0 oy
334 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Geçen paylaştım eşimi engelledim ve kendisi 10 gün gelmeyecek diye. 2 gün önce davranışları hoşuma gitmedi engelledim illa aradı ısrar etti engelli kaldır vs. Bende kaldırdım sonra derdin ne gibisinden konuştu bende söyledim kaç gündür evde çocuklarla tekim doğru düzgün bizi merak edip sormadın bile birazda ağır konuştum kıyaslama yaptım bazı insanlarla. Oda ağır konuştu birbirimizi kırdık açıkçası. Herneyse ikimizde engelledik bu kez aynı gece kendisi engeli kaldırdı ama ben hala kaldirmadim ve kararlıyım. Onun watsabi bende açık ordan bakıyorum hiç mesaj atmamış bana iki gündür ne aradı ne sordu üstelik 1 haftadır evde çocuklarla yalnızım. Bugün annemle konuştum canım çok sıkılıyor dedim durumu anlatmadım . Oda illa buraya gel seni almaya gelsin çocuklar dedi çok ısrar etti. Napsam gitsem mi diye düşündüm sonra korktum salgindan dolayı . Sırf eşime inat bu evde kalmakta istemiyorum napsam bilemedim ya. Allah kahretmesin keşke hayatıma tek başıma çocuklarımla devam edebilsem ama imkansız....... Bıktım ondanda dertlerinden de

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sorun ne o önemli 
tarafından
Bir haftadır çocuklarla evdeyiz aradığı zaman doğru düzgün konuşmuyoruz hal hatır sormak nedir bilmez. Yani kendimi artik çok değersiz hissediyorum ve aşırı derecede zoruma gidiyor bende patladım en sonunda bizi merak etmiyosun doğru düzgün sordugunn yok diye ordan basladi
-Reklam-
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Kıyaslama çok yanlış zaten engellemek baştan aşağı yanlış  yani çocuk değilsiniz ergen bi arkadaşın da değil o senin. Onun bu huyunu değiştirmeye uğraşmalısım malesef. Ondan uzaklaştığını acemice belli ederek ve hırçınlaşarak çözemezsin . Boşanma da sıkıntı çünlü çocuklar var
tarafından
Ben çocuklarıma evime fazlasıyla yeterim ama kabul etmiyor boşanmayı bir yığın sebebim var ama karşılıklı olmasını istiyorum 5 yıldır her kötü huyunu çektim bide boşanıp beteriyle uğraşmak istemiyorum şimdi kabul etse yarın gider bosarim o derece doluyum canım herşeyi kabul edip kalmama rağmen beni nankörlükle suçluyor
0 oy
tarafından

Neye göre kime göre bi kıyaslamadan bahsediyorsun?

Evden gitmek için geröekten bi sebeb var mı?

Sorunun tam olarak ne? O çok önemli 

Yardımcı olamıyorum o yüzden :ermm:

tarafından
Bir sürü hatayı sineye çekip sustum pişman oldu çocuklar var derken gururumu hiçe saydım kendime olan saygımı yitirdim ama en ufak hatasında her biri aklıma geliyo en ufak şeyleri abartıp önüne çıkıyorum halbuki içimde kopan firtina bambaşka. Oda buna mı trip atiyosun diyip daha çok kırıyor. Anlatabildim mi bilmiyorum cnm
0 oy
tarafından
Bilemedim şimdi başka sorunlarınız var mı yok mu ama bu post dakı yapılan şey sanki biraz çocukca gibi engellemek nedir millet boşanıyor yine de birbirini engellemiyor.

Neyse sizin evinizin içi Allah yardımcınız olsun

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 129 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 529 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 131 göst.
22 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde ayferrrr (6 puan) tarafından soruldu
0 oy