0 oy
354 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
kizlar gunlerdir haftalardir hep kotu ruyalar gorurdum ve bu bi  iki haftadir da hep.kotu seyler yasadim esimle kavga ettim.tartistim.kayinbabamla oyle.kaynanam desem yillardir kahrini cekiyorum dayanacak gucum.kalmadi cok uzun zaman oldu guzel bi ruya gormeyeli .. artik depresyona girdim gunlerdir kayinbabamin kahvaltisini vermiyorum kaynnanm veriyor yanina oturup sohbet etmiyorum arka odaya gidiyorum yada baska seylerle oyalaniyorum halbuki ben kahvaltisini meyvesini ilac saatini bile saat saat verirdim .... o da farkindadir muhtemelen ... en son esimle tartismistik eski postuma bakann bilir ... 

esim e ayri eve cikalim diye saatlerce konustuk oda kiraya gecmem diyor  babanin arabasi var arabasini satsin sana ev alsin diyor neymis ben babama cok calismjsim  o evimi alacakmis hangi yuzle bunu diyorsa ..... depresyona girdim galiba sohbet edesim gelmiyor kimseyle  .konusasim gulesim gelmiyor ot gibi hissediyorum kendimi ama gece o kadar guzel ruya gordum ki daglik bi alan hava soguk hafiften yuruyorum yuruyorum dagin arkasina bi bakiyorum heryer bembeyaz o kadar guzel bi manzara ki anlatamam imkansiz yani anlatmam kar yagmis o kadar guzel hi yer ki duntada boyle guzel bi her yomtur eminim kendimi atiyorum o bembeyaz yerlere yanimda hatirlamadigim iki uc kisi daha var sonra  elimd etelefon var birini goruyorum bi bayan manzara resimleri paylasiyor burasi malatya diyor yanlis hatirlamiyorsam heryerde serbetler var gul sulu serbet o kadar hosuma gidiyorki sonra bi bakiyorum.annem serbet yapiyor ve serbet suyunu benden istiyor ...... bugun bu ruyadan sonr ao kadar unutlandim ki allahim bi an once beni bu durumdan kurtarsin esim ailem artik iyi olsunlar esimin dusunmeden konusmalari artik aklimdan cikmiyor ona sarilamadan kokusunu icime cekemeyen ben artik onun yaptigi gibi yapiyorum sirtimi donup.uyuyorum aramizda kari koca iliskisi yok denecek kadar cok az artik ....uzun oldu galiba ama icimi kime dokucem bi turlu icim ferahlamiyor DUALARINIZDA BENI BULUNDIRUN ALLAH RIZASI ICIN KIMIN DUASI KABUL.OLUR BILINMEZ .HAKKINIZI HELAL.EDIN 

4 Cevaplar

0 oy
(30,112 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun 

tarafından
amin Amim Allah razi olsn canmm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım benim, rüyan hayrolsun inşallah
tarafından
amin inseallah yaaaaa .... hayrolsun inseallahhh tukendim.artik
0 oy
tarafından
Maşallah çok güzel bi rüya ve bence bi işaret. Dağ gibi büyük zorlukların ardından sabrının meyvesini yiyeceğini söylüyo bence sabret canım elbet karşılığını göreceksin
tarafından
evet hala.etkisinden cikamadim  . o kadar guzel di ki .... gercemten sabrim gucum kuvvetim.kalmdi artik Bi mucize olsun artik .....
0 oy
(3,455 puan) tarafından
Rüyan hayra çıkar inşaallah canım. İçini ferah tut. Herşey düzelir ALLAH İn izniyle 
tarafından
amin inseallh .. inan gulmeye dahi hevesim kalmadi artik gogsum daraliyor nefes almak cok zor geliyor bana o kadar kotu seyler yasadim ki hic boyle olmadim bu bi kac gundur o kadar kotu haldeyim ki artik allahim bu emaneti al diyorum canimi al  diyorum cok mutsuzum cok huzursuzum sanki kiyamet kopacakmis gibi artik iyi seyler yasamak istiyorum bnde
(3,455 puan) tarafından
Yaşarsın canım hepimizin oluyor öyle dönemler ama ALLAH büyük çok şükür.
tarafından
hamd olsun  her halimize... herseyin hayirlisini rabbim bilir inseallah bi cetin sinavdan bi an once cikarim ...

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 131 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Umutsuz0034 (457 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 338 göst.
19 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kirsehirli (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 532 göst.
3 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Ahsen (2,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,117 göst.
11 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Serappppppp (45 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,839 soru

24,090,969 cevap

331,747 kullanıcı

...