0 oy
563 göst.
Diğer kategorisinde (577 puan) tarafından

Kizlar bu temmuzda evliligimizin 4.uilina giricez. Memleketinde oturmuyoruz tayinden dolayı başka sehirdeyiz burda çok.bi çevrem gelenim gidenim yok ama ben evlenirken ihtayac olan veya olabilecek.ne varsa aldım ilk kıtadaki evim büyüktü eşyaları kaldırdı şimdiki oturduğum evde küçücük 90m kare sanırım ama benim salon takımım masası falan her şeyi var  bide tekrar oturma odamda koltuk takımım var evim 2+1 sigamiyoruz resmen her şey ustuste geçen yıl bunun sıkıntısını çektim biliyorum. Bide 2buyuk kafesimix ve kuslarimiz bide kocaman akvaryumumuz var yani oda kaldır ayağını ben basayım :D 

Eveet şimdi soruma geleyim. Bu oturma odası takımını annemgil aldı ben bı darliktan bunaldigimda satcam tek takım bana yeter olmuyir böyle dedim annem kesinlikle satmam taraftarı değil biz sana çeyiz için aldık biraz bı kullansan eskise neyse ama daha yeni şeyi satmasan keşke dedi. Bide bı gurbetteyiz ya bize gelen akrabalar yatılı gelir 10 kişi oluyorz rahat işte koltuklari açıyorum orada yatıyorlar bide koltuklar bazali altına malzeme koyuyorum baya işimi goruyo. Eğer oturma odani satsam ailem gücenecek gibi geliyor salon takimimi satsam kayinvalidemler gucenecek gibi geliyor:unsure: satmami istemiyorlar ama ben temizlik yaparken çok zorlanıyorum 

Şimdi benim bebeğim olacak ama beşik koyacak yerim bile yok yatak odası dolu diğer odalara zaten koymak istemem bebeğime oda yapamicam doalp falan alamam yer yok çünkü.esim de kuş ve balık gibisinden vazgeçmez ki bende seviyorum onları.

Size sorum şu benim yerime koyarak kendinizi cvp verin ne yapardınız satar miydiniz bı takimi?

Yine kalabalık gelse misafir ben nereye koyacam nerede oturtcam o kadar insanı bilmiyorum. 

Biraz uzun oldu ama kafam karışık ne yapsam letgo ya falan mı atsam takımı :blink:

7 Cevaplar

+1 oy
(3,455 puan) tarafından
Taşınıp daha büyük bir eve geçerdim ☺️☺️☺️
(577 puan) tarafından
Malesef eşimin işine bı ev yakın ve kira olarak çok uygun esim o yüzden çıkmak istemiyor diğer oturabilecehim tarzdaki evlerde ise uzak olacak o yüzden daha bugün kira kontratini yeniledik :\
(3,455 puan) tarafından
O zaman eşyanın birkısmını depo bulup oraya koyun
(577 puan) tarafından
Para vermeye değer mi bı koltuk takımı için
(3,455 puan) tarafından
Kız ne bileyim akıl veriyorum işte
(577 puan) tarafından
Bilmiyom kafam karışık benimde
-Reklam-
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Yarın taşınacak bı durum olabilir

Ama sattığın eşyaları bı daha alabilir misin ?

