0 oy
1,476 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar lütfen kusuruma bakmayın.

Heyecanimi maruz görün :angel:

4-5 gün once 9 tane küçük salataliklardan yedim.

2 gün önce eşimden dondurma istedim. 

Sizce cinsiyeti ne olabilir ?

Tabiki Allah'tan başkası bilemez yada çok erken yuhh diyenleriniz olabilir ama dedigim gibi heyecandan :) 

Ye tatlıyı doğur hakkiyi ye eksiyi dogur Ayşe'yi demişler. Benimki tatlıda değil tuzluda :D

Belki kendinizden yola çıkarak tahminde bulunursunuz diye düşündüm .

Teşekkür ederim şimdiden ❤️:happy:

42 Cevaplar

0 oy
(3,133 puan) tarafından

Bulantılar geçtiğinden beri sürekli tatlı şeyler yiyorum ve kızım olacak:D

tarafından
Ayy yerimm maşallah Allah bağışlasın cnm ☺️
(3,133 puan) tarafından
İnşallah ☺️
-Reklam-
0 oy
(8,060 puan) tarafından
Hamilelik kesinleştikten sonra düşünün böyle şeyleri bence heyecanınızı anlıyorum ama siz yinede temkinli adım atın 
tarafından
İnşallah yarını bekleyeceğim zaman geçerse...
0 oy
tarafından

Rabbim gönlünce VERSİN İNŞALLAH ❤️.  Hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ rabbim. 

tarafından
Amin canım Allah razı olsun ❤️❤️
0 oy
tarafından

Kızz dur yavrum daha çok, erken bi sakin ol acele etme balım benim ilki 19. 44 çıkdı daha bilmiyorum cinsiyetini :D

tarafından
Yaaa :/ ona göre isim bulacam canım :) tabi kız olursa asel kavin erkek olursa arel Allah'ım öyle seslenerek seveyim yavrumuu şimdi annecim diye seviyorum yani inşallah hamileyimdir :)
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Aynilarini aserdim :)) salataliklari yedigimde hamile oldugumu bile bilmiyordum surekli canim salatalik istiyordu icim.yaniyordu hep dondurma sevmem normalde hep dondurma yiyordum oglum oldu
tarafından
Allah bağışlasın canım benim ❤️☺️
(4,234 puan) tarafından
Allah razi olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
tarafından
Aminn canım Allah razı olsun ❤️
0 oy
tarafından

Valla canm tali yedim hep tayli yedim ama pamuk gibi bi kizim oldu :D Bslli olmaz bu isler 

tarafından
Allah bağışlasın balım ☺️❤️
tarafından
Amin kuzum cumlemizin evladni insallah
0 oy
tarafından

Ikiz olsun biri kiz biri erkek ohhh miss :woot:

tarafından
Ayy insallah canımcim ☺️☺️❤️❤️❤️
0 oy
(877 puan) tarafından
Kız sen daha yeni test yapamadınmi dur hemen yavaş kan verdinmi canım bende seni merak etmiştim
tarafından
Sabah test yptim yine silik çıktı. Sonra kan verdim daha sonuç çıkmadı yarın öğlen cikicak sonuc malesef bekleyecegim :((
(877 puan) tarafından
Az sabret canim daha çok erken heyecanını anlıyorum benimde üç yil olmamıştı birden oluverdi bende öyleydim ineternette ne kadar hamilelik ilgili bilgi varsa okumuştum uzulmeni istemem ben çok test yaptim hep tek cizgiydi çok rabbime simdi ikinciyi hamileyim
tarafından
Allah bağışlasın canım ❤️☺️
0 oy
tarafından
Kız salatalık ve dondurmadan cinsiyet belli olurmu Allah seni:))
tarafından
Belki bir ihtimal dedim kız :)) tatlida değil tuzluda değil ya karar veremedim ne olcak diye :D sorayım dedim ☺️☺️❤️
tarafından
Az daha bekle öğrenirsin canim o tatlı tuzlu işi hikaye
0 oy
(274 puan) tarafından

Kızımda ful ekşi yedim hep 

Şimdi nasip olursa oğlum olcak bian tatlı çeker bian ekşi değişik oldu eski yemekleri normalde sevmem ama hep anneanne yemekleri yapasım var öyle :)

tarafından
Allah bağışlasın canım ❤️
0 oy
tarafından
Ye eksiyi doğur Ayşeyi demişler ama ben hep eksi yedim oğlum oldu onlar laf işte taktir Allahın 
tarafından
Tabiki Allah'ım sağ sağlim kucağımıza almayi nasip etsin inşallah ❤️
0 oy
(5,370 puan) tarafından
Ya hamile misin bn anlamadım kuzum ben ekşi yedim oğlum var :) 
tarafından
Canım 2 kere test yaptım silik çıktı kan sonucunu bekliyorum yarın gidicem sonuç için. Umutluyum. Hamile gibi hissediyorum kendimi hayrlisi Allah bağışlasın canım benim ❤️
0 oy
(7,930 puan) tarafından

Benim canım en ilk muz çekti. Oğlum oldu :D

Şimdi oğlum da muzu çok seviyor. 

