0 oy
439 göst.
Diğer kategorisinde (6,972 puan) tarafından
Sabah 5 ten sonra uyuyabildim, cocukta uyumadi zaten...sagolsun bazi geceler babasi bakiyor ama adam bir huy edindi kendine, cocuk uyumayinca sanki karsisinda bebek degilde dusmani var gibi tavir takiniyor bazen. Azarliyor, pis pis bakıyor filan, tamam yorulunca bazen sesin yukseliyor ama kac kere dedim azarlama daha bebek o agliyor korkuyor diye. Neyse, sabah almis cocugu mutfakta kendine biseyler hazirliyor, cocuk agliyor susturayim demiyor. 4 saatlik uyku uyumusum ben uyandim artik sesine, niye susturmuyorsun dedim, susmuyor kendiliginden agliyor diyor. Kızdım aldim yanima yatirdim, dayanamadi geri geldi uyu sen diye aldi bebegi ama uyuyamiyorum geri işte...ölüyorum uykusuzluktan, heryerim ağrıyor, şu an gidip kocamin kafasini duvarlara carpasim var...guya bana iyilik yapıyor. Sinirimi biraz buraya yazarak hafifletmek istedim...

7 Cevaplar

+1 oy
(12,762 puan) tarafından
Benim kız da öyle bensiz asla durmaz eşim kozmasa bile ağlar bende dayanamam kalkarım elinden geleni yapaRama yok  bende öğlenleri uyumaya çalışıyorum hemen uyanınca alır oyun VS oynatır ama hia işte direk o uyanınca uyanıyorum annelik zor 
(6,972 puan) tarafından
Zor canim zor, sindi yine geldi aldi oynatiyor ama ben uyandigimla kaldim...
(12,762 puan) tarafından
Evet daha da uyuyamaz sin çok sinir bozucu bazen bende kızıyorum ahahah ama olsun öyle böyle buyuyevekler
(6,972 puan) tarafından
Saglikla buyusun minigimde napalim katlaniriz :)  haklisin canim
-Reklam-
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Bebeğim ilerdeki psikolojisi için de iyi değil bağırmak eşine şöyle 
(6,972 puan) tarafından
Simdiden zaten çocuk bagirarak tepki veriyor...o hallerine slnlr olup bende adama bagiriyorum yapma diye, kendim bagiriyorum bu sefer :(
0 oy
(313 puan) tarafından
Aynı şeyleri yaşıyoruz desene
(6,972 puan) tarafından
Allah yardimcimiz olsun..
0 oy
tarafından
Geçecek bu zamanlar biraz daha sakin olmanızı öneririm hem ilişkiniz zedelenir hem bebek korkar
(6,972 puan) tarafından
InsaAllah gecsin bir an once, iyice sinirlerim yıprandı
0 oy
tarafından
Benim ki de en son oğlum 3 aylıkken  verdim kucağına bak da yemek hazırlıyorum diye bi sesle geldim ki odaya çocuğu beşiğe atmış  seni yere çalarım diye bağırıyor  zaten askeri personel 4 aydır da görmüyor oğlunu oğlum 8 aylık şimdi de burnumda tütüyor kokusu diyor
(6,972 puan) tarafından
Yasak olmasa bende cekip anamin evine gidesim var...ozlesin az
0 oy
tarafından
Benim adam da yapar onu. Ama aglayinca bağırır.  10 dklığına yemek yapmaya giderim kiyamet kopar evde. Sonra gel sen bak ben yapayim yemegi der. Ya emzigi tık agzina uyur o kendi diyorum tlfnda basini kaldırıp bakmıyor.  Cocugu bana verip kaçacak mutfakta tlfn oynayacak. Yerler mi?yemezleeerrr.
(6,972 puan) tarafından
Aimdi pisman oldu geldinaldi oynatiyor cocugu ama ben uyandigimla kaldim, heryerim agriyor, yatarken bile belim kopacak gibi :(
tarafından
Boşver kiz. Eşine güvenebiliyorsan yat uyu. Ben hic güvenemiyorum.
(6,972 puan) tarafından
Yok guveniyorum, sinirlenip kizmasa arada, benden iyi bakar :) ama huy iste uyanınca bir daha cok zor dalarim :( bide usenmemis patates kizartmis kendine ev yag kokuyor...gelde uyu :))
tarafından
o kadar olsun kiz. Ha bu arada kızartma yaparken yag kokusunu önlemek için yağın içine 1 dal maydanoz atarsan kokmuyor
(6,972 puan) tarafından
Aaa bak bu aklomda olsun tesekkur ederim canim deneyecegim mutlaka
0 oy
tarafından
Benim eşimde öyle bakar ama çocuk yeter ki ağlasın hemen söylenmeye başlar benimde içime sinmez öyle olunca çocuk ağlayıp akıllı durunca sever oynar ağladım soylenmeye başlar bende anlamıyorum bu erkekleri duran ağlamayan çocuğu herkes sever zaten
(6,972 puan) tarafından
Ee yani aynen...yok uyku ilaci al, yok Allah canımı alsada kurtulsam diyor bazen. Abarttikca abartiyor

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,596 soru

24,060,886 cevap

330,141 kullanıcı

...