0 oy
288 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,328 puan) tarafından

Kızlar yaa ikinci kızım 9 aylık olacak emzdryorum ama okdr çok okdr degl ek gidada veryorim hep hep uykum var şuan kalkmisim hiç bişey yapmak istemiyorim kahvaltiyi zor kurdum uykum hep geliyor halsizim avucumu sıkamiyorim Mayıs ayında spiral taktırdım ozman kan tahlili temiz çıktı kaç kere gün verdi gel dye hep uykuda kaldım gidemedim çocuklarla dermanım yok ev şuan okdr kirliliki nasıl temizleyecem blmiyorum kemiklerim sızım sızım sızlıyor halim yok niye byle ya Allaşkina yardım edin 

5 Cevaplar

0 oy
önce (8,694 puan) tarafından

Magnezyum kullanmanı tavsiye ederim 

önce (6,328 puan) tarafından

Ay haklısın hamileyken içiyordum nasıl iyi geliyordu blmiyorum kan talili iyi mi guzelmi onu daha vermedim iki üçtür uykuda kalıyorum doktor kızacak en son zırt pırt gdyorim

önce (8,694 puan) tarafından

Doktor değerler iyi diyor ama sınırı geçti mi sorun yok olarak görüyorlar hâlbuki orta değerler de yüksek değerlerde olsa tadından yenmez. Sen kullan doktora danış ama her sorun için magnezyum farklıdır yanlış olanı kullanma 

Evet eczanecide öyle dedi iyi dyorlar yalan yine kansizinlik falan çıkıyor mutlaka dedi kadın uykudan işe gidemiyordum dyordu

-Reklam-
0 oy
önce (23,415 puan) tarafından

Yalnız spirali kontrol ettirmek lazım kaymış vs olabilir 

Randevusuz kabul etmiyorlar haftaya gdecem kızım içinde ama kaysaydi kanama falan olmaz mıydı yda sancı düşün daha adet bile hiç olmadim

0 oy
önce (4,201 puan) tarafından

Sağlık ocağına gidip kan ver canım. Ne olur ne olmaz. Benim oğlum uyutmadığı için böyle oluyorum bazen. Cok uykusuz kalıyorsan olabilir. Sabah in hayriyla uyan giris evine. Benim oğlum aslaa durmuyor. Dün bir baktım buzdolabi ve balkon kapısı nasıl kirlenmiş içim el vermedi temizledim ama ne şartlarda gör. Düşün en son salatalığı küvete atmıştı. 13 ay her yere giriyor. Bismillah de devamı geliyor,  saatte tertemiz yaparsın güçlü anne. Sen 2 cocuk bakıyorsun bordo bereli anne. Ben 1 de pert ama maşallah 3 çocuğa bedel 😄❤️

Senin tam yaramazlık.donemi yok ben uykumu aliyorim bebek masalalh akilidir sadece dış cikaryor huzursuz oluyor okdr ayyy hele kapı çok kirlenmiş lamba yakıyoruz yaa priz etrafı her yerim agryor büyük kızım çok pis ypyor 5 yaşına basacak hiç durmuyor hiç yağlı eliyle heryere sürüyor 

0 oy
önce (7 puan) tarafından

troidlerden olabilir

Tiroid nedr cnm 

0 oy
önce (268 puan) tarafından

Vitamin değerlerine baktir kemik ağrısı filan varsa magnezyum kullan

He valaha yaa gdip bakacam.kackere kağıt verdi gel dyede uykuda kaldım uyanamadim ya

İlgili sorular

+1 oy
43 cevap 2,285 göst.
1 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,649 göst.
11 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 154 göst.
9 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Beyzanurxx (475 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 279 göst.
7 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Po htc (249 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,404 soru

24,071,869 cevap

330,699 kullanıcı

...