Hayırlısı olsun, Allah tamamına erdirsin

tarafından
Amin canım Allah bağışlasın balım ☺️
(7,930 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım hepimizinkini bağışlasın
0 oy
(2,890 puan) tarafından
Heyecanını anlıyorum ama cinsiyet tayini bu tarz şeylerle yapılmıyor Hatta hiçbir belirti ile anlayamazsın ne yeme içme Ne karın şekli ne hamilelik süreci ne kilo alma şekli hiçbiri cinsiyet konusunda belirleyici değil bunlar Sadece bünyeden bünyeye değişen kadından kadına farklılık gösteren hormonal tepkiler Mesela ben ilk oğlum da deli gibi tatlı yedim bunda da tuzlu ve ekşi seviyorum ama bu da erkek karnım küçük ve yaygındır Bu tamamen fiziksel özelliklerinden kaynaklanıyor ama ilk oğluma hamileyken herkes kız gibi duruyor göbeğin yaygın derdi yok kızsa sağda erkek ve solda olurmuş gibi hurafeler de var o da insanın Rahim yapısına göre değişiyor:) kısaca yeme içme hamilelik seyri gibi hiçbir şey Cinsiyette belirleyici değildir Güya erkek çocuğun hamileliği rahat geçer derler kız da daha çok sabah kusması olur derler ben ilk oğlumda 9 ay kustum bunda da 4 ay kustum şurada bir aydır iyiyim bakalım Önümüzdeki aylar neler gösterecek:) 
tarafından
Allah yardımcın olsun canım bnmde 2-3 haftadir var mide bulantım. Banada hemen belirti çıkmaz dediler çıktı halende midem ağrıyor :)
(2,890 puan) tarafından
Bnce heyecandan :))
tarafından
Kesinlikle onunda etkisi çok :))
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Kızzz hamile misin cok merak etmiştim şimdi gördüm postunu 
tarafından
Test yaptım 2 kere ikiside silik çıktı bugünde kan verdim yarın çıkacak sonuçlar bakalım inşallah hamileyimdir ☺️❤️
(2,586 puan) tarafından
İnşalllaaahhhhhhh inşallaahhhh canımmmm cok isterim Allah gönlüne göre versin inşallah❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Mide bulantısıyla eksiyle tatlisiyla hic alakasi yok inan bana benim cok midem bulanıyordu herkes dedi işte kız nar canım çekiyordu ye eksiyi doğur ayşeyi kesin kız elime bisey uyuşturuyor avucunu açarsan kız

Ama sonuç erkek  yani inanma böyle şeylere 
0 oy
(5,437 puan) tarafından

Ben ekşi yedim 1. De erkek oldu 2. Karışıktı aynı sen gibi erkek oldu:D

tarafından
Allah bağışlasın canım benim ❤️
0 oy
tarafından

Kuzum ben tursuyla çikolatayı birlikte yiyodum . Eşim sende ne biçim mide var ıyyy diyodu kızım oldu :D. Hislerine güven ama anneler hissediyo bence cinsiyeti ben hep kız diyodum herkes erkek diyodu 

tarafından
Şuan hiç bişey hissedemiyorum :)
0 oy
(242 puan) tarafından
canımm sonuç çıktımı :) 
tarafından
Yok canım malesef :(
(242 puan) tarafından
bir ümit postlarına bakıyorum hep :))
0 oy
(3,615 puan) tarafından

Kiz yada erkek :D

tarafından
Ama hangisi ☺️❤️ :D
(3,615 puan) tarafından
Kizzzz bende habire salatalık yedim kizim oldu :D
tarafından
Gerçekten mi kız :))
(3,615 puan) tarafından
He kiz :D

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 571 göst.
20 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Merveee YE (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 415 göst.
+2 oy
15 cevap 773 göst.
12 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MinnieMouse (2,886 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 232 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,802 soru

24,021,125 cevap

328,225 kullanıcı

...