Nerden başlasam bilemedim. Bugün sadece ben değil karnındaki bebeğim de kötü, kucağındaki kızımda. Bugün eşimin babası tarafından evden kovuldum. Sebebi ise kaç gündür eşimi çalıştırıyor kendi borçları için. 2 haftadır bu virüste eşimi göremiyorum. Çektiği parayı eşime yükledi ödemesi için. Evin içinde sürekli bana deli gelin diye hakaret ediyor. Sonra ise şaka deyip geçiştiriyor. Eşime kaç kez evi ayırmasını söyledim ayırmadı. Beni baskı altında gidecek yerimin olmadığını bile bile burda tutuyorlar. Dahası kayınbabam sürekli "senin neren güzel, çocuğun bize benziyor" diyor. Ben ilk geldiğim aylarda Allah yukarıda eşim bana karşı çok iyiydi. Şimdi eşim bile yüzüme bakmıyor. Babası yüzünden benden soğumuş olacağını düşünüyorum. Giydiğim her şeye karışıyorlar. Bu nasıl pijama köyden mi getirdin diyorlar. Sonra hep birlikte gülüyorlar. Daha çok şey var anlatmak isteyipte boğazıma dizilen. Ben bugün gitme kararı aldım. Annem babam olmadığı için babannemin yanında kalacağım. Sormak istediğim bir şey var, eşimin üzerinde hiç bir mal yok. Fakat evlenirken her şey senin kocanın denildi. Eğer ayrılırsam maddi ve manevi tazminat alabilir miyim?