0 oy
654 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,146 puan) tarafından
Biraz uzun olacak galiba sabırla okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Şimdi ben 4 yıllık evliyim ve ilk evlendim kaynanamlarin yanina girdik kaynana k.peder 3 kaynim esim ve ben 2 aylık gelindim 2 bilezigimi aldi kayinpederim yazin findik zamani yapicam diye. Yaz geldi borc vs var seneye findikta dedi yine yapmadi neyse 2 sene oldu kaynim kiz kacirdi o ara biz 2 sene sonra evi ayirdik mecbur bide kızım olmuştu o ara birken evi ayırırken kızım 6 aylıktı. Simdi eltim bir oturuyor. Neyse 4 senedir ki her yere para verdi benim bileziğini yapmadı. Şimdi bekar kaynim astsubay sınavına girecek yarın bugün k.pederim diyorki kazanırsa akademiye gitmeden ona nisan yapicam gelince de düğününü yapicam. Be adam önce bana borcunu öde param yok diyosun. Ona alacağı kızda kendi köyünden zengin ve ısrarla o kızı istiyorlar kaynim ayrıldığı zaman kendi oğlunu sofraya koymadı evden kovdu yeri geldi şimdi barışmışlar gene oyle dedi bana.deli oldum. Bide kaynanam ben onla birken göbek fıtığı ameliyatı olmuştu ben bakmıştım. Şimdi gene olması lazimmis ben şehir dışındayım gezmeye gittim yanlarina 10 gunluk oda onlarin zoruyla esime dedi hamile cocukla ugrasmasin ben onada cocuga da bakarim gelsin falan bide erken dogum riskim var gittim bakmayi birak bana yaptirmadigi is kalmadi ameliyati benim gitmeme denk getirmeye calisti gene ben bakayim diye olmadi yaza kaldi yaza benimde dogum var sezeryan eşime diyormuş doğumda sen buraya gel tarlaya git ben orda bakarım ona ameliyatlı olacak bide. Eltime de demişki ameliyat olup izmire gideyimde kendimi baktirayim rahat ederim orda hizmet ettiririm. Deliye döndüm ben sezeryanla halle ona mi bakıcam. Zaten annem gelcek ilk 15 gün. Sonra o gelip kendine baktiracak 2 çocukla ben ona nasıl bakacaksam o halde. Eltimin kızı 1 yaşında olack o gelsin sen ameliyat olacan diyoruz bos konusmayin o gelemez biyere diyor. Hep kendi cikarina. Bu arada ilk kizimi onun yüzünden erken doğurdum bundada riskim var o halde bana 10 gün boyunca iş yaptırdı emir verdi acimadan.

