0 oy
1,400 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar bembeyaz pamuk gibi ellerim taşınmaydı temizlik di derken birsürü deterjana girdi mahvoldu kurudu çatladı nemlendirici sürüyorum h bir fayda etmedi ben napiyim nasıl geçecek çok sızlıyor kaşınıyor :(

image

image

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsun vazelin iyi gelir 
tarafından
Sürdüm kuzum o da faydasız
tarafından
Hmm egzamami oluyor acaba cnm bilemedim şimdi
tarafından
Valla bende bilemedim :((
-Reklam-
0 oy
(164,109 puan) tarafından
Kiz egzamami oldu
tarafından
Kız bilemedim ki ne oldu porçöz çamaşır suyu birsürü deterjan kullandım kaç gündür sonuç bu
0 oy
tarafından
Kiz yuh mahvetmişsin  ellerini vazelin sür  varsa beyaz eldivenlerden  tak sabaha terlesin iyileşir geçmiş olsun inşallah canım 
tarafından
Vazelin sürdüm kuzum beyaz eldivenim yok çok sağol
tarafından
Benim deterjandan değil  de mevsim geçişinde  oluyor geçiriyordu öyle olunca
tarafından
İlk defa oldu serçem:(
0 oy
(1,491 puan) tarafından
Zeytin yağı sür ...
tarafından
Olur denerim
0 oy
(54,526 puan) tarafından
keske eldiven kullansaydin canim
tarafından
Aklımda olsun ilk fırsatta alayım inşa balım sağol
(54,526 puan) tarafından
hametan krem verdi doktor bide losyon verdi elinin ustundeki yag gitmis kurumus dedi canim sende nemlendiriyosun ama eller hep suyun icinde ki toparlamiyo
tarafından
Hametan var sürüyümmü
(54,526 puan) tarafından
sür canim ama eldiven al muhakkak gün icindede arko falan sür
tarafından
Tamam kuzum çok sağol
0 oy
(117 puan) tarafından
Cnm bnm elerimde seninki gibi deterjanlar alerjin var ondan böyle olmuş doktora git merhem versin anca iyi gelir başka bisey iyi gelmiyor giderek fazlalasirda bu bnm elimde majfolmus ne krem fayda ediyir ne başka bişi kasiniyo yaniyo catliyo
tarafından
Evet öyle olıyo aşırı kaşıntı yanma var doktora da gidemem ki
(117 puan) tarafından
Zeytinyağ varsa sür zeytinyağ içeren kremler sür doktora gidene kdr cnm  bn artik napicami bilmiyorum kaşımaktan hepsi kanıyor
tarafından
Tamam kuzum çok sağol inşallah geçer
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Şimdi eline uyumadan el kremini bolca vazelin ama böyle cok cok.. Yada krem kullanıyorsan sarı kantoron yagı badem zeytin yagı falan sür.. Eldiven giy yat uyu.. :D bir kac gece tekrsr la ellerin yumus olur 
tarafından
Valla mı kız kesinlikle deniycem
(1,093 puan) tarafından
Aynen varsa yün eldiven kullan bende yok mecbur doktor eldiveni takıyorum corapta giyebilirsiniz :) en iyisi yün eldiven ama
tarafından
Tamam canım çok sağol: )
0 oy
(251 puan) tarafından
Bana arko klasik kremi iyi geldi yagli olan. Benimki de mahvolmustu hatta ben de burda post acmistim
tarafından
Arkom yok ki normal nemlendirici kuram var aromalı
(251 puan) tarafından
Aldir canim hicbisey iyi gelmediyse anca o iyi geliyo ben daha beter durumdaydim ne vazelin ne kanteron yagi iyi gelmedi pisik kremine kadar denedim hametan surdum bepanthol surdum yok kaynanam arko krem verdi onu surdum gecmek uzere şimdi
tarafından
Ay bende arko alıyım bari kuzum çok sağol

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 773 göst.
6 Mart 2021 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,854 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 639 göst.
18 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Gentle Avenger (3,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 439 göst.
0 oy
8 cevap 369 göst.
26 Aralık 2025 Diğer kategorisinde honkiponkitoninok (9,274 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,733 soru

24,418,903 cevap

351,439 kullanıcı

...