımı yumdum gözüme sen doktor olarak nasıl hakaret edersin dedim bana yapsana aynı hakareti ben 46 yaşındayım hamileyim neden doguruyorsun desene dedim..

Ben bunu ne yer varsa yazdim.tek tek arkasında bırakmıyorum 

(1,209 puan) tarafından

İnş bende öyle olurum diğer şekil kafamı eziyorlar 

0 oy
(921 puan) tarafından

Ben onu sağlık ocağına ait numara sandım deseydin ya. Ay çok sinir oldum. Bizim sağlık ocağında ortada bir tuşlu telefon var tüm hastaları onla arıyorlar. Ben de kaydettim bişey olursa watsap tan fln da yazışıyoruz. Hatta geçen gün doktor rapor verir mi Bi sorar mısın diye aradım hemşireyi 

(1,209 puan) tarafından

Tayini çıkan da öyle biriydi ama onun yerine gelen sıkıntılı

0 oy
(2,676 puan) tarafından

Biri bana bu şekilde bağırsa eşim onu orada gömerdi 😁🤣 ay yemin ederim aşı hemşiresi çok çok iyi diye doktor değiştirmiyorum ben, doktor da 5 para etmez insan . Sinirlendim muameleye bak , beyin'siz kadın 

(1,209 puan) tarafından

Biraz kavgacı olmak iyidir ya sonra pişman oluyorum

(1,209 puan) tarafından

Eşim sesini bile çıkarmadı kendisi de her zaman bana bağırıp çağırdığı için değersiz olmanın verdiği üzüntü 

(921 puan) tarafından

Böyle eşler bide haksızken bizi suçlu çıkartır. Savunmak yerine bizi suçlayacak bişey bulurlar malesef 

0 oy
(1,102 puan) tarafından

Doktora bildir ilgili yerlere de şikayet et

(1,209 puan) tarafından

Tamam 

0 oy
(1,020 puan) tarafından

Gereksiz bir tavır göstermiş benim buradaki sağlık ocağı hemşirem kendi verdi numarasını ne zaman arasam cevap veriyor sağolsun 

(1,209 puan) tarafından

Yani kadını yiyecek değiliz ne olacak sanki

0 oy
(13,699 puan) tarafından

iyi de kendi o numaradan aramış seni, yoksa sen nereden bileceksin ki kadının numarasını

şimdi genelde aile hekimliğine telefon alıyorlar, hat alıyorlar hemşire oradan arıyor ediyor. 

aile hekimim benim liseden arkadaşımdı, onun numarası artık sağlık ocağının numarası oldu. 

bir arkadaşım da yeni bir sağlık ocağına atandı hemşire olarak. doktorla konuşmuşlar, doktor hat almış arkadaşım da telefon aldı bu işler için kullanmak amacıyla. 

(bu tarz masrafları ceplerinden karşılıyorlar)

bizim sağlık ocağı da bazen arae, WhatsApp tan yazar. duyuruları hikaye olarak paylaşır 

(1,209 puan) tarafından

Yani sonuçta rahatsız edecek taciz edecek değiliz ne işimiZ olur onunla

(13,699 puan) tarafından

yaptığı yanlış olmuş, kendi numarası bu kadar kıymetliyse aramayacak bu kadar basit 

(1,209 puan) tarafından

Yok diyebilir kapıdaki num kaydet ama öyle içeri adım attığım gibi bi bağırdı bi daha aramayın şahsi num ya senin num olsa ne olur bende olmasa ne olur

0 oy
(121 puan) tarafından

Sağlık ocağı hemşireleri arıyor 3 yıldır kayıtlı aşısı faln olunca arıyor,bazen ben arıyorum şu zaman getirsem olur mu diye o eskidendi şimdi zaten kendileri aramak zorunda azarlamaya hakkı yok insan gibi söylesin.Bence e devletten Sağlık ocağı doktorunuza değisin bi daha o hemşireyle muhatap olmayın bencd.

(1,209 puan) tarafından

Doktor çok iyi ama hemşire sıkıntılı sinirli asabi biri başka hemşire var mı bilmiyorum değiştirmeyi soracağım ona göre sonra yine o bakmasın bize sanki parasını yemişim gibi davranıyor rica minnet

(121 puan) tarafından
+1

Hee doktoru değişince hemşire de değişir öbür türlü olacağını sanmıyorum.

