0 oy
1,194 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (510 puan) tarafından

Bebeğimde kurt var bu akşam fark ettim bir önceki postumda yazmıştım doktoru ile uzun uzun konuştum ne yapabilirim falan diye ilaç söyledi hem benim için hem bebeğim için şurup

Peki ama nasıl alacağım ben bunu nöbetçi eczane var baktım netten ama nasıl alacağım yasak var acaba polisi arasam alır mı bana ?

16 Cevaplar

+1 oy
(12,762 puan) tarafından
Canım yarın yakında varsa eczane sende çıkıp alabilirsin ekmek eczane VS sorun yok çünkü 
(12,762 puan) tarafından
Kızınla beraber  git cnm Bi şey olmaz ben kızımla çıkıyorum mecbur kalınca yolda VS polis çevirirse dersin böyle böyle diye yada konu komşu VS yokmu genç biri gitsin 5 dk da
(510 puan) tarafından
Araç istiyor polis öyle yürüme yok aradım izin vermedi
(12,762 puan) tarafından
Taksi ile gitsen acaba diyecem iş de ters ark 2 gün de dayansın diyecen kaşınır poposu yazık
(510 puan) tarafından
Kaşınıyor karnı şişiyor sanırım sancısı da var uyumuyor kaç gündür öldüm resmen bende diş sandım keşke diş olsaydı yaa şimdi ne yapacağımı şaşırdım
(12,762 puan) tarafından
Cnm valla aklıma tek gelen taksi yada binada akraba arabasi olan varsa
Yoksa eczane tanıdık ise onlar bıraksın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok acil değilse canım pazartesi az kaldı bekle acil ise tabi ara
(510 puan) tarafından
155 i mi arayacağım
tarafından
Evet canım
(510 puan) tarafından
Aradım aracınız varsa gidin diyor yok ne yapacağım yaa
tarafından
Tühh araç yok canım sabah yakın eczane varsa alırsın yoksa mecburen bekleyeceksin
(510 puan) tarafından
Öyle galibaa :((
0 oy
tarafından

