0 oy
904 göst.
Diğer kategorisinde (1,249 puan) tarafından
Bütün dünya virüsü bitirir biz hala uğraşırız.. Sırf bu toplum yüzünden.

8 Cevaplar

0 oy
(12,004 puan) tarafından
Adam bunlarn yuzunden istifa etmiş be kuzum
(1,249 puan) tarafından
Evet yanlıştı.. Ben birazda cumhurbaşkanını korumak amaclı bakan soyluyu harcadilar diye düşünüyorum.. sonuçta hiç birşey onun onayı olmadan yürürlüğe girmiyor.. Bizzat benim kararımdı diyerek üstleniyor adamcağız.
(12,004 puan) tarafından
Aynen cnm bende okuyunca şaşırdm açıklamasnı. Sonuçta cumhurbaşkanının imzası onayı olmadan hiç bir karar yayınlanamaz
(1,249 puan) tarafından
Kesinlikle.. Diğerleri gibi o da kendini feda etmiş oldu..
(518 puan) tarafından
Hepsi düzmeceydi canim zaten cumhurbaskani kararı olmadan asla böyle  birsey yapamazlar elinin altinda olan hic kimse tualete giderken dahil haber verirler ikinciside sen istifa et paylaş ben kabul etmicem zaten ( bu tarz ) konuşmayla işi halletmis oldular. Bide kızlar hata olduğunu kabullendigi icin istifa etti (yalandanda olsa) siz hala insanlari sucluyorsunuz kizmayin lütfen ama buna inandinizmi cidden. Benim esimde hemen Cikti çünkü cocugun cicibebesi azdı almak zorundaydi bezi almak zorundaydu ekmekte alicakti sıra var die durmamis gelmis (arabasiyla çıktı ) tabi cerez kola vs alanlarda tam bir mal yani sanki kolasiz cipssiz ölcekler
tarafından
Bu ülkenin insanlariyiz ama yapilan herşeye yalan dolan diyoruz peki sizce ne dogru?  Adam bunun ne kadar yalniş bir karar oldugunu ve sorumluluğunu yapamadigi iş için istifa etti eskiden Atatürk zamaninda osmanlı zamanında bile işini yalniş yapan adamlar mahçup olduklari için devlete etki ettigi yalniş bir durum da dahi hemen işlerini birakirlardi sizde palavra diyor sunuz ne anladin bu işten istifa sını çikardi eger oyun olsaydi ört pas edilirdi digerleri gibi üstü kapatilirdi birazda ülkenize sahip çikalim kendi içimizde bile birbirimize düşmaniz....
-Reklam-
0 oy
(3,695 puan) tarafından

Sokağa çıktılar degil mi?  :angry:

(1,249 puan) tarafından
Evet.. Alkışlar ıslıklar ne saçma bi toplum olduk ya
(3,695 puan) tarafından
Süleyman soylu icin de alkış ıslık olmus ama eger yasak bitti diye yapıyorlarsa hepsi corona olsun gebersin! Acınmaz böylelerine...
0 oy
(285 puan) tarafından
Canım böyle laf anlamaz hiç birşeyi dikkate almayan Bir milletimiz varsa asla bitmez bu virüs ramazan geldi bayram gelecek Yaz olacak biz halen evdeyiz bir yere çıkamıyorz
(1,249 puan) tarafından
Gerçekten öyle. Ailelerinden birinin başına gelmedikçe anlamayacaklar. Ben ailemle bile görüşmüyorum bunlar hala neyin rahatlığında inan aklım almıyor
(285 puan) tarafından
Bende ailemden ayriyim evde patlamak üzereyim eşimle kızımla ancak biraz zaman gecirebiliyorum
0 oy
(163,443 puan) tarafından
Kiz sakliyo yabamcilar bal belcika kucucuk bi ulke belcikanin toplam buyuklugu istanbul kadar 2200 vaka varmis ölü sayisini sakliyolar 
(1,249 puan) tarafından
Doğrudur canım. Bizim cehaletimiz bitmez. Adam acikliyor bas bas bağırıyor zorunlu olmadıkça çıkmayın diye bunlar hala sokakta kendi ailelerini bile hiçe sayiyorlar
(8,260 puan) tarafından
Burda saklansa.kiyamet kopar
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin valla 
(1,249 puan) tarafından
Allah vermiste kullanan yok canım kendi ailelerini bile hiçe sayıyorlar
(12,521 puan) tarafından
Malesef fikirsizler
0 oy
tarafından
Çocuğu neden çıkardın diyor polis birine 10 yaşındaymış .çocuk benim çocuk ölürse sana ne diyor adam polise ....başka bir şey demeye gerek yok 
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Bende tam post acacaktim bu konuyla ilgili kendi milletimden utanıyorum resmen diye senin postunu görünce vazgeçtim. Az önce kendi ilcemden video geldi millet arabayla bisikletle motorlarla sokağa çıkmış neyin kutlaması kardeşim bu sanki virüs bitti de onu kutluyorlar sokağa çıktınız da basınız göğe ki erdi sanki :@ Allah'ım bu milletime akıl fikir ver yarabbim biz daha çok uğraşırız virüsle daha çok evlerde kalırız başkaları yüzünden
0 oy
tarafından
12 de millet kendini sokağa attı evde geberdiler 2 günde 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 481 göst.
13 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde 123-- (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,203 göst.
+1 oy
19 cevap 776 göst.
28 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (977 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,375 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (364 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,580 soru

24,100,575 cevap

332,390 kullanıcı

...