Ben olsam satmam, ama evin durumu olacak gibi değilse başka bı yol bulurdum 

En kötü ihtimalle nakliye ye verir ailelerden birine gönderirdim muhafaza etsinler diye 
(577 puan) tarafından
Biraz maymun iştahlı biriyim takimlarim güzel ama gözden cikarabilirim yani bı eşya hemen alınmıyor ama sanki verilmeyecek para değil gibi geliyor ben urfadayim aileler konya da şimdi gönderecek olsam verdiğim paraya değmez ki onlar nereye koyacak herkesib evi eşyası kendine göre
(3,443 puan) tarafından
Kız ne yapıyon benim memleketimde :D
 Merkezdr mısın
(577 puan) tarafından
Burda yaşıyoz tayinden dolayi evet merkezdeyim :)
0 oy
(3,999 puan) tarafından
bizde soyle oldu . simdi oturdugumuz ev kira ,buraya gore esya almistik , simdi yeni ev aldik . oturma odasina kullandigimjz kose takimi yeni eve sigmiyor ,cok da seviyorduk onu 3 yillikti daha . letgoya koyduk 1 haftada satildi ama aklim hala koltugumda :(
(577 puan) tarafından
Bide yeni ya daha oturmadik bile diyo annem öyle de üzülüyorum . Bizde kiradayiz ilk evime iyiydi de buna olmuyor bizim burda ev alma durumumuz yok gurbetteyiz memlekete dönersek o zman istediğime göre bı evde oturabilirim. Tayinde ne zman belli değil belki diğer yıl memlekete doncez belki bı 5yil daha buradayız bilmiyorum yani
(3,999 puan) tarafından
satma bence pisman olursun benim gibi ,
(577 puan) tarafından
Of böylede temizlik yapmak tam bı zulüm
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Acikcasi cozum bulamadim bende Allah sana yardim etsin bu konuda. Ama bende surekli tayon goren bi adamla evlendim bu durumu bildigimden de evlenirken cok az esya aldim sadece gerekli seyleri aldim keske sende oyle yapsaydin
(577 puan) tarafından
Amin.Benim eşim öğretmen sürekli tayin değil ama ben evlenirken sanki memlekete evleniyorum gibi her şeyim olsun istedim satıcıları da biliyorsun sanki bir şeyi almadan çok büyük eksiklik olcak gibi davrandıkları için kandım şimdi pişmanım keşke daha az eşya alsaydım diye
(1,822 puan) tarafından
Ya ben normaldede cok sevmiyorum cok esya az olacak oz olacak temizligide kolay oluyor annemlerin evindede cok esya var bekarken temizlikten nefret ederdim kendi evim olsun bu kadar esya almayacam derdim oylede yaptim hem tayin durumundan dolayi hemde sevmedigimden. Ama satmak yerine koyabileceginiz saglam guvenilir temiz depo gibi falan bi yer varsa memleketinizde oraya guzelce sarip sarmalayip koyabilirsiniz
(577 puan) tarafından
Bende oyleydim kesinlikle sadelikten yanaydim ama iş alışverişe gelince değişti her şey ihtiyaç gibi oldu malesef aldım .bilmiyorum tekrar memlekete göndermeye değer mi ki orda depo nasıl olcak kira odiyecez ayrıca falan bilmiyorum
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Bişeyi satmaz daha büyük bi eve taşınırdım.
(577 puan) tarafından
Belli değil malesef eşimin işine yakın ve kirası çok uygun bu çevrede başka oturabilecegim ev yok tayini de belli değil
(5,750 puan) tarafından
Yani yeni evlisin hangi eşyanı satsan o taraf kırılır. Annenlere söylesen belki koltuk takımını kendileri kullanmak isterler.
(577 puan) tarafından
Aslında bunu da düşündüm de uygun olur mu bilmiyorum hic
(5,750 puan) tarafından
Satmandan daha iyi olur bence.
(577 puan) tarafından
Bı bakayım bari eşimle konuşayım eşimle konusayim da olmazsa öyle yapayım
0 oy
tarafından
Biz satmıştık ama eşyaları kendimiz aldik aileler bise almadi. Hoş alsalar da satmayin demeye hakları yok ev benim düzen beni.
(577 puan) tarafından
Böyle düşüneyim bende diyorum ama uygulayamiyorim kimse kırılsın istemiyorum
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Canım bizde memleketten uzaktayız ama eve bufedir konsoldur gümüşlük falan hiç almadım bizim eşyalarıda eşimle ikimiz aldık ama ben küçük odamı kullanıyorum tv falan orda diğer oda temiz duruyor misafir gelince orayı açıyorum illa komşu falan geliyor bence satma derim onlarda sizin ihtiyacınızı gidermek icin alıyor haliyle kırılırlar 
(3,033 puan) tarafından
Valla keşke bizimkileri de birileri alsaydı :D ama napalim kendi yağımızda kavrulduk bizde şimdi kimse bize bisey diyemiyor o yüzden
(577 puan) tarafından
Alsa dert almasa dert bak bizde kıyamıyorum onlara bağlıyız :d
(3,033 puan) tarafından
Sende satma boşver kullan bende kirilirim değer vermediğini düşünürüm aldigim hediyeye
(577 puan) tarafından
Bende kirilirdum da işte böyle de baya sıkıntı inan evimin fotosunu atsam dersin of çok kalabalık
(3,033 puan) tarafından
Öyle sende biraz evdeki eşyaları sadelerdir sade ev insanı dahada rahatlatıyor inan

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 565 göst.
8 Ağustos 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Ayasa (1,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 568 göst.
11 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,087 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 384 göst.
3 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melektrn (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 407 göst.
16 Mart 2024 Moda kategorisinde YAVUZ AMINE (985 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,361 soru

24,097,928 cevap

332,210 kullanıcı

...