+1 oy
116 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (31 puan) tarafından

Hayırlı geçer çok moralim bozuk

Geçen cuzdanimj kaybettim hayatımda ilk defa kaybetmistim çok kötü oldum.. bugünde 2 senelik 900 TL'lik kulakligimi kaybettim .. sürekli dikkat eden birisiyim çok kötü seyler yaşadım 26 yaşındayım ama kafayı yemek guzeleyim neyim var bilmiyorum en sevdiğim kulaklığım yok oldu birden ..anlamadım..dışarıya çıktık bugün daha doğrusu ben hergun çıkarım 2 saat yürüyüş yaparim hergun kulağıma kulaklıkları taktigim halde kaybetmeyen ben nolduysa çantama koymuştum yok oldu anlamadım gitti :((

1 cevap

0 oy
(31,039 puan) tarafından

Belki de dalgınsındır son zamanlar da canını sıkan kafaya taktığın bir şey yaşamış mıydın

(31 puan) tarafından
+1

Evet boşandım ..ama eşimi hala unutamadım özlüyorum seviyorumda aklım sürekli ama o beni istemiyor .. daha doğrusu emeklerime yillarima açıyorum.. 7 yıllık evliliğim vardı çok emek verdim..çok ağladım 6 aydir . Sürekli dalıyorum anneme diyorum anne sürekli dalıyorum napacam ben diyorum gözüm sürekli biyere odaklanıyor 😢

(31,039 puan) tarafından

İlk zamanlar bunları yaşaman normaldir Allah yardımcın olsun bir şeyleri kaybetmenin sebebi tamamen bu olabilir aklın hep belirli bir yerde takılıp kaldığı zaman insan ne yaptığını unutur elindeki işi bile unutabilir o anda inşallah düzelecektir ilerleyen zamanlarda 

(31 puan) tarafından
+1

İnşallah 😢😢çok zor

(31,039 puan) tarafından

Rabbim sana sabır versin bu süreci bir an önce atlatmanı nasip etsin 

(31 puan) tarafından
+1

Amin inşallah Allah razı olsun ♥️

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,003 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde pamukipligi (3,865 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 538 göst.
27 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hurremsultan01 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 376 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Acemiana (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 435 göst.
13 Ekim 2022 Diğer kategorisinde elis (2,033 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,405 soru

24,182,947 cevap

336,430 kullanıcı

...