0 oy
404 göst.
Diğer kategorisinde (5,268 puan) tarafından
Sürekli tekrarliyo yok mu baska caresi ya yasayan oldu mu nasil atlattiniz 7 aylik 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim en basindan var kuzum gecmedi ilac iciyorum tek kullanimlik toz biraz geciyor tekrar başlıyor bu aralar iyice arttı artık böbreklerim agiriyor gidicem bakalım ne diyecekler 
(5,268 puan) tarafından
Bnm degil ya kizimin :( keske ona degil bna gelseydi :(
tarafından
Anladım kuzum allah şifa versin kızına doktor bir şey demedi mi
(5,268 puan) tarafından
Igne verdi canm pazartesi idrar kulturu cikicak bakalim
tarafından
Allah şifa versin kuzum geçer inşallah
(5,268 puan) tarafından
InşAllah saol canm
(53,889 puan) tarafından
geçmiş olsun canim su veriyorsun demi bebisine
-Reklam-
0 oy
(3,143 puan) tarafından
Ilk hamileligimde benimde oldu dehşetti ilk monuril toz verildi kullandım bir hafta geçti sonra tekrardan berbat oldu antibiyotik verdi doktor çünkü enfeksiyon cok artmis ve siddetlenmisti oyle geçti anca benim birde bol bol su iç demitmsti
(5,268 puan) tarafından
Bnm degil ya kizimin:(
0 oy
(63 puan) tarafından
1 hafta boyunca sabahları suya kimin sıkıp içtim ve şu alımını arttırdım elimde sise ile gezdim az az içtim sürekli aksama kadar tekrar tahlil verdim enfeksiyon adına bisey kalmadı 
(5,268 puan) tarafından
Bebegim de var canm
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Atlatamadim 2 aydir antibiyotik verip duruyo doktor gecmemis hala var diye. Su iceceksin gunde en az 3 litre diyo su icmezsen istedigin kadar ilac ic gecmez diyo 3 litre suda bana cok fazla geliyo icemiyorum bi gunde 1.5 lireyi anca iciyorum ama zorluyorum bitsin diye bakalim sali tahlil verdim yine zorladim 3 litre icmeye calisiyorum artik sonuclar ne cikacak pazartesi belli olacak bu arada 35 haftalik hamileyim
(5,268 puan) tarafından
Bebegim de var canm
(1,822 puan) tarafından
Yani bilemedim canim daha kucucuk bebege enfeksiyon nasil oldu ki sardigin bezle mi alakali veya kiz bebekse yanlis mi temizliyosun altini yani onden arkaya silmek lazim cunku diger turlu enfeksiyon kapma ihtimali oluyo cunku. Enfeksiyon bol su icmeyle biter ama 7 aylik bebege nasil bol su icirirsin bilemedim doktora goturdun mu doktor ne diyor
0 oy
(2,071 puan) tarafından
7 aylık kızında mi canım? İdrar yolu enfeksiyonun tek çaresi bol su 
(5,268 puan) tarafından
Evet kizim canm
0 oy
(1,909 puan) tarafından
arkadaşımda vardı iç çamaşırları kaynarda yikardi ve utulerdi sürekli degstrmedk ve pamuklu iç çamaşırı giymek lazim günlük 3-4 dal maydanoz ye bide bol su 
(5,268 puan) tarafından
Bebegim de var canm
(1,909 puan) tarafından
onun için bişey diyemem bacım doktor antibiyotik yazmadı mı
(5,268 puan) tarafından
Igne verdi canm
0 oy
(53,889 puan) tarafından
sende mi bebeginde mi var. ben hamile kaldim oldum dogumdan sonra iki ay kadar devam etti 
(5,268 puan) tarafından
Bebegim de canm
0 oy
tarafından
Canım bir doktora bir danış ya da sağlık ocağında hemşireyi ara en kotu ihtimal sior öncesinde ama mısır püskülü kaynatıp suyu çok iyi geliyor.  Bir zararı olmaz derlerse icirirsin birde karnına sıcak su torbası falan koyabilirsin sıcak iyi geliyor geçmiş olsun daha kucukmus de kıyamam biz bile dayanamıyoz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 129 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 315 göst.
25 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2121erva (1,554 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 146 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nagiiiss (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 69 göst.
27 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ajangadget (1,328 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,403 soru

24,071,827 cevap

330,697 kullanıcı

...