0 oy
840 göst.
Diğer kategorisinde (65 puan) tarafından
Nerden başlasam bilemedim. Bugün sadece ben değil karnındaki bebeğim de kötü, kucağındaki kızımda. Bugün eşimin babası tarafından evden kovuldum. Sebebi ise kaç gündür eşimi çalıştırıyor kendi borçları için. 2 haftadır bu virüste eşimi göremiyorum. Çektiği parayı eşime yükledi ödemesi için. Evin içinde sürekli bana deli gelin diye hakaret ediyor. Sonra ise şaka deyip geçiştiriyor. Eşime kaç kez evi ayırmasını söyledim ayırmadı. Beni baskı altında gidecek yerimin olmadığını bile bile burda tutuyorlar. Dahası kayınbabam sürekli "senin neren güzel, çocuğun bize benziyor" diyor. Ben ilk geldiğim aylarda Allah yukarıda eşim bana karşı çok iyiydi. Şimdi eşim bile yüzüme bakmıyor. Babası yüzünden benden soğumuş olacağını düşünüyorum. Giydiğim her şeye karışıyorlar. Bu nasıl pijama köyden mi getirdin diyorlar. Sonra hep birlikte gülüyorlar. Daha çok şey var anlatmak isteyipte boğazıma dizilen. Ben bugün gitme kararı aldım. Annem babam olmadığı için babannemin yanında kalacağım. Sormak istediğim bir şey var, eşimin üzerinde hiç bir mal yok. Fakat evlenirken her şey senin kocanın denildi. Eğer ayrılırsam maddi ve manevi tazminat alabilir miyim? 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Alırsn canım rabbim sabır versin sana
(65 puan) tarafından
Mal eşimin üstüne değil alabilir miyim kuzum amin
tarafından
Onemli olan mal esinin üstüne olmasi degil sen bosanma dilekcesinde ne istedgini belirtirsn hakimde ona göre bir karar verir
(65 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim kuzum
tarafından
Inşallah kalan hayatında evlatlarinla mutlu olursun ha bide zaten çocuğun var diye kocan olckk o adam her türlü cocuguna bakablmm icin nafaka vericktr senin tazminatn haricinde
tarafından
Ama avukat tut canim benim kaynimda boşandı ama durumlar tam tersi karısı onu istemedi çünkü karısının ailesi para gozdu kaynimi somurduler evlilik boyunca kaynim para vermemeye baslynca ailesine kizlarini bisattrdlr dava 3 yilsurdu tazminaf istyorlrdi yüklü miktar  ama kazanan kaynim oldu burda avukag cok onemli unutma kaynim bisandi ve üstüne o kadın cocuklrnda istmdi kaynima verdi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Avkat tutarsan alırsın keşke başta beraber oturmasaydin 
(65 puan) tarafından
İsteme olayında bir sürü komşumuz vardı. Ayrı oturcam dedim 6 ay bizimle otur dediler. 2 yıl oldu hala ses yok kuzum. Bıktım sabrım tükendi
0 oy
tarafından
Sen öyle insanlardan kurtulduğun için şükret boşver tazminati falan
(65 puan) tarafından
Güzel diyorsun fakat ben köye gideceğim kimsem yok çalışma imkanı hiç yok mecbur almam lazım
tarafından
Cocukların var hic bir sey olmasa nafaka alirsin allah yardimcin olsun canim
(65 puan) tarafından
Amin kuzum
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Allhim ne kötü insanlar var. Ne kadar büyüklenip  kendilerini bisey sanmışlar. Sana ettikleri yanına kalmaz kimsenin. Onların bi dilim ekmeği yenmez. Rabbim yardmcin olsun  . Hiç üzülme babaanne arkandaysa orda kal derim
(65 puan) tarafından
Arkamda ama çocuklarımın maddi ihtiyacı olacak
(3,531 puan) tarafından
Allahsuzlar hiç üzülme. Esin adamsa zaten karşılar
(65 puan) tarafından
Babası karşı çıkar oda babasının istediğini yapar
(76 puan) tarafından
O tip insanlar saniyorki ölüm yok allahin laneti kotu insalarin uzerine olsun gercekten cok uzuldum annenin babanin olmamasi daha da üzdü beni allah her zaman seninle olsun kardesim :(
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım :(
(65 puan) tarafından
Amin kuzum allah hepimizin yardımcısı olsun
0 oy
tarafından
Öncelikle Allah onları bildiği gibi yapsın inşaallah. Alana kadar.... Neyse susacağım...

Üzülme güzelim böylesine sabret diyemem, gitte demem ama kararının hakkı var.

Tazminat hakkın her türlü var aylık nafakada talep et bebeklerin için. Allahım yardımcın olsun inşaallah... 
(65 puan) tarafından
Eşimin üstüne mal yok hepsi babasının üstünde alabilir miyim
tarafından
Çalışıyorsa evet olması gerekmiyor
0 oy
(16,784 puan) tarafından
Alırsın her türlü mal olsun yada olmasın 
(65 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim kuzum
0 oy
(3,695 puan) tarafından
Yüce Mevlam yardımcın olsun kuzum Allah oylelerinin eline düşürmesin..
(65 puan) tarafından
Amin kuzum evlatlarım için üzülüyorum bende annesiz babasız büyüdüm bu sabilerde benim gibi annesi olacak ama babasız kalacak
(3,695 puan) tarafından
Bilirim.. zordur ailesiz olmak.. Ama hayat her zaman istediğimizi sunmuyor bize kuzucum.. Hakkınızda ne hayırlıysa o olsun..
0 oy
tarafından
Alırsın bence canım illaki verecek işi gücü var sonuçta Allah yardımcın olsun 
0 oy
tarafından

Allah yardimci olsun zor bi durum :(

0 oy
(1,714 puan) tarafından
Esinin üzerine mal yoksa alamazsın. Yalnız nafaka baglanır sana ve cocuklarına
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Allah bildigi gibi yapsin onlari eşinede akil fikir versin iyi bi koca olsaydi evi ayirirdi zaten

Allah yardimcin olsun canim benim
0 oy
(1,249 puan) tarafından
Bırak eşin düşünsün. Nasıl verirse versin çocuklarına bakmak zorunda. Gözünü açsaymış o da hiç evlenmeseymiş niye yaktı senin başını yazık günah değil mi. 5 yaşındaki çocuk gibi hala anne babasının dizinin dibinde oturuyor. Evlenmesin şöyle adamlar ya 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,556 soru

24,073,770 cevap

330,816 kullanıcı

...