0 oy
218 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (5 puan) tarafından 1 uyarı
önce tarafından düzenlendi

Bi kac ay oncesine kadar gorumcemden dayak yedim sizce onlar pisman olana kadar cocugumu gostermesem daha mi iyi olur 

Asagidaki sebeplerle 1 kez uyarildi
  • 🚩 Başlık Hatalı

4 Cevaplar

0 oy
önce (192 puan) tarafından

Dayak mi size mi atıldı pardon eşiniz ne yaptı bu durumda 

İlk kez de olsa renkli hatiraya katıldım nedemek arada kalmak asla kabul edilemez öyle bişey al agzina yapiyim sen dayak ye ben hala görüşurum bide üstüne çocuk gorusturecem orayı bı gececk benim esim

önce (5 puan) tarafından

Esim ..

önce (5 puan) tarafından

Bende simdi esim kendi gidiyosa gitsin ama cocugumu asla goturemez modundayim olaylardan sonra saf gibi goturmesine izin verdim yeni kafama dank etti baktim onlar artik gondermiyor enayi benmiyim yani

önce (1,011 puan) tarafından

Ev onların ustuneyse eşin çalışıp başka yere kiracı gitsin bu şekil hep o korkuyla yasayamazsiniz

Vallahi başlarım evine kümeste yatar yine de onların tehtitlerine boyun egmem

-Reklam-
0 oy
önce (2,603 puan) tarafından

Sana dayak görümcenle eşin konuşuyor mu😯

önce (5 puan) tarafından

Esim hic birsey olmamis gibi davranıyor zamaninda yeterince tepkimi koydum zaten suan duruldu olaylar ama hala hazmedemiyorum elimden bir tek cocugumu onlara gostermemek geliyor

Sen de hala eşim diyorsun kayninin  evliliğinde eşinden daha çok söz hakkı  var 

önce (5 puan) tarafından

Kaynim cok fena zaten evde kusur bulup bulup esime msj atiyor ben sanki okumuyorum esimde silmiyor cogunu zaten yok senin evin dolabi boyleydi yerde cop vardi allahtan esim gelip bana belli etmezdi 

Eşin adam olsa zaten kardeşine laf sokturmaz kusura bakma bence bosan kurtul görümce dövüyor kaynin evliliğine müdahale ediyor tehdit ediyor eşin etkisiz eleman onlar ne dese kabul ediyor 

önce (2,603 puan) tarafından

Sümsük kocayla ömür geçmez bacısı bana vuracak  kocamın sesi çıkmayacak   ben onu koca diye yanımda gezdirmem be yazık etme kendine

0 oy
önce (692 puan) tarafından

İnşallah şikayetçi olmuşsundur 

Şikayetini geri almak gibi bi hata yapmadın değil mi 

Ben yeribde olsam o kaynıdq şikayet ederim kim köpek de seni tehdit ediyo 

Ailen bişi yapmadı mı seni dövmelerinw karşılık 

O kocan da koca değil 

Gösterme çocuğunu onu da döverler beni sevmeyen çocuğumu da sevmez kafasındayım bn 

önce (5 puan) tarafından

Sjsuhauatum

önce (5 puan) tarafından

Yok zaten yapamadim

Canım seni nasıl manipüle etmiş bunlar da korkuyorsun bu kadar ya susup pısıcan hem kendi psikolojini hem evladınınkini mahvedicen çocukta özgğvensiz olucak ya taşınıcan ya boşanıcan 

önce (5 puan) tarafından

Iste onu diyorum asiri nartist bir ailenin icine düştüm ne yazikki bana ne yazik cocugumu gondersem onunda beynini yikicaklar  küçük zaten daha ama anliyor herseyii 6 yaşında tasinmak olmaz ama cocugumu gostermem en azindan

0 oy
önce (784 puan) tarafından

Bırak çocuğumu gostermeyi bokluu bezine hasret koyarım onlar kimki bana el surecek ve eşimde gidecek çay içecek öylemi anasının evinde kalır birdaha da adım atamaaz gönderme çocuğunu bak onlar sana gondermiyormus sende gönderme çok istiyorsa gelir evinde sever defolup giderler

önce (5 puan) tarafından

Cok haklısın canim vicdan yapma zamani degil yeterince iyilik yaptım sessiz durdum hep tm abla tm anne modunda takıldım hakli bile olsam ozur diledim hep ben adım attim birde her an tekrar doverlerse diye korkuyorum saka gibi ama malesef gercek cocugumu gormeye hakları yok ama simdi gondermezsem huzuruszluk cikaricaklar illaki

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 407 göst.
19 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde 3370 (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 525 göst.
6 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zehra800 (1,106 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 558 göst.
16 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annelerrr (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 586 göst.