Kizlar bn bi yillik evliyim bebegimizin dogmasinada az kaldi.esimle severek evlendik.cokta seviyorum esimi.ama takildgm bi konu var.esim iliski konusunda bna cok duskun ama bn istekli dglm yani hafta 1 yada 2 defa olsun yeter diom ama esim calistgi gunler hergun evde oldugu gunlerde birden fazla istiyo.memenun dgl gbi konusuyo bnim istekszligimden de.kac defa bu konu yuzunden kavga ettik.esimi memnun etmek istiom ama icimden gelmio kendimi cok yorgun hissediyorum hamile oluncada hc istegim kalmadi.esimi reddetsem kusuyo bna.ama son zamanlarda cogunlukla reddettim.sonra aklima takilmaya basladi bn bole surekli reddedersem bnden soguyup aldatrmi diye ? Asla aladatacak bi insan dgl ama aklima gelio surekli.ya onu alistrcam daha az olmasi icin ya kendime bi care bulacam ama kimseyede anlatamiyorum.sizce ne yapmam lazm
Çoğunlukla reddetme akli kayar cevap ver falan denilmis. Bu soruyu soran bir insan , kadin ve hamile. Kocasi istiyor diye her seferinde cevap verme zorunluluğunu dine baglayarak çözülmez.
Kocanın Esine ve cocuguna zarar gelmemesi icin kendine engel olmasi beklenmesi gerekir.
Soruyu soram guzel kardesim. Bir yildir evlisiniz ve doktorun yasaklamasina ragmen esin seni zorluyor ve bir kez yapmaniza ragmen tekrar istiyorsa esinde saglik problemi olabilir. Bence sen bu sıklıkta iliski istenilmesi normal mi onu arastir.
Reddetmek dinimiz açısından da günah biliyosn illaki. Demek seni istiyor bacım bu kdr takma kafana. İstemese dert ederdiniz
Bende hamileyim canım 3 aylık söylediğin gibi eşim çok istekli bende 1 yıllık evliyim hamile lkalmadan önce bende karşılığını veriyodm yani ama hamile olunca ben biraz çektm kendimi dediğin gibi bazen kstüğü oldu ama güzelce bir gün anlattım bak benm duygularm değişti hormonlarm alt üst sana karşı soğumadm yanlş anlama ama ben bebeğime bişey olur diye isteğim yok akşam olunca erkenden uykum geliyo bebeğimiz için beni biraz idare et ltfen istekli olman tabiki kötü birşey değil ilgisiz olmandan daha iyi emin ol ama beni anla diye kpnuştm güzelce şuan alıştı haftada bir yada ikiye bazen istiyo yaklaşıyo ama bu sefer yok desem de küsmyo beni anlıyo sende güzelce bir konuş arada gönlnü de güzel et haftada bir de olsa istediği tarz davran ilişki sırasnda emin ol dizginler kendini
Canım doğumuna az kalmış zaten şuan doktorun ilişkiyi yasakladığını ve 40 ın çıkana kadar girmemeniz gerektiğini söyle şuan hamilelikle birlikte sende istek olmaması çok normal. Ama doğumdan sonra bi şekilde istemesende eşini elde tutmak için onun isteklerine karşılık ver cnm benim kocam yapmaz demeyin ummadığın taş baş yarar iş cinsellik oldumu erkeklerin yapmayacağı şey yoktur bunu unutma bide esin istekli biriymiş aldatmaya şeytanın kandırmasina müsait amacım seni korkutmak değil ama dikkat et erkek bu yani.
38 haftalık olmuşsun son anın Red etmek gunah ama sonuçta en ağır donemin bunun Allah katinda günah olacagini sanmiyorum.esinin anlayisli olmasi gerek.Benim esimde haftanin 7 gunu istekli bir insan 29+3 üm ama haftada 2 gun oluyor senin haftana geldigimde zaten eşim korkar son hafta diye
Arkadaşım burada okuduğum yorumlara inanamıyorum ne demek gönlü kayar yaa kadın 38 haftalık hamile nefesini bile zor alıyordur hormonlar ztn malum lutfen mantıklı seyler yazın. Kadın erkegin her isteğini karşılamak icin mi yaratılmış! Erkek te bu durumda karısına anlayis gostermek zorunda. Dışarı gitmek isteyen ztn gider hep kendimizden ödün vermek tiksinerek onunla hergün birlikte olmak zorunda degiliz.
Kaç aylık hamilesin
Cnm sende kırma onu güzel şekilde anlat bağzı erkekler düşkün olur sende onun gözünü tok tut zevkini yaşat başkalarında aramasın sonuçta eşin helalin dinen bile erkek isterse 2 elin kanda olsa bile yıkayıp gidecekmişsin eşinin yanına sende kacmak yerine keyfine bak tadını çıkar o nun başkasına gitmesini istemiyorsan
Ahh canım bende aynı dertten acızım.benim kıde günlük gece gündüz istiyor ve yapıyor.bende 37haftalıgım.kadınlar biraz da bebeği düşünerek isteksiz oluyor bı zarar gelir mı diye ama erkekler bunu anlamıyor bişey olmaz diyorlar.sancım olduğun da bile yapıyor ya bende sınır oluyorum kocama. Güzellikle anlatsam da anlamıyor dediğin gibi kızıyorum terslıyırum oda senin koca gibı seni arzuluyorum daha ne isten başkasını mı arzulayım diyor. Ama insan her zaman her daim cinselliğe hazır olur mu inan yanına oturmaya korkuyorum onu davet sanıyor ve hemen odaya götürüyor. Eve gelince uzaktan bi hoşgeldin canım diyip mutfağa kacıyorum yanına gelsem hemen başka anlıyor.en son kızdım valla aktarcıya gıdecem senin için ot cop alaçam bıtırecem senin ki nı dedim.normalde bende cılvemı nazımı yaparım oynasıp dururdum gıyınırdım ya evin içinde ya hala aynı şeyi bekliyor benden ama artık agırlaştım iyice evde bile zor gezınıyorum odalarda .ama doğumdan ve kırk tan sonra tüm çamaaırlarımı yenıleyecem o zaman görür o nefes aldırmayacam ona
Haftan ilerlemiş baya eşinde biraz seni anlamalı büsbütün redded demiyorum ama bu son haftalar zaten insan hareket etmede zorlanıyor biraz sabır etsin doğum sonra lohusalık döneminde bu konuyu konuşun aranızda bi sonuca bağlamaya çalışın
Canı mzate. 38 haftalık hamilesin riskli olduğunu söyle son 2 hafta benim hiç bı sorunum olmamasına rağmen doktorum son ayda onermiyorum dedi kocanla konuş bu durumu
1,489,794 soru
24,349,122 cevap
346,398 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın