+2 oy
217 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,731 puan) tarafından

Cok fazla nazar var üzerimizde hissediyorum.

Teyzemin arkadaşı kurşun döküyormuş.

Denicem bende…

8 Cevaplar

+1 oy
önce (24,842 puan) tarafından

Nazar duası var canım onu oku 

+1

Hangisini sirkeli sumu 

Bi kavanoza yarısına kadar sirke koy ardından su doldur ve 2 yemek kaşığıda kaya tuzu koy dua oku dualar  sübhaneke fatiha ayetel kürsi ihlas nas felak okuyup Allahım nazardan kem gözden görünen görünmeyen herşeyden sana sığındım yapılan tüm kötülükleeri bozdum de üfle ben bide youtubedan rukye açıyorum dinliyorum oo suyun yanjnda baya dua okuyo 

önce (1,731 puan) tarafından
+1

Yok askim yakma isini nasi yapiyosun?

Eski bi ceZvede bir yemek kaşığı kahve bi tatlı kaşığı çörek otunu yak dumanı çıkmaya başlayınca gezdir evde mükemmel etkisi oluyor

Denicem askim saol

İnşallah iyi gelir ♥️

-Reklam-
+1 oy
önce (4,954 puan) tarafından

Ben çok döktürürdüm ama babaannem yoğun bakımda yatıyor 

Ama insanı gerçekten çok rahatlatıyor bana mental olarak kendimi çok iyi hissettiriyor 

+1

Bana da iyi gelir insallah

önce (4,954 puan) tarafından
+1

İnşallah aman dikkat edin yanmayın 

+1 oy
önce (473 puan) tarafından

Sana Bir video atacağım onu yap 12. Dakiya sar bak anlatıyor orada kurşun olayı bana şirk gibi geliyor dini bir dayanagi yok bence şamanlar yapıyor diye biliyorum 

Felak nas oku bol bol abdesti birine okut hatta birazdan namaz sonrası okuyayım sana ben 

önce (1,418 puan) tarafından

Üzerlik sadece burda var saniyordum ben :) kaynanamdam duydum sadece. Bir de bir belgeselde izledim adam ineklerine yakıyordu :) 

Antalya'da yok canım antepde köşe mahalle bakllarinda bile üzerlik kurşun falan satıyorlar çok şaşırdım 

Ben de Antalya da doğdum büyüdüm. Konya'ya gelin geldim burda kaynanamdan gördüm. Antalya da hiç duymamıştım 

AA memleketimiz birmis bende antebe gelin gittim 4 sene geri taşındım bir yıl olacak

Ben de geri taşınmayı çok isterim ama eşim hayatta gelmez. Sen çok şanslıymişsin :)

0 oy
önce (4,756 puan) tarafından

kurşun döktürmek hurafedir ve dinen de doğru değildir. 

nureddin yıldız cahillik olarak adlandırır bu olayı 

fiziki olarak olaya bakarsak kurşun zararlı ışınları absorbe eden bir metal olduğundan ortama pozitif enerji verir. 

Nureddin kim kiz ?

sevdiğim bir adam değil ama din adamıdır 

önce (1,805 puan) tarafından

Benim cok sevdigim bir alimdir, gençlere güzel ögütler verdigi için şuanda sohbetlerini cımbızlayıp linçliyorlar, faydalı alim istemiyor milletimiz

olabilir ben sevmiyorum. cımbızla çekilmiş laflarını değil bütün laflarını dinliyorum, kesin yargıya varmak için. 

0 oy
önce (3,357 puan) tarafından

Babaannem biz küçükken kurşun dökerdi millet hep gelirdi bize 😁 dedemde kurandan nazar duaları yazar uzerimize muska yapardi.

Kurşun saman adeti 

0 oy

Üzerlik otu diye birşey var. Kaynanamgil yapıyor burda. Okuyarak onu yakıp dumanını tüttürüyorlar. Sanki iyi geliyor gibi

Biliyorum uzerlik otunu evde yok şuan ondan

0 oy
önce (1,805 puan) tarafından

Hurafe ve harammış böyle şeyler, nas Felak Ayetel Kürsi böyle şeyler okuyun okutun

0 oy
önce (5,341 puan) tarafından

Kurşun döktürmek günah ama biliyorsun demi canım 

Ayrıca hoca bize demisti ki, kızgın kurşunu suyun içine atarsan tabiki patlar tabiki sıçrar demisti 

Niye gunah ki bilmiyorum valla

Dua okuyarak dökülüyo sonucta

önce (5,341 puan) tarafından

Valla içeriğini anlattı tam hatirlamiyorum ama gunahmis canım 

Onun yerine nazar duaları okuyun dedi 

Nas Felak okuyun demisti

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 82 göst.
0 oy
0 cevap 95 göst.
20 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Livmirmin1993 (583 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 207 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hfee6oolhddd5u (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 275 göst.
13 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,042 soru

24,093,401 cevap

331,904 kullanıcı

...