0 oy
972 göst.
Diğer kategorisinde (134 puan) tarafından

Kızlar ben kaynanamla birlik yaşıyorum ve bu yüzden çeyizim eşyaların hep kolilerde bazanın altında dolabın üstünde Bi şekilde şıkış tıkış Bi odada ve sürekli bana diyor şu eşyanı çıkar kullanalım şunu bana ver biri evleniyor bişi verse hediye götüreyim diyor durumları iyi ve herşeyi var kaynanamın olmazsa çıkartırım ama ben eşyalarımı kendi evimde kullanmak istiyorum ve böyle yaptığım için görümcelerimin eltimin yanında bana cimri diyor eltileirmin Bi tabaği burda olsa hemen alıp eve götürürler onlarada diyor ne güzel eşyalarını sahipleniyor çok zoruma gidiyor bende eşyalarımı hevesle aldım kendi evimde kullanmak istiyorum :ermm:

24 Cevaplar

0 oy
(3,739 puan) tarafından
Ben ayrı evde yaşadığım halde aylık evlerine 6 milyar para girdiği halde benden çay tabağı tencere istediginj bilirim :)) evde fazla bir şeyin varsa ver dio ee ben kullanıyorum bende en son marketlerde satiliyo git al dedim
(134 puan) tarafından
İşte benimkilerde durumları iyi kaynanam cüzdanı para dolu gözüm yok ama onun eşyalarına göz dikmesi zoruma gidiyor
(3,739 puan) tarafından
Bunların gözü doymaz bacım sende 1 tane olsa göz dikerler ... Veremem anne ben kullanacam de yada magzadan alalım sana da de
(134 puan) tarafından
Epilasyonu ma kadar istiyor mikrop olur beraber kullanmamız olmaz sana alalım dedim hemen gerke yok dedi
(3,739 puan) tarafından
Benim kişisel eşyalarım onlar maden sana gerek yok o zaman almayalım sana ama benimkini veremem de ... Olmadı dış fırçalarınida birlikte kullanalım anne de
-Reklam-
0 oy
(25 puan) tarafından
Asıl cimri kendisi be canım hiç takma ne verecen kendini eşyanı neye ihtiyacı varsa gitsin kocasına söylesin 
(134 puan) tarafından
Hiç söylermi benimkiler ona daha tatlı geliyor
0 oy
(1,008 puan) tarafından
kudursun dursun verme hic dağınık koyma bence koliler hiraz orda biraz burda durmasın ben olsam kendi odama istifler koli bandıyla birleştirirdim acma şansı bile olmasın komple bantla gerekirse :)) 
(134 puan) tarafından
Hepsi bantlı zaten diyor getir bizim odaya odan daralmasın biliyorumki götürdüğüm ilk gün hepsini açar
(1,008 puan) tarafından
yok yok birak.daginik kalsin allah kendi evine kavuştursun bir an önce o günleri düşün dağınıklık bogmaz seni
(134 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah o günleri düşünerek avunuyorım
(1,008 puan) tarafından
ben evim vardı arkadasim ama kaynanalarla birlikte yiyip içmek mecburdu kendi evimde bir gün yemek yapıp esimle bebeğimle geçireyim diye nasil ozenirdim imkansiz gibi geliyordu o günler ama sonra evi değil şehiri terkedip gitmistik allah guzel.gunler gösteriyor sabir gerekli malesef  rabbim tez zamanda sanada güzellikler versin
(134 puan) tarafından
Amin amin inşallah sende ne güzel kendi düzenini kurmuşsun bende bildiğim için sabrediyorum ki sonu güzel olsun yoksa şimdiye çoktan patlaşmıştım
0 oy
(53,952 puan) tarafından
☺️ gulesim geldi kaynanana hatta genel kaynanalara birine dadanip ondan istiyorlar digerlerine tam tersi davraniyorlar hep celiskili davraniyorlar 
(134 puan) tarafından
Bende ayrılsam daha iyi anlaşırız buna eminim evin içindeyim diye yaptığım herşey gözüne batıyor kadının eşyalarımı göz dikmiş
(53,952 puan) tarafından
verme ve odanin kapisini kilitle canim ne zaman ayri eve cikacaksin
(134 puan) tarafından
Bebeğim şu an 18 haftalık doğunca çıkıcam canım
(53,952 puan) tarafından
iyi bari safak azmis yani kesinse cikacagin sabret canim
(134 puan) tarafından
Kesin canım allahım izniyle bebeğim doğsun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 233 göst.
+1 oy