Kızlar doktor enfeksiyon daha doğrusu iltihap var dedi şurup verdi 22 günlük acaba sorun olurmu bide tehlikeli mi ya, korktum duyunca , bide enfeksiyon ve iltihap aynı şey mi
Kız bebek mi?
Ever kız
Ilacini kullan korkma tedavisi olan basit bi durum ilerlemeden farketmissiniz ilerlese sorun olurdu da suan korkmani gerektirecek bi durum yok
Ama kaç yerde baktım da tekrarlıyormuş sürekli galiba geçse bile
O bunyeyle alakali olabilir bunyasi hassassa devam edebilir ama olacak diye bisey yok genim oglumda da oldu gecti 4 yasina girecek biseyi yok sukur hadi diyelim devam etse bile ilerde bagisiklik kazanir sorun olmaz
Benim oglum idrar yolu enfeksiyonu gecirmjsti canim bebekken.15 gunluktu bi an ateslenmesiyle ogrendi. 8 ay kadar her gun dusuk dozda antibiyotik kullanmak zorunda kaldik. Bizde birde kacak vardi maalesef. Cisi bobregini curutmesin diye boyle uzun sure kullandi delik kapanana kadar. Su an 11 yasinda:) anne olarak cok uzulmustum o zamanlar ama kalici birsey olmadi. Ilacla cozulur olay korkma. Bizde tekrarlamadi sukur. Her ateslendiginde idrar verirsen bir sekilde erken teshis etmis olursun. Gecmis olsun♡
Benim kızımda bezi bırakınca idrar tahlili verebildim bezliykende sorun olduğunu hissettim çünkü çiş yapınca anlıyordum bir sorun olduğunu ama veremedim bir türlü tahlili idrarda üreme ve enfeksiyon yüksek çıkmıştı 10 gün antibiyotik kullandık düştü ama 3 ay sonra tekrar ladı çocuk doktoru da nefrolojiye yönlendirdi Şuan yine antibiyotik kullanıyoruz bitince yine gideceğim doktor çok ciddi bir şey yok dedi ama bakalım
1,484,937 soru
24,282,045 cevap
342,794 kullanıcı