Uzun zaman oldu atrılama postu açılmayalı haydi artılayalım can sıkıntısından hepisiii enerji gelsin siteye ne alakaysa🤪😂
Hic keyfim yok + verin de keyfim yerind gelsin
Verdim gitti
💜🪻💜
Artı verdim canım :)
Allah aşkına beni "Sevmeyen" + versin de sayılarınızı bileyim 😂
Kimi canım benimi kırıldım 🥺🤷
Yok kız sen değil 🥰
@Kalbinur shshsh küstüm sjsj
Amiiinn canım inşallah ❤️ 🥰 Rabbime binlerce kez şükürler olsun bu sıralar hayatım o kadar çok düzene girdi ki , kafama taktığım üzüldüğüm şeyler düzelmeye başladı o yüzden içim kıpır kıpır 🤭
Çok sevindim inan ben öyleyim nedense ya üzücü şeylere hemen üzülüyorum hassasım galiba 🤗🤗🥰❤️
Sevmediğimizden değil tabiki :)
Puan yüksek olunca bi avantaj mı oluyor bi kaç defadır artı bloguna denk geliyorum artı verilince puan yükseliyor ama bunun bi olumlu yönü var mı uygulama için
Verdim :)
Canım neler yapıyorsun nerelerdesin
Sorma canım kızım hasta oldu hepimiz olduk gerci öncekinden iyi ama sen napıyorsun 🥺
Geçmiş olsun yaz gelsede kurtulsak şu hastalıklardan iyi kuzum napam bende oğlum diş çıkardı bitane onla uğraşıyom🥺
Bizimde diş var görsen sesi dişlerin sesini gıçırdadıyor sonra ağladı ondanda sütlaç ısıtım yemedi bereket bulduk Başka mama da saol canım Ayn sizede kolay gelsin gecmiş olsun :(
Bende verdim canım
Verdim Gülo
Keşke artı verme gibi burda birbirimize ettiğimiz dualar hemen ulaşsa 💖
Verdim canım :)
Bende isterimmmm 😀
Verdimmmm🤍
Ee hadi ozamnq sıra bende benide artilayin😄😄😄 ben yaptım
Verdimm🤍
Verdim gitti cnm 😄
Şurda yerimi alayım 🌸😻
Ben bu yarışta yokum kimse beni artilamıyor
Gelir şimdi artılar verdimm🤍🤍
Atılanalımmm haydeee
Verdim gitti Allah'ım sen üstteki bacima dert keder verme amin ♥️🖤
Verdimm🤍🤍
YAAAFFF BENDEEE UZUN ZAMANDIR YOKTUMMMM TAMDA POSTUMA DENK GELDİM KAYNANAM SEVİOMUŞ PARANTEZ SEVERRR HADİİ ARTILAYIN SONRA SELAMLAYIN😅😅
+ladımmmmmmmm
Verdim balım
Verdim gettii
Verdimmm
Artı veren benim şimdi
Bende isterimmmm . Çok severim şu artıları.
Kız vererek assa dogru inicem banadagggg verin
Artı verdim ne işe yarıyor ki
++++++++++++ banada gelsin
1,503,267 soru
24,543,411 cevap
360,627 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın