0 oy
480 göst.
Diğer kategorisinde (18,456 puan) tarafından
Oğlum 9 gün sonra 4 aylik olacak. 1 aylıkken mama vermeye başladım. Sütüm az geliyordu doymuyordu diye. Şimdi mememi tutmuyor aç sürekli ağlıyor emmedigi için sütüm daha da azalmaya başladı. Mama da vermek istemiyorum. Zaten versem de artik mama almicakmis beyfendi rahata alismisim emzirmiyormusum. Ben oglumu tekrar memeye nasil alıştırabilirim. Az once aglaya ağlaya emzirdim doymadan uyudu. Lutfen yardim edin 

6 Cevaplar

0 oy
(2,916 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
6 aylıkken bizde yaşadık meme reddi sen pes edersen o hemen unutur zaten güçlü ol. Benim kızım ayakta emiyodu bide öyle dene anne sütü daha sağlıklı 
(18,456 puan) tarafından
Ayakta da emzirdim yatarak da emzirdim ama biraz emip bırakıyor ağlıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doymuyosa mama verin lutfen bazi bebekler coo inat almyorlar 
(18,456 puan) tarafından
Evde biraz mama kaldı zaten çok inat yaptığı zaman mama veriyorum ama her seferinde mama vercekmse nasıl emzirim
tarafından
Bazi bebekler banyoda tutemis cnm dene bi
(18,456 puan) tarafından
Nasıl canım anlamadım
tarafından
Canim banyoda emzirmeyi dene cogu kisi banyoda emziriyormus bebekleri  cogu banyoda memeyi tutyormus niye bilmiyrm ama komsumun gelini banyoda alistirdi
0 oy
(150 puan) tarafından
Pes etmemen lazm ben aglaya aglaya emzirdigimji hatrliyorum ha bide buyumus biraz yemek sularindan verebilirsin
0 oy
(2,100 puan) tarafından
Dogdu dogali hem emdi hem  aptamil mama yedi sutum azdi.

2 ay 1 hafta emdi birakti ne yaptiysak emmedi rizki o kadarmış dedik

Simdi 6 ay 1 haftaligiz hala mama yer ek gidada yer 

Keyfi vermiyoruz mamayi esin niye inat ediyo anlamiyorum

Ac mi kalsin bebekler yazik günah
(18,456 puan) tarafından
Anne sütü verim diye almıyor memeden kesilmesin diye
0 oy
(1,357 puan) tarafından
Yumurtanın rica derin uykuya geçtiğinde ağzına tutustur o zamanda güzel emer
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Sabirli ol canım, bebeğim güzel emiyordu 2 ay hiç sorun yaşamadık abşm rahatsızlandı hastaneye git gel aç kalmasın diye mama aldım ablası mama verdi,  zamanla meme reddi yaşadık , sütümde azaldı, pes etmedim uykuya dalmaya yakın emzirdim, uyanınca hemen emzirdim, çogu zaman ayakta gezerek emziridm, şuan 7 bucuk aylık rk gıdaya da başladım tamamrn bırakır dedim şimdi göğsüme doğru yatırınca seviniyor hemen emiyor

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 97 göst.
0 oy
1 cevap 33 göst.
0 oy
6 cevap 118 göst.
14 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde SL (1,257 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,011 soru

24,052,244 cevap

329,712 kullanıcı