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bunlar nasıl çıkarcı insan ya deli oldum burda eşine anlatsana tavrını koy hamile insansın bak bende eşimin ananesine bakıyorum kaynanamlar memlekete gitti kaynanamın evine getirdiler hasta diye 3 kat in çık canım çıkıyor temmuzda doğumum var tepe gibi oldu karnım zorlanıyorum eşimin abisi ve karısıyla çok konuşmuyorum aram açık eşimi kıskanıyolar diye mesafe koydum dedim abinler alsın baksın 1 hafta eltim demiş ben çekemem sonra eşime dedim yoruldum o da bana kızdı ben indiririm tamam sen birşey yapma dedi gene el mahkum indiriyorum yapıyorum valla kocada bitiyor iş. Ananeside hep farklı yemekler istiyor çok fena bir kadın. 
(3,146 puan) tarafından
Kocam farkında zaten ben gitme diyorum 1 haftalık bebekle beni bırakıp memlekete gideceksin diye. Diyor bende çıkarımız için gidicem 2 gün yardım ederim diyor hem bilzeiklerini alaçam hemde babamdan para alaçam diyor.
(9,920 puan) tarafından
Ne bılezık verır ne para verır canım böylesi insan esın hamallıgıyla kalacak demedi deme.
(3,146 puan) tarafından
Ben de öyle düşünüyorum çünkü bu zamana kadar hep.oyle oldu ezberledim artık ama gel de anlat eşime. Napip edip kandırıyorlar aklına giriyorlar bi şekilde. Benim kızımın bezi yok telefonumda kontörüm yok annesi kontör istedi dün atarim diyor. Tamam bizi de ihmal etmiyor çoğunlukta ama onlarada asla yok demez sinir oluyorum. Yolmaya calisiyorlar resmen.
(9,920 puan) tarafından
Ne dıyım canım ya rabbım yardımcın olsun esınınde cok uzerıne gıtme.Aranız bozulur onların kulagı bıle duymaz
(3,146 puan) tarafından
Aynen öyle başlarda hep huzurumuz kaçıyordu zaten şimdi şimdi eşim yola gelmeye başladı görüyor artık ama kabullenemiyor ana babası diye konduramıyor onlarda bi şekilde acındırıp kandırıyor inşallah düzelir her şey.
-Reklam-
0 oy
(217 puan) tarafından
Ne deyecemi sasirdim valla sen hamile onlar kendilerine hizmetci ariyolar bes belli ortanci gelni neden bakmiyoki k.bakma ama k.babanda para duskunu qaliba valla yum gözünü ac azini yoksa onlar bildiklerini yapacaklar hic sevmem boyle insanlari yahu esin istesin bileziklerin parasini  ama bu gunden sora cook gec kuzum bu gune kadar vermediyise bu gunden sora da valla vermez hele oyle tipse hic vermez bideki esine soye annem gelib bakacak bana kimseye ehtiyacim yok 
(3,146 puan) tarafından
Eşim demiş zaten bu yaz verecekti hatta eşim kendisi oraya gidecekti doğumdan sonra almak için. Bugünde diyor nisan yapacam paracı zaten hep der 2 gelinim fakir bu bari zengin olsun diye. Eltim aslında bakar aynı evdeler bakmasa bile kaynanam 5 kız kardeş kendi kayannasi altlı üstlü oturuyor bakacak bi dünya insan var ama o bana eziyet edecek ya tabi. Bende istemiyorum da bakalım inşallah gelmez ama eşimi çağırıyorlar bide utanmadan. Ben 1 haftalık bebekle yabancı şehirde tek kalıcam eşim onların yanına fındık tarlasına çalışacakmış çok biliyolar.
0 oy
(1,231 puan) tarafından
Ezdirme kendini bacım kalp kırmaya gerke yok ama net ve açık bir şekilde hayır ben bakamam bana guvnrme de Bekâr kaynin varmış zahmet olacak baksınlar annelerine.
(3,146 puan) tarafından
Evli kaynim benle yaşıt 23 yaşında eltim 19 yaşında beraber yaşıyorlar bekar kaynim da 18 yaşında onu geçtim kendi kaynanası ve bekar görümcesi alt katta oturuyor ayriyeten dul kız kardeşi var bakacak onca insan var aslında ama amaç bana eziyet etmek. Ki benim annem kalp hastası anju filan oldu 2 gün kalkamadı yattı ful yasaktı bakacak kimsesi yoktu annemin işler var gidemezsin demişti yollamamıştı anneme bakmaya.
(1,231 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ne diyeyim ki bakabilevek durumda olursan bak gene o bilmezse de Allah bilsin canım ama bakamayacak durumda olursan da eşin söylesin .Anne sana bakamaz kendine bakamiyor ki desin
(3,146 puan) tarafından
Ya istesem de bakamam. Baksam bile kendimi yıpratırım 10 günlük bebek olacak 2 yaşında kızım olacak evin işi o çocuklar yemek onun istekleri ben nasıl yetişirim  imkansız kendim mahvolurum lohusa halimle inşallah gelmez :(

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 384 göst.
21 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde 2516 (2,173 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 272 göst.
16 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 312 göst.
8 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Semos (408 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 356 göst.
27 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,099 soru

24,053,798 cevap

329,815 kullanıcı

...