Okurken annem geldi aklıma hep anlatır bana hamileyken babamlar köyden küçük karpuzlar getirmiş daha zamanı değilmiş karpuzun nenemler amcalarım hepsi yemiş ama gelinler yememiş bir tane küçük karpuz kalmış nenem onu dolabın üstüne koymuş annemlerede kimse buna ellemiycek demiş herkes nenemin korkusundan ellememiş günler geçmiş annem o karpuzu gördükçe canı çekmiş nenem izin vermemiş sonra o karpuz bozulup çürümüş nenem atın demiş zavallı annemde az çümüş yerinden kesip yemiş gizlice
Bunu okuyunca aklıma eltim geldi ben 7 aylık hamileyken gorumcemin evine gittik eltimle gorumcem kırmızı et yapmıştı eltim tencereden bi parça aldı bende etini ye kemiğini bana ver dedim o kadar ki canım kemiği çekmişti . neyse eltim etini yedi kemiğini de vermedi bana tam kemiğin içindeki beyaz şey olur ya içine çekecekti ki dili öyle bi yandı ki su topladı dili 4 gün boyunca yemek yiyemez oldu. O gün bu gündür eltim tövbeli ne yerse yesin önce bana sorar yer misin diye. ( bu arada hiç bi şekilde beddua falan etmedim inşaallah dili yansın falan diye aklımdan da kalbimdende geçirmedim)
1,486,252 soru
24,298,551 cevap
343,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın