Biraz uzun olacak galiba sabırla okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Şimdi ben 4 yıllık evliyim ve ilk evlendim kaynanamlarin yanina girdik kaynana k.peder 3 kaynim esim ve ben 2 aylık gelindim 2 bilezigimi aldi kayinpederim yazin findik zamani yapicam diye. Yaz geldi borc vs var seneye findikta dedi yine yapmadi neyse 2 sene oldu kaynim kiz kacirdi o ara biz 2 sene sonra evi ayirdik mecbur bide kızım olmuştu o ara birken evi ayırırken kızım 6 aylıktı. Simdi eltim bir oturuyor. Neyse 4 senedir ki her yere para verdi benim bileziğini yapmadı. Şimdi bekar kaynim astsubay sınavına girecek yarın bugün k.pederim diyorki kazanırsa akademiye gitmeden ona nisan yapicam gelince de düğününü yapicam. Be adam önce bana borcunu öde param yok diyosun. Ona alacağı kızda kendi köyünden zengin ve ısrarla o kızı istiyorlar kaynim ayrıldığı zaman kendi oğlunu sofraya koymadı evden kovdu yeri geldi şimdi barışmışlar gene oyle dedi bana.deli oldum. Bide kaynanam ben onla birken göbek fıtığı ameliyatı olmuştu ben bakmıştım. Şimdi gene olması lazimmis ben şehir dışındayım gezmeye gittim yanlarina 10 gunluk oda onlarin zoruyla esime dedi hamile cocukla ugrasmasin ben onada cocuga da bakarim gelsin falan bide erken dogum riskim var gittim bakmayi birak bana yaptirmadigi is kalmadi ameliyati benim gitmeme denk getirmeye calisti gene ben bakayim diye olmadi yaza kaldi yaza benimde dogum var sezeryan eşime diyormuş doğumda sen buraya gel tarlaya git ben orda bakarım ona ameliyatlı olacak bide. Eltime de demişki ameliyat olup izmire gideyimde kendimi baktirayim rahat ederim orda hizmet ettiririm. Deliye döndüm ben sezeryanla halle ona mi bakıcam. Zaten annem gelcek ilk 15 gün. Sonra o gelip kendine baktiracak 2 çocukla ben ona nasıl bakacaksam o halde. Eltimin kızı 1 yaşında olack o gelsin sen ameliyat olacan diyoruz bos konusmayin o gelemez biyere diyor. Hep kendi cikarina. Bu arada ilk kizimi onun yüzünden erken doğurdum bundada riskim var o halde bana 10 gün boyunca iş yaptırdı emir verdi acimadan.