0 oy
437 göst.
Diğer kategorisinde (398 puan) tarafından
kızlar kafaya taka taka bi hal oldum uğraşıyorum olmuyor slikon uçla emziemeye başlamıştık doğduğunda 4.5-5 aylıkken sütüm yetmemeye başladı ne yaptımsa olmadı bebeğime mama başladık doktor tavsiyesi ile mutlu olmaya başladı seviniyodum bi yandan da emzirmeye devam ediyodum taa ki 6 buçuk aylığa kadar denedim ucu bırakmadı göğsümü hiç tutmadı sonradan oyun sandı ucu alıp elinle oynamaya başladı sağıyodum bu zamana kadar ama bebeğim asla emmiyor emmediği içinde hepten gitti sanırım ucunu sıkıyorum süt geliyor tekrar beni emer mi acaba nasıl içim acıyor nasıl kendimi yarım yamalak hissediyorum bi bilseniz mama elbette kötü değil ama 7 aylık bebeğim daha çok küçük :(

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canim senin 7 aylik benim daha bir bucuk aylik emmiyor deli oluyor verince resmen mecbur sagiyorum ama gunluk bi cay bardagi cikiyor cikiy yavas sutum gidiyor 
(398 puan) tarafından
yaaa çok üzülüyor insan o kadar içimde kaldı ki uçsuz emzirmek doyduğunu görmek 2. çocuğuma Allah nasip ederse emzirmenin tadına varırım inşallah insanın içinde kalıyor
tarafından
Evet canim ya seni anliyorum bende emzirmeyi cok istedim ama almadi insallah ikincisinde tadina variriz emzirmenin mecbur mama veriyorum bende alsin diye yoksa ac klacak
(398 puan) tarafından
mama veriyorum canım bende mama verdikten sonra onun doyma hissi beni çok mutlu ediyor aslında ama ne biliyim emzirmekte başka bişey gerçekten anne ile bebeğin arasındaki bağ nasibi o kadarmış diyorum üzülmemek için
-Reklam-
0 oy
(453 puan) tarafından
Bazı bebeklerde meme reddi olabiliyormuş sonra geri emmeye başlıyor üzülme süt yetmemeside 5. ayda her iki memeyide emziriyodum öyle doyuyordu 1 ay sürdü bu sonra ek gıdaya başladık yetmeye başladı. sütümde iyi geliyordu 
(398 puan) tarafından
sütümde yoktu zaten artık bi kadın oğlum 5 aylıkken bu çocuk sadece anne sütümü alıyor şunaa baakk tombiş tombişş dedi dediği gecesi sütüm azaldı
(453 puan) tarafından
Nazar etmş kadın
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Tutnasi zor malesef benimde kizim ikinci ayda meme reddi başladı 4 ayda pes ettim tamamen kestim gelmiyordu çünkü artık mama ile davam ettik sen de üzülme ek gıda zamanı bi şekilde büyüyor allah sağlık versin yeterki
(398 puan) tarafından
öyle tabi mamadan sonra benim bebeğim meğerse ne kadar sakinmiş dedim yoksa hep ağlak hep meme isteyen bir bebekti meğerse doymuyormuş tabi onun o doymuş hissini mutlu olduğunu görünce sevinmiştim aslında ama emzirmek çok başkaymış 2. çocuğa bile hevesim var sırf bu yüzden uçsuz emzirmenin tadına varmak istediğim için
(3,675 puan) tarafından
Anlıyorum seni ama sağlık olsun
0 oy
(764 puan) tarafından
Emzik emiyor mu canım 
(398 puan) tarafından
evet canım emzik emiyor
(764 puan) tarafından
Emzik emen bebekler memeyi çabuk reddeder diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum canım
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Canim gogsunun ucu yokmu o yuzden mi silikon ucla emzirdin bende yakinda dogum yapcamda merak ettim o yuzden sordum 
(296 puan) tarafından
Gögüs ucu olmazsa kullanılır silikon uç. Hastanede ebeler enjektörle çıkarıp silikon uç kullanmadan emzirtiyorlar çünkü süt daha az gider silikon uç ile öyle Bi sıkıntınız varsa şimdiden sağma makinası edinin
(1,822 puan) tarafından
Yok canim benim gogsumun ucu var yani buyuk degil biraz kucuk ama ablam ve annem bebek tutar cikintili diyolarda ben merak ettigimden sordum canim
(398 puan) tarafından
canım sakın sakın uçla emzirme hemşireler ilk gün tutmadığı için direk uç aldırdılar benim de cahilliğime ve heyecanıma denk geldi şimdiki aklım olsa hayatta uçlu emzirmem pişmanım bırakması zor oluyor ki ben hiç bırakamadım tutmadı sonradan çıkan ucumu
0 oy
(13,671 puan) tarafından
Vazgeçme canım gerekirse uykusunda ver göğsünü emsin gün içinde ağlasa da ver sen ona değil o sana uyum sağlasın göğüs ucuna pekmez sürüp verebilirsin canım bunuda dene 
(398 puan) tarafından
yaaa emermi dersin sütüm gelmeyince biberondaki gibi sıkılıyor ağlıyor hemen istiyor ki hemen gelsiin deniyim senin dediğini ama süt gelmeyince tabiki sıkılıyor dediğim gibi
(13,671 puan) tarafından
Emer tabiki hazıra alışmış canım kendisi getircek sütü elbet alışır sen sakın vazgeçme
0 oy
tarafından
Benim dogumda sutum gelmemisti mama falan icti sonra sutum geldi ama fazla gelmedi hem mama hemde beni emiyodu oglum sonra bakti mama daha iyi birakti beni 6ay emdi sadece
(398 puan) tarafından
biberon yüzünden bu kadar olacağını tahmin etmemiştim belki ucum olsa emerdi ama uçla çok zor oldu
0 oy
tarafından
düzenlendi
Benim bebiş hiç emmedi. 3 buçuk aylık olana kadar sağdım icirdim sonra hep mama ve ek gıda. Şimdi 10 aylık. İçim acımadı mi acıdı. Emziren bı anneyi gördükçe ben kahroldum. Kendimi eksik hissettim. Emzirmedigimi defalarca yüzüme vuran oldu sanki keyfi yapmamisim gibi
(398 puan) tarafından
:( aynen kaynanam emsin emsin diyip durdu ama uçla emzirmek çok zormuş şimdiki aklım olsa hayatta uçlu emzirmem pişmanım 2. çocuğa bile hevesim var sırf bu yüzden
0 oy
tarafından

Benim oğlum da öyle 3 aya kadar emdi kilo alimi çok iyiydi herkes söyledi nazar değdi resmen sütüm yetmemeye başladı bende mamayi cogalttim 5 e doğru beni red etmeye sadece arada tutmaya başladı sonra gündüz full bıraktı sadece gece emiyor oda 1 defa çok üzülüyorum :(

(398 puan) tarafından
:( ah nasıl üzülüyor insan çok zor kendimi yetmiyormuş gibi hissediyorum oğluma keşke tutsa keşke emse 2 yaşına kadar 2. çocuğa bile hevesim var sırf bu yüzden psikolojikman

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 97 göst.
19 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umay17 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 969 göst.
29 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde ..isa (1,615 puan) tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 352 göst.
0 oy
13 cevap 439 göst.
14 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (713 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,026 soru

24,052,583 cevap

329,753 kullanıcı

...