Kizlar bu temmuzda evliligimizin 4.uilina giricez. Memleketinde oturmuyoruz tayinden dolayı başka sehirdeyiz burda çok.bi çevrem gelenim gidenim yok ama ben evlenirken ihtayac olan veya olabilecek.ne varsa aldım ilk kıtadaki evim büyüktü eşyaları kaldırdı şimdiki oturduğum evde küçücük 90m kare sanırım ama benim salon takımım masası falan her şeyi var bide tekrar oturma odamda koltuk takımım var evim 2+1 sigamiyoruz resmen her şey ustuste geçen yıl bunun sıkıntısını çektim biliyorum. Bide 2buyuk kafesimix ve kuslarimiz bide kocaman akvaryumumuz var yani oda kaldır ayağını ben basayım
Eveet şimdi soruma geleyim. Bu oturma odası takımını annemgil aldı ben bı darliktan bunaldigimda satcam tek takım bana yeter olmuyir böyle dedim annem kesinlikle satmam taraftarı değil biz sana çeyiz için aldık biraz bı kullansan eskise neyse ama daha yeni şeyi satmasan keşke dedi. Bide bı gurbetteyiz ya bize gelen akrabalar yatılı gelir 10 kişi oluyorz rahat işte koltuklari açıyorum orada yatıyorlar bide koltuklar bazali altına malzeme koyuyorum baya işimi goruyo. Eğer oturma odani satsam ailem gücenecek gibi geliyor salon takimimi satsam kayinvalidemler gucenecek gibi geliyor
satmami istemiyorlar ama ben temizlik yaparken çok zorlanıyorum
Şimdi benim bebeğim olacak ama beşik koyacak yerim bile yok yatak odası dolu diğer odalara zaten koymak istemem bebeğime oda yapamicam doalp falan alamam yer yok çünkü.esim de kuş ve balık gibisinden vazgeçmez ki bende seviyorum onları.
Size sorum şu benim yerime koyarak kendinizi cvp verin ne yapardınız satar miydiniz bı takimi?
Yine kalabalık gelse misafir ben nereye koyacam nerede oturtcam o kadar insanı bilmiyorum.
Biraz uzun oldu ama kafam karışık ne yapsam letgo ya falan mı atsam takımı