0 oy
(2,591 puan) tarafından

Niye sessiz kaldın ben olsam lafını verirdim önce kendisi aramış ki arayınca ne oldu yani sanki taciz etmiş gibi bu hemşirelerde ki havayı da anlamıyorum bende memnun değilim ama sırf yakın diye degistirmiyorum birşey olduğu zaman arıyorum ulaşamıyorum aylık takipleri içinde çağırmıyor bende doktora götürüyorum diye seslenmiyorum aşıya götürdüğüm de sordum bir daha ki aşı zamanında getir dedi değişik bı tip ne olursa olsun hakkını savun sessiz kalma

(1,209 puan) tarafından

Çok ezik davrandım sustum bilmiyorum niye böyle biriyim çocuklarım bana çeker diye korkuyorum bunu eşim sürekli yapıyor bağırıp çağırmak aşağılamak o yüzden olabilir ona da susuyorum sadece ağlayamıyorum bile artık

0 oy
(1,682 puan) tarafından

Bizim hemşire de Kendi telefondan aramıştı hatta birşey olursa sorabilirsin demişti kaydetmiştim bende 

(1,209 puan) tarafından

İnsan olan zaten öyle olur ki bu hemşirede evli çocuğuda var yani ne takıntısı anlamadım kendime de kızdım umarım bi daha hakkımı savunurjm

0 oy
(26,933 puan) tarafından

Ya şu bazı kadınların saçma sapan takıntıları yok mu. Pes. Sen haklısın tabii ki 

(1,209 puan) tarafından

Yani ben zaten şok oldum o öyle bağırınca yani num bende olsa ne olur gece gece mi aramışım arayıp Rahatsız mı etmişim 10 sn konuştu  3 de gelebilir miyim diye görseydiniz sinirini tavrını 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Sağlık ocağı personeli şahsi numarasından aranabilir mi?
Sağlık personeli ve hastalar arasındaki iletişim resmi kanallar üzerinden yürütülmelidir. Hemşirelerin şahsi numaraları özel hayatın gizliliği kapsamındadır ve acil durumlar dışında iş amaçlı kullanılması uygun görülmez. Sağlık ocağına ulaşmak için kurumun resmi telefon numaraları veya merkezi randevu sistemleri kullanılmalıdır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Aşı randevusu almak için hangi iletişim yolları kullanılmalı?
Aşı randevuları ve sağlık hizmetleri ile ilgili sorgulamalar için öncelikle kurumun kayıtlı resmi telefon hattı aranmalıdır. Eğer kurum numarasına ulaşılamıyorsa, merkezi randevu sistemleri üzerinden güncel iletişim bilgilerine ulaşılabilir veya sağlık ocağına bizzat giderek resmi kanallar üzerinden bilgi alınmalıdır.
Sağlık ocağı çalışanlarıyla iletişimde nelere dikkat edilmelidir?
Sağlık çalışanlarıyla iletişimde kurumun belirlediği çalışma saatleri ve resmi iletişim yöntemlerine sadık kalınmalıdır. Personelin kişisel numarasını talep etmek veya izin almadan aramak iş süreçlerini aksatabilir. Resmi birimlerin sunduğu iletişim bilgileri dışına çıkmamak, profesyonel sınırların korunması adına büyük önem taşır.
Hemşirenin şahsi numarasından aranmasına tepki vermesi normal mi?
Hemşirenin şahsi numarasının iş amacıyla aranmasına tepki vermesi, profesyonel sınırların korunması açısından anlaşılabilir bir durumdur. Kişisel numaralar mesai saatleri içinde veya dışında kurumun kontrolünde değildir ve bu durum personel üzerinde rahatsızlık oluşturabilir. Kurumsal iletişim kurallarına uyulması, hem hasta hem de çalışan memnuniyeti için gereklidir.
Bir yaş aşısı için sağlık ocağına nasıl başvuru yapılır?
Bir yaş aşıları rutin çocuk izlemleri kapsamında yer alır ve genellikle sağlık ocağı tarafından planlanır. Eğer randevu değişikliği veya bilgi alma ihtiyacı doğarsa, kurumun resmi sabit hattı aranmalı veya doğrudan sağlık ocağına gidilerek hemşirenin mesaisine uygun şekilde görüşme talep edilmelidir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 428 göst.
0 oy
4 cevap 156 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Miracin annesi (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 183 göst.
+2 oy
5 cevap 315 göst.

Kategoriler

1,508,452 soru