Eşimle sorunlarım var bilen bilir en küçük birşeye kızan bağıran birisi. Ablam doğum yapacak annem yarın gidecem bilet Alacam dedi bende tamam anne gelirim sende kalırım gidiyorsan seni yolcu ederim dedim, biz farklı şehirde oturuyoruz buraya kaynanam ve annemgilde misafirliğe geldik, zaten annem gidecek diye hadi beni götürde kalim kadın gidecek dedim, yok falan dedi. Ama görseniz kendi annesinin şeyinde pervane. Dedim senin anan baban kıymetliyse benimde kıymetli. Valla kavga dövüş anneme geldim kaynanagile oğullarının yaptığını söylemedim ilk mutsuz olmasınlar diye hiç sorunumuzu bilmezler bu sefer benimde canıma yetti dedim bağırış çağırış duydular daha hepsi bende bağırdım oda kavga ettik baya anneme geldim bıraktım onu. Diyor benim psikolojim bozuldu dedim bozuksa git doktora tedavi olursun umrumda mı açtım ağzımı yumdum gözümü. Hani anası halı aldı kendine Aşkım bak halı nasıl diye sordum bana kızdı ona bile dedi ki BANA HALI FALAN DEME HAAAAAAAAA dedi kızdı ona bile herşeye kızar bende anneme geldim 7 aylık hamileyim bide oğlum var hiçbir zaman çocuklar babasız büyümesin istedim ama olmuyor olduramıyoruz artık, en iyisi bitmesi herkesin sağlığı için