Kendimi okudum sanki. Evlendik eşim 100 bin kredi çekti 50, bine düğün yaptık. 50, bin köşede.kalsin ev yaptiracaz dedik. Beraber oturdum önce. Biraz birikim yapıp rahat rahat ev yaptırırız dedik. 8 ay sonunda kaynana ile anlaşamadık evi erken yaptırmaya karar verdik. Tabi arada bankadaki paradan yiyince 40, bin kaldı.bende çalışıyordum eşimle beraber çalışıyorduk aynı şirkette. Sonra benim adıma da 80 bin çektik. 120 bine evi yaptırdık aylık bizim kredimiz 3500 TL ydi. İkimiz asgari ücret alınca bize kalan yetiyordu. Gebe olduğumu öğrendiğim an bide benim 4. Gebeliğim çok riskli. Ben çıkmak zorunda kaldım. Aradan 1 ay geçmeden eşimi çıkardılar. Kaldık ortada 3500 TL kredi ile. Ve benim kaynanam gil değil yardim etmek bizden istediler. Annemler 2 ay krediyi ödedi. Eşimde köyde çift yovmiye ile çalışmaya başladı. Çok şükür düzeldi herşey ben özele gidiyorum devletede gidemiyorum. Şimdi eşim çok şükür çift yovmiyeye gidiyor çok yoruluyor ama ödüyor. Allah bı kapı mutlaka açıyor. Eşim 2 ay hiç çalışmadı iş yok güç yok elde yok avucta yok. Babam yiyecek getiriyordu bize harçlık veriyordu. Sen dua et başka bişey yapma