Geçen paylaştım eşimi engelledim ve kendisi 10 gün gelmeyecek diye. 2 gün önce davranışları hoşuma gitmedi engelledim illa aradı ısrar etti engelli kaldır vs. Bende kaldırdım sonra derdin ne gibisinden konuştu bende söyledim kaç gündür evde çocuklarla tekim doğru düzgün bizi merak edip sormadın bile birazda ağır konuştum kıyaslama yaptım bazı insanlarla. Oda ağır konuştu birbirimizi kırdık açıkçası. Herneyse ikimizde engelledik bu kez aynı gece kendisi engeli kaldırdı ama ben hala kaldirmadim ve kararlıyım. Onun watsabi bende açık ordan bakıyorum hiç mesaj atmamış bana iki gündür ne aradı ne sordu üstelik 1 haftadır evde çocuklarla yalnızım. Bugün annemle konuştum canım çok sıkılıyor dedim durumu anlatmadım . Oda illa buraya gel seni almaya gelsin çocuklar dedi çok ısrar etti. Napsam gitsem mi diye düşündüm sonra korktum salgindan dolayı . Sırf eşime inat bu evde kalmakta istemiyorum napsam bilemedim ya. Allah kahretmesin keşke hayatıma tek başıma çocuklarımla devam edebilsem ama imkansız....... Bıktım ondanda dertlerinden de