0 oy
903 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşimle sorunlarım var bilen bilir en küçük birşeye kızan bağıran birisi. Ablam doğum yapacak annem yarın gidecem bilet Alacam dedi bende tamam anne gelirim sende kalırım gidiyorsan seni yolcu ederim dedim, biz farklı şehirde oturuyoruz buraya kaynanam ve annemgilde misafirliğe geldik, zaten annem gidecek diye hadi beni götürde kalim kadın gidecek dedim, yok falan dedi. Ama görseniz kendi annesinin şeyinde pervane. Dedim senin anan baban kıymetliyse benimde kıymetli. Valla kavga dövüş anneme geldim kaynanagile oğullarının yaptığını söylemedim ilk mutsuz olmasınlar diye hiç sorunumuzu bilmezler bu sefer benimde canıma yetti dedim bağırış çağırış duydular daha hepsi bende bağırdım oda kavga ettik baya anneme geldim bıraktım onu. Diyor benim psikolojim bozuldu dedim bozuksa git doktora tedavi olursun umrumda mı açtım ağzımı yumdum gözümü. Hani anası halı aldı kendine Aşkım bak halı nasıl diye sordum bana kızdı ona bile dedi ki BANA HALI FALAN DEME HAAAAAAAAA dedi kızdı ona bile herşeye kızar bende anneme geldim 7 aylık hamileyim bide oğlum var hiçbir zaman çocuklar babasız büyümesin istedim ama olmuyor olduramıyoruz artık, en iyisi bitmesi herkesin sağlığı için 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Erkekleri geneli aynı kuzum kendi aileleri aile biz ağaç kovuğunda yetişmişiz. Başka sebepler de yoksa çok da büyütme derim 
-Reklam-
0 oy
(787 puan) tarafından
Rabbim seninde çocuklarının da yardımcısı olsun inşallah üzüldüm gerçekten:(((
tarafından
Amin balım bende üzüldüm ne fayda
0 oy
tarafından
Ne yapmalıyım bilmiyorum, ne onla oluyor nede onsuz çocuklar için 
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Kız ne bitmesi ne boşanması ne ayrılması hemen bir kavgada bitti ayrılıyorum Yok öyle bir şey canım sen şu an hamilesin daha hassasin sinirlerin daha çabuk bozuluyor hiç kafana takmayacagin şeyleri kafaya takabilirsin hormonlarla alakalı esine söyle bana bu şekilde konuşma de sen bana bu şekilde konuşursan sana küserim de aynı evin içinde iki yabancı oluruz de ama küserim Babamın evine giderim falan deme bir erkeği boşanma fikrine sakın alıştırma 
0 oy
tarafından
Öfke buyuk sorun. Bendese var ofkeli bir eş. Cok yol katetmıs olsakta daha gıdecek cok yolumuz var velakin benımde gucum kalmadı artık. Ama direniyorum. Eger elle tutulur guzellıklerı varsa kal ama şiddeti aldatması kotu alıskanlıgı varsa bakma arkana. Sesını cıkartman guzel ezdırme kendını. Ama duzelmesı ıcın caba harcayın. Cabalarkende kendınden gecme. Kolay ayrılınmıyor bende cok defa dedım ama burda mılletın kocalarını gordukce benımkine şukrettım:) 
tarafından
Ah canıö bilirim o onursuz gurursuz hıssini. Aılen hayatta degıller mi? :( eşin destek almayı kabul etmez mi? Ofke cıddı sorun hele ki kufurle daha buyuk sorun. Eş olarak kaldırılmıyor. Benm eşimde kufur eder sinirliyken sana demıyorm der ama nefret edıyoruö onun ofkelı halınden ve kufretmesınden. Buda psıkolojık sıddettır. Onceden cam pencere kapı baca kırar gecerdı kavga ettm duzelmedı sustum duzelmedı agladm duzelmedı. Aramız iyi oldukca konustum onun kendını rahatlattıgı yontem benım psıkolojımı bozdugunu anlattım. Kırılan esyaşarı gordukce sogudumu anlattım. Sureklı konustum.sımdı cok konusuyo dıyolar ama napayım kafasına boyle boyle soktum. Smdi kırıp dokmeyı bıraktı cok sukur. O lanet kufurlerde sıra basaracam sende basarabılırsın. Ama gıtmek ıstersen asla gucsuz degılsın kendınde basarabılırsın ayakların uzerınde durmayı. Kendıne deger vermezsen el oglu ezdıkce ezıyor malesef. Senınde ınsan oldugunu anlat ona. Bıkmadan usanmadan anlat. Taş olsa catlıyor ınan bana
