Merhaba arkadaşlar,direk konuya girmek istiyorum eşim cinsellik konusunda bir hiç affedersiniz söylerken utanıyorum ama asla tatmin etmez uğraşmaz sadece o işi bitirip yatar uyur asla beni önemsemez bir kaç defa söyledim kabul etmedi ve hala aynısını yapmaya devam ediyor mesela 7 yıllık evliyiz bir kere bile dudaktan öpmedi beni öpüşmeyi bilmez ben yaklaşırım kaçar konuyu değiştirir cinsel ilişki sırasında da max 2 veya 4 dakika o işini yapar ve çıkar gider 2. Asla yok olmaz kendimce gerekli hijyenik bakımlarımida yapan birisiyim yani ağız olsun genital olsun dikkatte ederim ama yok güzel kokular yağlarda sürdüm neler denedim yok hep aynı hep aynı sıkıldım artık anlamiyoda sizce napmaliyim ?yada neden böyle davraniyo
Bence eşinin sorunu var cinsellikte destek alsin
Ne gibi bir sorun mesela?
Psikolojik gibi
sindi genc erkekler oyle ikinci ucuncu postayi atar yas ilerledikce zor oluyir sanirim bu durum. esin kac yasinda bilmiyirum da. iki uc dkkada erkn bosalip bitiriosa olayi tatmin olmassin zaten. buna kerhane usulu denir. yani gir cik gir cik bitti olay komodinin ustune uc bes kurus para koysa tam oara karsiligi kiralamis oluo iste partnerini.
yani es dikunmali opmeli . para karsiligi yaoilan bir iliskide aadece amac bosalmaktir gir cik bitsin o yuzden igrenc escirtlari opmek dokunmaz erkkelwr o yuzden bir agacin dibinde bile gircik gir cik oldu bittiye gelir is. esine bana bu muameleyimi yakistiriyirsun diyebilirsin. psikojik olarak cinselkigi bundan ibaret goruyor olabilir.
Eeehhhh ben olsam koyarım tekmeyi bı tarafına hadi s.iktirr çık su yataktan ben senin 2 saniyelik şeyin mi ugrascam Burda boş boş banyo mu yapcam birde der atarım yataktan da odadan da bir olur iki olur yorgun olur keyfi olmaz anlarım ama 7 sene yok artık adam seni resmen kendi bosalmasi için kullanıyor gitsin bitane pet şişeye soksun bitarafini ozaman daha iyi
7 yıldır böyleyse 70 yılda geçse düzelmez bence herhangi bi cinsel problemi olduğunu sanmıyorum onun için kendi zevkleri önemli sen sadece aracısın yani. Seni birey olarak görmüyor senin isteklerin ve arzuların olamaz ona göre .
Çözüm bulamazsın buna burda. İlişki terapistine git diyebilirim en fazla ama eşin de muhakkak olmalı yanında. Yani canım kusura bakma ama zorla ilişkiye girmekten hiçbir farkı yok çok kötü bir durum. Sen gene sabırlısın
7 yıldır öyleyse düzelmez ve büyük problem karşına al konuş , bir sonuca varın
1,488,850 soru
24,336,131 cevap
345,861 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın