0 oy
1,125 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (56 puan) tarafından
Kizlar bundan 1 hafta once ibb yi ariyarak bu alisweris yardim karti varya onin icin basvuru ypmsyim...bugun basvuru sonucuma bakinca netten olumlu yaziyordu ama ne bi msj nede geleb var evime denetlemek icin...bu surec nsl ilerliyor bundan sonraki asama nedir bilgisi olan varmi

2 Cevaplar

0 oy
(6,361 puan) tarafından
153 tenmi aradn cnm ben aradm da kaçkere hattan düşürülyordu nasl başvuru yaptn 
(3,675 puan) tarafından
Internette birliktebasaracagi.com dan başvuru yapabilirsin ayni aynı zamanda faturalarında  ödüyorlar
(40 puan) tarafından
Cnm nasil oluyo nerden gogledenmi yazacagi
(56 puan) tarafından
153 u arayip basvuru yaptim cnm
(3,675 puan) tarafından
Birlikte başaracağız.com dan da başvuru yapabilirsinizyada 153 arayıl yapabilirsin
(40 puan) tarafından
Cnm arayıp ne diyosun yada internetten gogledenmi yapacağız sanki sadece istambulda olanlara veriliyo
(6,361 puan) tarafından
153 cvp vermıyor hmem hattan düşürülyor taa geçen iki uç hfta önce denedik googleden olmadı bu adresten başvuru yaplmş dypr herhalde kaynım bze ypmş ama hiç bir sonuç almadk
(40 puan) tarafından
Yaaa banada diyodu istanbuldan olmağın icin olmuyo
(3,675 puan) tarafından
O Evet canım Zaten sade istanbullar için bende de öyle yazıyordu başvurunuz alınmıştır diyordu ama ben başvuru yapmamıştım Sadece bir kere adım varmış telefonla konuşmuştum sonra da baktım da onaylamıştı
(6,361 puan) tarafından
Bu istanbul da oturanlar için cnm annemler tekırdağ da otryor onlarda olmadı maalsef ama kendı oturdgn beldiyeyı ara istersen swn nerde otryorsun
(3,675 puan) tarafından
Canım 153 hat düşüyor Aslında ben dun Konuştum ilk önce 5'e basacaksın sonra ikiye sonra bir daha ikiye bakacaksın
(40 puan) tarafından
Adana cnm
(6,361 puan) tarafından
Kız aradm gbı kapanyor keşke çalsa yıne beklerm saat kaç gbı aradn
(6,361 puan) tarafından
Cnm adana içn beledıyeyı arayablrsn muhtaralar da veryor ama ben dün gıttım bna vermedı belediyede bır hftadır yazdrmışm cvp işleme alnmş ama daha bişey yok temzlk bide gıda kolisi veryolrlar
(3,675 puan) tarafından
Canim ust üste ara cikar
(3,675 puan) tarafından
Bak ben şimdi aradım üste aradım zaman hemen kapanıyordu aradım en sonunda ulaştım sen de pes etme hemen ara
(6,361 puan) tarafından
Üst üste baya aradm hep sonlandrlrdı inşşalah açarlar başvuru muzu yapmşz 1 ay oldu nerdeyse ama cvp yok arıyorum inşşalah dönerler
(6,361 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm aradm dedığın gbı yaptm 5 2 bastm açıldı eşim adına yapmş İnternetrn eşinz sorgulayablrsnz dedi
(3,675 puan) tarafından
Tamam canım birlikte başaracağız a gireceksin orada sorgulama yazıyor t.c. doğum tarihi yazıyorsun altta hemen olumlu olumsuz ya da sorgulanıyor yazar
(6,361 puan) tarafından
Olumsuz yazmış :( nye yaa
(3,675 puan) tarafından
A çok üzüldüm ya:(
(3,675 puan) tarafından
Başka yerden yardım alıyorsan çıkmayabilir
(6,361 puan) tarafından
Sadece 1 mlyar çıktı oda çıkan herkes alablyor dye byorum bşka hiçbir yerde yardm almıyoruz maalsef
(3,675 puan) tarafından
Anladım canım pandemi yardımı Ben de aldım ama benim onaylandı sigortamız yok bide inşallah Rabbim sana başka yerden nasip gönderir
(6,361 puan) tarafından
Pandemi sosyal gıda yardımınada başvuru yaptm reddeldi sigortamız yok eşim 3 aydır çalşmıyor bide kıradyz belediyeye başvuru yaprm artk onu beklyorm inşşalah çıkar
(3,675 puan) tarafından
Inşallah canım hayırlısı
-Reklam-
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Canım sana msj gelecek sonrada kart bana bugün kart geldi açılmasını bekliyorum
(40 puan) tarafından
Cnm bu sadece istanbullular icinmi
(56 puan) tarafından
Nsl birmesaj gelicek...birde ben ibb web sayfasindan sonucuma baktim olumlu yaziyordu sadece ...seninde boylemiydi ...bide kac gun sonra kartin geldi
(40 puan) tarafından
Bana diyodu. Istambuldan olmadigim icin olmuyo

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 349 göst.
9 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elfmeryemasya (86 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 264 göst.
18 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Tekcocuk (1,803 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 205 göst.
14 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Melek.06 (177 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 276 göst.

Kategoriler

1,472,120 soru

24,107,434 cevap

332,782 kullanıcı