+1 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde (1,628 puan) tarafından

Bebeğim sadece bir tarafı emiyo diğer taraf hep sert nasıl onu alıştırabilirim sütü nasıl bosaltirim başına gelen var mı manuel göğüs pompası denedim ama ise yaramadı 

4 Cevaplar

0 oy
(3,545 puan) tarafından

Elektirikli bosaltiyor

-Reklam-
0 oy
(2,608 puan) tarafından

Bir kere boşaltabilsen göğsünü belki emmeye alışır. Çünkü göğüs dolu olunca süt daha tazyikli gidiyor bebeğin ağzına bu onun rahatsız olmasına neden oluyor. Bir yerden elektrikli pompa bulup boşalt göğsünü sana da zor allah korusun mastit olursun 

(1,011 puan) tarafından

Naber canim bebis nasil 

Benim kizin kolunda kucuk bir morluk var acaba emeklerken mi oluyir ki korktum 

(2,608 puan) tarafından

İyiyim canım sağol sen nasılsın 

Olabilir nerelere girip çıkıyolar illa bir yere vurmuştur. Ciltleri hassas tutmaya çalışırken bile olmuş olabilir korkma. Benim kızım çok hareketli kollarım ağrıyor akşama kadar tutmaya çalışmaktan. Artık emeklemeyi bitirdi ayağa kalkmaya başladı hiç başını boş bırakamıyorum kaşla göz arası tutunup kalkıyor sonra düşüyor kafasını vuruyor çok korkuyorum. 

(1,011 puan) tarafından

Maasallah canim tam emekliyor mu  benimki henuz kalkamiyor

(2,608 puan) tarafından

Tam emekliyor çok şükür ama çok zor her yere girip çıkıyor her bulduğunu ağzına atıyor maşallah yetişemiyorum bugün yürüteç gelecek inşallah onunla rahat ederim

0 oy
(23,094 puan) tarafından

Elektrikli pompayla dene bence. Manuel pek cekmiyo malesef 

0 oy
(15,129 puan) tarafından

Manuel değil elektrikli al canım. Benim hep öyle hiperlaktoz sorunu var sağ yoksa mastit olursun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 215 göst.
0 oy
6 cevap 248 göst.
29 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Mrn47 (946 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,753 soru

24,115,433 cevap

333,210 kullanıcı

...