kizlar gunlerdir haftalardir hep kotu ruyalar gorurdum ve bu bi iki haftadir da hep.kotu seyler yasadim esimle kavga ettim.tartistim.kayinbabamla oyle.kaynanam desem yillardir kahrini cekiyorum dayanacak gucum.kalmadi cok uzun zaman oldu guzel bi ruya gormeyeli .. artik depresyona girdim gunlerdir kayinbabamin kahvaltisini vermiyorum kaynnanm veriyor yanina oturup sohbet etmiyorum arka odaya gidiyorum yada baska seylerle oyalaniyorum halbuki ben kahvaltisini meyvesini ilac saatini bile saat saat verirdim .... o da farkindadir muhtemelen ... en son esimle tartismistik eski postuma bakann bilir ...
esim e ayri eve cikalim diye saatlerce konustuk oda kiraya gecmem diyor babanin arabasi var arabasini satsin sana ev alsin diyor neymis ben babama cok calismjsim o evimi alacakmis hangi yuzle bunu diyorsa ..... depresyona girdim galiba sohbet edesim gelmiyor kimseyle .konusasim gulesim gelmiyor ot gibi hissediyorum kendimi ama gece o kadar guzel ruya gordum ki daglik bi alan hava soguk hafiften yuruyorum yuruyorum dagin arkasina bi bakiyorum heryer bembeyaz o kadar guzel bi manzara ki anlatamam imkansiz yani anlatmam kar yagmis o kadar guzel hi yer ki duntada boyle guzel bi her yomtur eminim kendimi atiyorum o bembeyaz yerlere yanimda hatirlamadigim iki uc kisi daha var sonra elimd etelefon var birini goruyorum bi bayan manzara resimleri paylasiyor burasi malatya diyor yanlis hatirlamiyorsam heryerde serbetler var gul sulu serbet o kadar hosuma gidiyorki sonra bi bakiyorum.annem serbet yapiyor ve serbet suyunu benden istiyor ...... bugun bu ruyadan sonr ao kadar unutlandim ki allahim bi an once beni bu durumdan kurtarsin esim ailem artik iyi olsunlar esimin dusunmeden konusmalari artik aklimdan cikmiyor ona sarilamadan kokusunu icime cekemeyen ben artik onun yaptigi gibi yapiyorum sirtimi donup.uyuyorum aramizda kari koca iliskisi yok denecek kadar cok az artik ....uzun oldu galiba ama icimi kime dokucem bi turlu icim ferahlamiyor DUALARINIZDA BENI BULUNDIRUN ALLAH RIZASI ICIN KIMIN DUASI KABUL.OLUR BILINMEZ .HAKKINIZI HELAL.EDIN