Gec oldu canim idare edilebilecekse eger yarina aldir 

(510 puan) tarafından
Yarın için düşünüyorum canım bende
tarafından
Hm cok gecmis olsun canim
(510 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım sağol
0 oy
(701 puan) tarafından
Yasak varsa ara durumu söyle rica da bulun getirirler. O kadar okuyoz goruyoruz polisler getiriyor.
(510 puan) tarafından
Sabah arayacağım da kaçı arayacağım onu bilmiyorum
(701 puan) tarafından
155 ara cocuguma ve bana ilac almam lazim eczaneye gidebilirmiyim veya size soylesem ekipleriniz getirir mi diye sor
(510 puan) tarafından
Aradım aracınız varsa şu, gidin diyor yok o zaman bekleyin diyor anlamıyorum insanların abur cuburuna bile giderler ama sağlık söz konusu ya gitmezler
(701 puan) tarafından
Yogunluk felan mi var yada acil ise yarin açık olan eczanenin numarasini bul onlardan talep et
(510 puan) tarafından
Buldum getiremiyorum diyor bilmiyorum ki artık
0 oy
tarafından
Ee kaç gündür bas bas bağırıyorlar yasak olcak diye neden son güne bıraktınız ki
(510 puan) tarafından
Okumadın canım galiba bilinen birşey değildi bu akşam olduğunu fark ettim yani tuvaletinde bu akşam dökülmüştü bilmiyordum bilsem bırakır mıyım
(13 puan) tarafından
Yeni gördüm yazmış kadın..
tarafından
He fark etmedim canım acılse ara alsınlar değilse pazartesi bekle
tarafından
Ne meraklısınız herşeye karışmaya demekki fark etmemişim allahım ya
(510 puan) tarafından
Tartışmayın arkadaşlar farketmemiş olabilirsin acil çünkü hiç durmuyor kaşıntıdan aşırı huzursuz
0 oy
(847 puan) tarafından
Ara polisi getirir. Ya da ara ben eczaneye gidicem de. Haberiniz olsun de. 
(510 puan) tarafından
Tekrar polisi aramamı söylediler aradım başka numara verdiler onu da aradım TC falan aldılar ilacın adını söyledim adres numara saat 4'den sonra dağıtıma çıkıyorlarmış bakalım artık beklemedeyim bende az önce yine aradım geleceğiz dedi herkesinkini toplayıp öyle dağıtıma çıkıyoruz dediler canım
(847 puan) tarafından
Hımm iyi bari canım sevindim. Tekrar geçmiş olsun.
(510 puan) tarafından
Sağol canım şimdi getirdiler ilacı
(847 puan) tarafından
Süper kuzum
(510 puan) tarafından
Aynen nasıl sevindim anlatamam ☺️☺️☺️❤️
0 oy
(13 puan) tarafından
Bebeginin sağlığı söz konusu ara tabiki.bu saatte bile aramanda bence sorun yok bebegin huzursuz sonucta.
(510 puan) tarafından
Şu an iyi döküldüğü için galiba kaç gündür ilk defa uyudu ağlamadan 9 gündür böyleydi ama birşey yoktu bu akşam dökülme oldu gördüm şok oldum 155 i mi arayacağım
0 oy
tarafından
Alıyorlar  acilse bekleme  ara getirirler getirmezse izin  akir çıkarsın  alorsin ilacı  ne kişiler  varl arayıp abur vubur cerez isteyen sağlık  her seyin başı 
(510 puan) tarafından
Aradım şimdi aracınız varsa gidin diyor yok dedim o zaman pazartesi yi  bekleyin dedi var mı böyle birşey yaaa yürüyerek gideyim dedim yok izin vermedi bana da böylesi denk gelir zaten :(
tarafından
Allah Allah ya sebze isteyene  abur cubur  isteyene gidiyolar ama video çekmeyi  de biliyorlar bu ne ya Allah yardımcın olsun
(510 puan) tarafından
Âmin âmin âmin İNŞAALLAH canım göstermelik onlar yaa Valla artık ne desem bilmiyorum keyfimden sanki aradım ilacı keyfî istedim sanki
0 oy
(221 puan) tarafından
Gecmiş olsun rabbım acil şifalar versın için rahat edecekse yarına az kalmıs bekle dayanamıyorsan ara isrersen.. 
(510 puan) tarafından
Aradım zaten de aracın varsa git diyor olmadığı için kaldım öyle :((
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Arayıp izin alin izin veriyolar TC nonuzu fln aliyolar bence hc beklemeyn pzrtsi çocuğun önemli soncta
(510 puan) tarafından
Aradım aracınız varsa gidin diyor olmadığı için kaldım :(
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Biz 155 aramıştık sonra 153u arattilar izin almıştık çıkmistik esimle
(510 puan) tarafından
Ben kızımı bırakabileceğim kimse yok evde kızım ve ben varız sadece  155 i aradım aracınız varsa gidin dedi ama aracım olmadığı için kaldım bende :(
0 oy
tarafından
Canım getirirler 112 yi ara onlar seni vefa hattına bağlarlar daha sonra bilgilerini falan veririrseb getiriler alah onlardan razı olsun 
(510 puan) tarafından
112 yi mi aramam lazım önce  ben 155 i aradım gidip alın dedi aracınız ile ama aracım Yok kaldım bende
tarafından
112 ara cnm araç yok de bi şansını dene
(510 puan) tarafından
Sabah öyle yapayım şimdi millet ne oluyor diye meraktan çıkıp gelir apartmandakiler sabahı bekleyeyim artık
tarafından
Tamm cnm geçmiş olsun
(510 puan) tarafından
Sağol canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Hangi il desin canım 
(510 puan) tarafından
Malatya
0 oy
(2 puan) tarafından
Nerde oturuyorsun canım
(510 puan) tarafından
Malatya
0 oy
(539 puan) tarafından
Bir de gündüz vakti ara. Şu an geç olduğu için polis gelemiyor olabilir. Çok geçmiş olsun. 
(510 puan) tarafından
Teşekkür ederim sağolun
0 oy
(1,821 puan) tarafından
Esin gidip alabilir canim eczaneye gidebilir polis durdurdugu zamanda eczaneye gidiyorum diye soylediginde sorun cikmaz disari keyfi olarak cikmak yasak 
(1,821 puan) tarafından
Yani canim onlarada yazik sahur yapacak adamlar sabah ara getirirler ama eger simdi bebekte kurt varsa onu bi once doktora gostermek daha dogru olur rastgele ilac kullanmamak gerek
(510 puan) tarafından
Doktor ile konuştum zaten bilgisi dışında birşey yapmam korkarım ilaçtan o önerdi pazartesi de kan testi yapmak için gideceğim
(510 puan) tarafından
Tabii ki anlamak lazım anlarım yani bende insanım sonuçta ama kimisi var uğramak istemiyor kimisi de merhametli Allah razı olsun
(1,821 puan) tarafından
Oyle canim ama bence getirirler mutlaka bulundugunuz yere jandarma mi bakiyor polis mi kim bakiyorsa onu ara Allah yavruna sifa versin canim
(510 puan) tarafından
Merkezdeyim ama polis ilgilenmedi jandarmayı aradım o ilgilendi ama sahur vakti olduğu için sabah tekrar arayın dedi bakalım artık âmin İNŞAALLAH sağolasın canım cümlemizinkine İNŞAALLAH

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 318 göst.
7 Nisan 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 902 göst.
15 Mayıs 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sümeyye1305 (236 puan) tarafından soruldu
+5 oy
22 cevap 884 göst.
24 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,774 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,986 göst.
22 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nezire5816 (702 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,352 soru

24,400,084 cevap

350,074 kullanıcı

...