Esimle evleneli 3 yıl oldu 3 yıldır ne zaman eltim otursak çay kahve için ilk evlendiğim dönemler abim günlük beni arardı çocukları sormak konuşmak için aramiyor artık ne deyip duruyordu alışveriş ne yapardı falan ne diyor hamile kaldım hep abim yanımdaydı hep bir yere abim getirdi götürdü kaunim vurdum duymaz bir yere girsek abim arar dururdu deyip durdu hamilelikte sinjr edip durdu eşimle de tartıştım o dönem kendim için hiçbir şey yaptırmadım 2 hafta önce kavga ettiler kaynımla eşim gitti eltimgille konuşmak için ne oldu diye sormuş eltimde abine sorsaydın demiş eşimde ben onu ne yapayım benim için sen önemlisin demiş bunu daeltim dedi eşim demedi tabi eltim ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim artık eşimi uzaklaştıracam gorumcemgil falan bu böyle değildi ne olduysa falan deyip duruyolar her buluşmamışda abim şöyle abim böyle deyip duruyor amaç ne anlamış
değilim aydınlatın bir beni
O nedemek ya esin eltine senmi önemlisin demis allla alla
Senin eltinin içine şeytan kaçmış , gerizekali hiç kimse öyle bir cümle kullanmaz yengesine , o kadının içinde ki pis fesatliktir kesin ...
Sen bunu bir ara sakin bir dönemde eşine sor
1,490,134 soru
24,353,767 cevap
346,620 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın