0 oy
345 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (111 puan) tarafından
Dünkü postumda anlatmıştım köy meselesini. Köye gitmek istemiyorum eşim halimden anlamıyor diye. Seni annengile bırakiyim o zaman gelmeyeceksen dedi. Ben gidicem hickimse durduramaz beni diyor çok bunaliyormus burda.  Bende evim yokmu dururrum evde dedim. Ortalık böyleyken bir yere gitmem doğru değil hem çocuk küçük hem hamileyim dedim. Evde tek duramazsin dedi. Annemgile gitmeli miyim sizce. Bu seferde birşey olurda annengile gittin oldu derler diye korkuyorum  çünkü her telden çalıyor eşim ve ailesi. Neden benim ve çocuğumuzun yanında durmuyorda ailesiyle gidiyor hep onların yanında. Beni neden düşünmüyor ben karisiyim çocuklarının annesini neden düşünmez insan

6 Cevaplar

0 oy
(58 puan) tarafından
Bence gitme canm kal evinde
-Reklam-
0 oy
(641 puan) tarafından
Canım bazı eşler aile düşkünü olduğu için kendi karısını çoğunu umursamaz neden evlenirler onuda anlamış değilim 
0 oy
tarafından

Bu erkekler evleniyor evlenmesine ama bir baltaya sap olmayı bilmiyorlar nedense .  

0 oy
(641 puan) tarafından
Canım bazı eşler aile düşkünü olduğu için kendi karısını çoğunu umursamaz neden evlenirler onuda anlamış değilim canim
0 oy
(7,617 puan) tarafından
  Çok düşüncesiz galiba edin ne işi var köyde  dursa ya evinde benim eşim pazara. Markete bile çıkarmıyor beni bişey olur diye anlamıyorum böyle adamları otur evinde canım bişey olur suçlu sen olursun
(111 puan) tarafından
Canım ya köye gidicem ya anneme evde durdurmuyor
(7,617 puan) tarafından
Git o zaman eşinle canım annende bişey olsa kırk yıl soylerler bida
0 oy
(671 puan) tarafından

Ayy benimki de kahvaltı yapar annesine gider akşam yemeğini de yer sonra gelir :angry:bence sen gitme evinde kal oda seni bırakıp gidemez 

(111 puan) tarafından
Gider canim
(671 puan) tarafından
Sizi bırakıp nereye hem hamileyim diyorsn

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 324 göst.
19 saat önce Diğer kategorisinde Nare88 (298 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 58 göst.
19 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,103 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 210 göst.
0 oy
3 cevap 118 göst.
10 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevims0022 (119 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,397 soru

24,057,867 cevap

330,002 kullanıcı

...