0 oy
377 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (126 puan) tarafından

Kızlar 9aylik oğlumun çok ateşi var dış çıkarıyor ondan galiba ili duş aldırdım ates düşürücü verdim başka ne yapabilirim ilkdefa böyle oldu çok korkuyorum:(

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Düşmezse doktora götür derm canım yani dişle alakası da olmayablr riske atma. Allah sağlık versin bebişine.
(126 puan) tarafından
Sağol cnm biraz beklim olmadı götürürüm gece uyurken iyidi biseyi yoktu uyandığında farkettim
-Reklam-
0 oy
(128 puan) tarafından
Bacak aralarına koltuk altlarına  alnına ıslak bez koy.buyuk ihtimalle üşütmüş  cnm .çok geçmiş olsun olsun
(126 puan) tarafından
Tamm cnm çok sağol Allah razı olsun
(128 puan) tarafından
Senden de  canım dikkat et .
0 oy
(226 puan) tarafından
Dış ateşinin derecesi var 38.5 u asmaz bunun üzerindeki ateş dişten değildir yabgrip enfeksiyon vs dir
0 oy
tarafından

Geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah

(126 puan) tarafından
Sağol Allah razı olsun cnm
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Zibinla bırak sakin sirkeli su ile vücudunu silme canım ılık su ile vücudunu sil ensesi kol altlarına bes koy çok geçmiş olsun 
(5,935 puan) tarafından
Niye yanlış anlayalım seve seve söylerim canım  damarları ani olarak büzer ateş hemen düşer gibi olur. Sonrasında ise damarlar genişler ve ateş çok daha fazla yükselir. Özellikle küçük bebeklerde havale riskini artırır canım sirkeli su
(242 puan) tarafından
büyüklerimiz hep böyle yapardı ama en azından bilgileniyoruz biz evlatlarımıza yapmayız :) teşekkür ederim
(5,935 puan) tarafından
Haklisin canım büyüklerimizin zamanında da havalesi sakat kalan ölen çocuk çok olurdu ama hep kulaktan dolma yanlış bilgilerden
(242 puan) tarafından
mutlaka ben kendimde bile hatırlıyorum annem yapardı
(5,935 puan) tarafından
Doğrudur canım
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Diş donemi ateş normal calpol ver ince giydie

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 89 göst.
27 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Selinnn98 (5 puan) tarafından soruldu
+2 oy