0 oy
591 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde tarafından
Ya ben iki.haftadr agrilrmdan dolyi gebe okuluna gidemiyirm youtubeden izliyorm. Nefes egzersizlerini. Hamile egzersizlerni sizde izliyimsunuz. Haftasi yakin olanlar ozellikle. İse yariyan varmu. 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Sen gidip bitirmedin mi kiz bana anlatmistin bir postumda cok eglenceliydi diye :ermm:

tarafından
Bz bitirincde nefes egzersizlerne ve cocuk dokturana cagiriyolr canm :)
tarafından
Vaay supermis buradakinde oyle bir sey yok bitirdin mi hadi yallaaah herkes kendi yoluna :D
tarafından
:D bizm numaralarmzi bile silmiyolr gruplrmz var :D
-Reklam-
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Ah canm hic bisey yapamiyorum valla sadece yatmak istiyorum nereye gitti o yürüyüşlere çıkan enerjim bilmiyorum normal dogumdan bile hevesim gitti gibi korkuyo muyum anlamadim psikolojim alt üst durumda cok kötüyüm bu aralar :((
tarafından
Bnde agrm var iki gundur elim yuzum sap sari dudaklrm morarms habire lavaboya cikiyorm rahimde dha once hissetmedgm bi agri var dun biri grdu annemde yatrken iki gune dogum baslar bak dikkt edin diyo esimde yarn gelck aksam :( aglamak istyrm devmli
(3,797 puan) tarafından
Benim alt tarafta bi ağrı var salı günü sancımda çıktı nst de ama baska gelisme yok kasilıyo sürekli Allahim hayirlisiyla bi kurtulsaydik alsaydik kucagimiza yavrularimizi
tarafından
+1
Allahm o yolda eylendrmesn.
0 oy
(81 puan) tarafından
Bnm eltim bu egzersizlerle 2. Cocugunu dikişsiz normal dogurdu ilk cocugu çatısı dar diye normal dogurtmamıslardı sezeryanla almışlardı ne kadar etkili oldugunu sen düşün..Bende aynı doktora gidiyorum suan egzerzileri bende yapıyorum . Doktor 34 den sonra iki günde bir  38 den sonra hergün düzenli ilişki günde en az 200 kez çömel kalk hareketi söyledi birde meme masajının etkisi cokmuş  yani boşverme derim 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,820 soru

24,103,648 cevap

332,568 kullanıcı

...