0 oy
743 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (712 puan) tarafından
34+6 haftalık hamileyim 16 kilo aldım 61den 77e çıktım balık etliyim zaten kilo aldım baya durdurmak için neyapmam gerekiyor yeniyorum fazla başlarda çok yiyordum ama 

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yememek için  bişey  yapma  hiç bişey  hic bi vücut  Allahın  sana vereceği  sağlıklı  bi evlattan  daha kıymetli  değil 

Kilo zor olsa da verilir ama bu zamanlar geri gelmez canın  ne istiyorsa ye iç  boşver 
(712 puan) tarafından
evette benim çok kilo almamın bi yarari olmuyor ki önemli olan sağlıklı az kilo almak ama ben de o olmuyor
tarafından
Ben sana çok  kilo al demedim gülüm .
Kilo alcam diye yememezlik etme canın  ne istiyorsa  ye iç  dedim
-Reklam-
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Düşünme sonra verirsin bende 69 la kaldım 80 geçtim doğurdum sonra süt düşündüm kızım 10 aylıkken sıkı diyetler 17 18 kg verdim  3 4 geri aldım sabitledim eski halime döndüm düşünüp üzülme verirsin 
(712 puan) tarafından
İnşallahda sarkma falan yaptı mi peki
(12,762 puan) tarafından
Hayır ister istemez az göbek de oluyo oda mekik vs çeksen sikilsssan kalmaz
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Meyve tuket hamur islerinden uzak dur meyve tuketirsen bebiş kilo alir ona vitamin olr bnde kiloluyum gece bile kalkar bogazm durmaz napim bnde elma yerim evde meyve ne bulursam muz yerim birtane
(712 puan) tarafından
ekmek çok az yiyorum ara sıra tatlı sadece canım istiyor ondan galiba
(3,909 puan) tarafından
Olsun tabili yiceksin kuzum cok yeme geceleri yatarken meyve tuket bir kase yogurt ye
0 oy
(113 puan) tarafından
Canın ne istiyosa ye gitsin bu günlerin bir daha gelmiyo doğumda zatsn gidicek bi kısmı üzülme bende 20 kilo almıştım 14ünü verdim bile
(712 puan) tarafından
evette vermekte çok zor oluyor ya bir de sarkma falan olursa ben öyle yaparsam 100ü geçerim çünkü :D
(113 puan) tarafından
Ayyy o göbek sarkmasına bende çözüm bulamadım ne yazıkki bir tutam jöle gibi sallanıyo göbüşüm :D olsun ya napalım kötü düşünme yinede :D
(712 puan) tarafından
doğumdan sonra korse falan diyorlar takmışmıydn
(113 puan) tarafından
Yok sezaryen oldum ben çok ağrım vardı korktum iyice ağrıcak diye ama keşke taksaydım çok faydası oluyomuş çünkü
0 oy
tarafından

Şükür et şükür benim gibi 25kilo almasına 70ten 95cikmadina şükür et:D

(712 puan) tarafından
bu gidişle doğana kadar olcak galiba :D
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Bnde 20 kilo aldim cok istahliyim ama son 10 gundur dikkat ediyorum ekmegi azalttim peynir ceviz sut yumurta tarzi faydali seyler yiyorum 10 gundur ayni kilodayim simdi 
(712 puan) tarafından
kaç haftalıksin ben de öyle yapıyorum yumurta süt ekmek çok az falan ama şişiyorum niyeyse
(1,676 puan) tarafından
Ben 37+4 oldum canim bir de bol su ic ben gunde 3 litre iciyorum belki ödemdir sendeki
0 oy
(1,690 puan) tarafından

Çok dikkatli beslen daha fazla alma. Tamam kilo doğumdan sonra çok çabuk veriliyor ama doğumu çok çok zorlaştırıyor. Ben de 20 kilo aldım toplam, bebeği vakum yardımıyla biraz çekmek zorunda kaldılar karındaki yağlardan ilerleyemedi çocuk :D 10 dklık doğumu 30 dkya çıkardım anlayacağın..

(712 puan) tarafından
evet çok zor oluyor bide bebek de kilolu olursa daha zor :D
(1,690 puan) tarafından
Bir daha kilo mu almak? TÖVBEEE :D
0 oy
(2,890 puan) tarafından
Aldığın nimet üzülme verirsin doğumdan sonra hamur ve sekerden uzak dur sadece
(712 puan) tarafından
hamurdan uzağım şekerde öyle olsa keşke de
(2,890 puan) tarafından
İkisi yapar canım şekeri de kıstınmı almazsın fazla çocuk kilo alıyorsa dert etme
0 oy
tarafından

Üzülme yalniz degilsin ben 50 kiloydum suan 37 haftaligim ve 70 kiloyum 20 kilo aldim anlayacagin

Normalde ne yesem yaramazdi 50 den senelerce ustu gormemistim

Yani rahatsız degilim:Dhâlâ beni goren nasil 9. Aydasin karnin falan yok zayifsin der

(712 puan) tarafından
ama sen baya zayıfmışsın önceden de
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Sağlıklı beslen canım çok yağlı çok hamur işi ve şekerli yeme verirsin sonra kg yu dert etme 
(712 puan) tarafından
çok yemiyorum aslında ama
0 oy
(7,933 puan) tarafından

20 kilo aldim cnm bn hemde haftam daha seninki kadar degil:'(

(712 puan) tarafından
kaç kiloyla hamile kaldın peki
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Yemeyi falan kafana göre kesme kilo almak istemiyorsan bir diyetisyenden ya da klinikte çalışan bir kadın doğumcudan yardım ve takip almalısın hamileliğini 3 5 kilo ile geçiren birini biliyorum ama tamamen kadın doğumcunun verdiği listeye uydu. Şimdilik kafana takma bence sonra verirsin emdikçe gider o kilolar. Ekmek ve şeker tüketmezsin 
(712 puan) tarafından
ben doğumdan sonra hemen diyetisyene gitmeyi düşünüyordum zaten son aya girdim sayılır
0 oy
(163,266 puan) tarafından
Cok takma yaa dogumda gidiyoo 
(712 puan) tarafından
inşallah da doğal olan en fazla 12 kilo diyorlar ya
0 oy
tarafından
Canm tabi ben zayiftim 48ile kaldım 74ile doğurdum toplamda 26kilo aldım .yedim valla umursamadım yediklerimde yaramış olcak ki 4kilo doğdu oğlum . doğumdan 1ay sonrada 13kilo verdim . 8ay olcak doğum yapalı emiyor 55kiloyum.vucudun vermeye elverişli ise bişi yapmadan gider
(712 puan) tarafından
değil ne yazık ki almaya daha çok müsait

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 312 göst.
2 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Annebebek34 (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 586 göst.
0 oy
5 cevap 254 göst.
5 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 558 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,410 soru

24,015,899 cevap

328,008 kullanıcı

...