(53 puan) tarafından
Ahhh lafla olmuyor tamam diyor özür diliyor 3 güne yine aynı annem yaşayan ölü erkek evlatlarını seviyor beni sevmiyor ne yaptıysam ona sanki ben istedim beni doğur diye zaten beni istememiş aldırmaya gitmiş dayım kurtarmış keşke kurtarmasaydı da kürtaj olup beni çöpe atsalardı hayatım çöp zaten çocuklarım olmasa çekilir yanı yok Allahım diyorum birgün bende gülücem diyorum o günü bekliyorum
tarafından
Kuzum ozur dılemesı bıle buyuk adım bılıyor musun. Basarmaya az kalmış. Ilk basta ben normalım sensın deli sen destek al derdi. Konustukca ozur dılemeye basladı. Sonra seyrelttı sonra bıraktı. Farknda olması bıle buyyk olay. Evrene gonderdıgın enerjiye ve mesaja da dıkkat et. Her seyın duzelecegıne ınanırsan mutly olacagına ınanırsan evren bunu duyar ve sana verır. (rabbim kabul eder dualarını dıye dusunebılırsın) sen kendını sev once eşin sonra sayar seni. Sen kendıne duymadıgın saygıyı esınden beklıyorsun. Aynaya bak ve ben degerlıyım de. Cunky sen annesın, sen kadınsın ve sen bir bireysin. Aıledekı yoksunlugun evlılık hayatına yansımıs farknda degılsın. Kendıne deger vermıyorsun. Neden oyle dusunuyorsun sen dpgdun buyusun ve anne oldun. Eş oldun ve eşine kendi degernı hatrlatma vaktı. Kendıne gel sabah uyan ve aynanın karsısına gec. Ben degerlıyım, ben mutluyum, ben huzurluyum, ben güzelım ve cok guzel bır anne ve eşim. Eşim beni seviyor ve sayıyor. Bunları tekrar et. Gune guzel basla eşine pozıtıf enerjını gonder.ve ofkesını kontrol ıcın dua et.
(53 puan) tarafından
Yaaa siz nasıl bir meleksiniz çok teşekkür ederim anca okuyabildim iyi günler mutlu günler hep sizinle olsun Allah gönlünüzün muradını versin
tarafından
Canım benim Rabbım senin de gonlunun muradını versin.allaha emanetsın... :)
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Kız ne bitmesi ne boşanması ne ayrılması hemen bir kavgada bitti ayrılıyorum Yok öyle bir şey canım sen şu an hamilesin daha hassasin sinirlerin daha çabuk bozuluyor hiç kafana takmayacagin şeyleri kafaya takabilirsin hormonlarla alakalı esine söyle bana bu şekilde konuşma de sen bana bu şekilde konuşursan sana küserim de aynı evin içinde iki yabancı oluruz de ama küserim Babamın evine giderim falan deme bir erkeği boşanma fikrine sakın alıştırma 
0 oy
(163,336 puan) tarafından
Sumeyra hamilesin dikkat et kendine
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun uzme kendini hamilesin rabbim hidayet versin.
0 oy
(18,204 puan) tarafından
bilmiyorum ki şimdi bu anlattıklarında boşanmayı gerektirecek bişey yok ki düzeltilebilir şeyler bunlar

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 295 göst.
0 oy
8 cevap 715 göst.
18 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Muallime07. (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 724 göst.
4 Şubat 2022 Diğer kategorisinde _Forbidden_ (1,203 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 640 göst.
9 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu