Dmi moral verceklerne bebeklere karsi olumsuz gosteriyolr. Ay ne kadsr snir bozucu ya. Ben.hic kulak.asmam. biri bsindedmi he derm ben baska.cevap vermem he diyince bidha diyemiyo
valla etrafimda cocugu olup hayatini sahane yasayan o kadar insan var ki hiic takmiyorum oyle diyenleri ) sizde takmayin . evet zorluk yasadilar sabah aksam uyumadilar ilk zamanlar ama simdi bebisleriyle gezip tozuyolar isteyen herkes yapabilir bence .valla bir yasinda koluna kolluk takip denize giden arkadisim var yani diycegim o ki cefasini cekiyorsak sefasini da surmeyi biliriz insallah
Denilenler belki dogru olabilir ama evlat sonucta hic bi sey emek vermeden buyumuyo.yeri gelicek her seyden mahrum kalican ama evlat icin deger bence.istesen annene falan birakip cikabilirsin disari ama insan birakmakta istemiyo cok garip bi duygu annelik.uykudan yeri geliyo insan oflayarak kalkiyo ama yatagindan kucagina severek aliyosun.buyuyuncede keske bebek kalsaydi diyenleri cok duydum.bize yaranilmaz
Banada çok diyorlar haklisiniz diyorum ve bol bol uyuyorum ama gezme tozma kısmına takılmıyorum ben bebeklede gezerim yani cok-da güzel gezecem insaallah
valla hic takmayin benimki 3cu gebeligim 2 cocugum daha var biri 6 yasinda digeri 4 yasinda cok guzelde uyuyoruz geziyoruz cocuklarimla cok guzel vakit geciriyorum kimse aklima gelmiyor onlarlayken.
1,486,296 soru
24,299,311 cevap
343,959 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın