0 oy
536 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Günaydın kızlar. Napıyosunuz

image

nasılsınız?

Ben bugün de Müge Anlı izliyorum :)

8 Cevaplar

0 oy
(54 puan) tarafından

Hayırlı sabahlar oğlum uyusa da kahvaltı yapsam diye gözüne bakıyorum ama boşa galiba :D

tarafından
Kaç aylık kuzum uyur inşaAllah
(54 puan) tarafından
38 günlük canım :)
tarafından
Aayy minnacık daha.  Yardımcı olacak birileri olsa yanında iyi olurdu kuzum Rabbim yardımcın olsun
(54 puan) tarafından
Allah razı olsun canım cümlemize inşallah :)
tarafından
Amin canım :)
-Reklam-
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Kızımı uyutuyorm :) 
tarafından
Hemencik uyur inşaAllah  :)
0 oy
(1,186 puan) tarafından

image

öyle boş boş bakıyoruz miniğimle
tarafından
Ay kaç aylık canım :)
(1,186 puan) tarafından
7. Ayımıza gireceğiz canım
tarafından
MaşaAllah sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah
(1,186 puan) tarafından
Amin inşallah canım teşekkür ederim ❤️
0 oy
tarafından

Bende ve şu anda kris geçiriyorum buralarda dengesiz kadın face den adan bul tanış paraları yedir sonra acıtasyon yap ıyhhhh birine iki lokma yiyecek ekmek al, desen almazlar 

tarafından
1 aylık anca abla  :D
(739 puan) tarafından
Bu kadınlar Nasil olup kaniyor anlamıyorum bir hayır yapaydin bir yatırım yapaydin gelen adama paralar verilirmi dengesiz
Hele su yangın olayi cok acayip ya sonu kocadanmi cikicak sence ablam
tarafından
Bence kocadan gibime geliyo ancak bu tek yapılan bişey değil bu olayı tek başına beceremez ailenin parmağı var hepsi yalan söylüyo bekleyip görecez bana biraz zor çözülür gibi geliyo bu cinayet
(739 puan) tarafından
Adami kullanip yaptirdilar da üstünü örtüyorlar gibi hicbiri konusmazsa cozulmez diğer cinayetler gibi teksas sanki köy üç cinayet varmis cozulmeyen saka gbi
tarafından
İşde onu diyorum ağızları çok sıkı :(
0 oy
(1,150 puan) tarafından

Biraz spor yapayım dedim, kızım eteklerime tutunup ağladı. Şimdi emziriyorum. Allah onları bağışlasın. Küçükken çok zor oluyor hayat. Ne rahatça tuvalete gidebiliyorum, ne banyo, ne spor, ne namaz.. Hepsinde arkamdan ağlıyor. Namazda üstüme tırmanıyor, başörtümü çekiyor. Ev işlerimi yapamıyorum, kişisel bakım hak getire. Ne olacak halim bilmiyorum. Sanki ayaklarıma iki ağırlık bağlanmış ve ben öyle yaşamaya çalışıyorum. :( öyle sorunca dertlendim biraz ya. Ama onlarsız da olmuyor. Canlarım onlar benim. ❤️ Allah salihlerden eylesin 

tarafından
İsim değişikliği yaptın mı canım sen aynı mıydı adın
(1,150 puan) tarafından
Evet başından beri aynı canım, hiç değiştirmedim. Bir buçuk yıl oldu üyeliğim
tarafından
Pıtırcık anne diye kullanıcı vardı da o mu acaba dedim kuzum
(1,150 puan) tarafından
Yok canım, onlar benden sonra açılan hesaplar ama artık görmüyorum pıtırcık adında kimseyi. Senin adın neydi peki? Sen de eski üyeymişsin
tarafından
Aynı kuzum hiç değişmedim bende
0 oy
tarafından

Günaydin cano tonun güzelmis:D

Diyet nasıl gidiyor ne zaman yoktun<3

tarafından
Kızımın bacakları kız o benim değil ahahaha  :D valla yapamıyorum kuzum diyet. İlaç kullanmaya başladım değerlerim düzelse hızlı kilo veririm diye hamilelik çıkınca başka ilaca başlıcam şimdi diyetisyene gidicem ama inşaAllah hamileyken kilo daha zor
tarafından
Kızın bacakları olamaz kadın bacağı gibi::))ne ilacı geçmiş olsun canım hamilemisin?
Sana bir tarif veriyim onu yap kilo almasın hamilelik de çocuk alır ben yapıyordum sadece 9 ayda 2 kilo aldım bebek de 3980 doğdu 56 cm
tarafından
Kızımın bacağı kız yakından çektim ya ondan öyle duruyor  :D  B12 ve D vitamini bir de kan ilacı kullanıyordum doktor bugün folik asit verdi hamileliği öğrendik diye. Ver kuzum ya işe yarayacaksa yaparım inşaAllah
tarafından
Kaç haftalıkken canım kızın kaç yaşında allah bağışlasın:))
1su bardağına ılık hafif sıcak süt de 1 tatlı kaşığı bal 1 tatlı kaşığı tahin koy karıştırıp iç günde iki defa doğumdan sonrada kullanabilirsin anne sütünü artırıyor birde

Ben hep yaptım ve yapiyorum hala canım
tarafından
2 yaşında kızım. Daha yeni kuzum 4+5
Tamam kuzum kaydettim
tarafından
Allah başlarsın allah devamini erdirsin sağ salim kusagina almayı nasıp etsin canım
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Günaydın canim kizin aşisi vardi ordan geliom smdide onu uyutuyom
tarafından
Çabuk önceki postuma yaz :D
(22,057 puan) tarafından
Dur bakiyorum :)))
0 oy
tarafından

Çicekli donuna hayran olsunlar yavriiimmmm:))) postunuda hortlattim ele xoşşş:D

tarafından
Tahlil sonucu yazan aayy  :Dd
tarafından
Bu cicekli don hosuma gitti hahhaha
tarafından
Kızımın bacağı yav o  :D
tarafından
Tamam olsun ciceklimi cicekli hahhaha
tarafından
Aynısından bulsam sana da yollardım ama yoohh :D canım sağolsun düşünmem yeter :D dimi bebeğim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 709 göst.
27 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Bahar..❤ (2,916 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 511 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,417 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 362 göst.
10 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,597 soru