0 oy
375 göst.
önce Diğer kategorisinde (53 puan) tarafından

Kızlar üç gün önce evime temizlikçi abla geldi bu ikinci gelişi aynı kişinin eve döndüğümde yatak odam buram buram tüm parfümlerimin karışımı kokuyordu ve ben o gün parfüm sıkmadım kadın belli ki tüm parfümlerimden sıkmış inanın odayı 2 saate anca havalandırdım ben açıkçası biraz bu durumdan rahatsız oldum ama eşim ne var bunda takacak dedi ama bence ne olursa olsun özel eşyalarımı kullanmamalıydı sizce ilişkimi kesmeli miyim 

17 Cevaplar

+2 oy
önce (1,386 puan) tarafından

Bence de kullanmamalı. 

-Reklam-
0 oy
önce (6,722 puan) tarafından

temizliğinden memnunsan eğer uyar, bi daha yaparsa bitir. 

0 oy
önce (5,071 puan) tarafından

Birdaha cagirmayi dusnuyorsan odama girme, ozel.esyalarimin kullanilmasindan hoşlanmıyorum orasini bu sefer ben temizleyecem de. Abartmiyorsun, izinsiz esyani kullanmasi ne demek?

0 oy
önce (4,660 puan) tarafından

Merak etmiştir kokusunu birdaha duyarsan ikaz edersin

0 oy
önce (3,312 puan) tarafından

Bende çok rahatsız olurum bu durumdan. İzin almadan işi dışında başkasının (parfümde olsa) malını kullanan, bana güvenilir gelmiyor

0 oy
önce (1,218 puan) tarafından

heralde kullanmazaz z. parfumle isi yok ellemesi bile sacma silip dizecek yerine. deseydin bu koku ne ya tum parfumler karismis diye 

0 oy
önce (24,900 puan) tarafından

Yani açıkçası ben başka neleri eklemiş diye düşünürdüm ve güvenmediğim insanı asla evime almam 

0 oy
önce (1,287 puan) tarafından

Özel eşya dediğiniz çekmece içinde miydi yoksa aynanın üstünde mı bide temizlikte anlaşmanız çekmecede dahil miydi benim haftalık yardımcım vardır toplu iğne tozu bile alır parfümlerim ayna üstündedir toz alırken kazayla 1 2 fıs basabiliyor

önce (53 puan) tarafından

Kapaklı ama birde birden fazla parfümün kokusu vardı. 

önce (1,287 puan) tarafından

Eğer birden fazla var ise uyarabilirsiniz düzenli aldığınız biri ise tabi

0 oy
önce (23,778 puan) tarafından

Evet hiç hoş değil. Merak etmiş olabilir ama koca kadın. Yersiz bı davranis. Başka hoşuna gitmeyen bişey varsa başka güvensizliklerin de o zaman ilişiğini kes. Yoksa bı daha dene olmadı. Ama parfüm olayını bildiğini de hissettir. 

0 oy
önce (3,268 puan) tarafından

Ölüm olmadığı sürece bu erkekler her halta ne var, abartıyorsun diyor sinir oluyorum. Tabii ki kullanmaması lazım. Yarım bir gün kıyafet de giyse ona da mı ne var diyeceğiz. Kişisel eşyanız sonuçta 

önce (53 puan) tarafından

Evet aynen öyle sonuçta donum da özel eşyam parfümüm de özel eşyam donumu giyebilir mi yok 

0 oy
önce (55 puan) tarafından

Ben bu durumda tam tersi bir tane parfümümü hediye ederim.. ☺️😂

0 oy
önce (575 puan) tarafından

Yardımcı ablaları filan ben asla yatak odama sokmam benim yatak odama ben ve kocamdan başkası girmesin yaa hoş değil.  Kaldı ki parfümü mü sıksın yokkk artıkkkk 

0 oy
önce (52 puan) tarafından

Temizlikçi geliyorsa kamera taktırın ben şahsen ne olur ne olmaz hep evde değilim kamera var evde eşim ve ben tek biliyoruz yani sonuçta temizlikçiye de güvenemem ne münasebet eşyalarımi karistirmasi falan hiç hoş karşılamam ve çalıştığı kuruma da şikayet ederdim işini yap paranı al git ne alaka yani

0 oy
önce (2,822 puan) tarafından

Bencede kullanmamalı.

Ama ortamin havasi değişsin güzel koksun belki diye sıkmış olabilir mi 

0 oy
önce (12,103 puan) tarafından

Bidaki geldiğinde abla parfümlerimi çok beğendin heralde geçen geldiğinde oda buram buram kokuyordu diyip birini hediye ederdim. Mesaj yerine ulaşır veya kısa yoldan bir daha çağırma

önce (3,481 puan) tarafından

Peki mesajı anlamaz da sonraki hamlesi elbise giyme olursa ☺️ Nasılsa veriyor gibilerinden 

0 oy
önce (84 puan) tarafından

Yani çok aybetmiş öyle şey mi olur sana sorabilir di kokusunu merak ediyorum rica etsem azıcık sıksam olur mu diye veya hadi diyelim ki merakindan sıktı bir söyleseydi keşke hakkini helal et az sıktım bilgin olsun diye ben kendi annemin parfümü nu bile sıkarken izin isterim bence uyarmalisin ama tatlılikla belliki cahillikten dayanamamis sıkmış sen eğer merak ettiğin bir koku varsa bana ilk başta danışabilirsin falan de koku kalıcılığı yüksek se büyük ihtimalle kokunun hemen sönecegini sanmıştır hem o utanmasin kirilmasin hemde sen rahat olursun

0 oy
önce (653 puan) tarafından

Coook haklısın canım birak parfüm kullanmayı ben temizlige gittiğim evde lavaboya bile girmem izinsiz işini begeniyorsan uyar tekrar ederse öyle işine son veririsin bence 

İlgili sorular

+5 oy
8 cevap 383 göst.
7 Eylül 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde casperiye11 (1,218 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 326 göst.
20 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
39 cevap 1,457 göst.
5 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Asya15 (260 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,481,091 soru

24,233,012 cevap

339,409 kullanıcı

...