0 oy
509 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Şayet babalar çocuklara en ufak sözlü fiziksel şiddet uygularsa o adamla yaşamayın bebeğe dayak atan korku veren bir zihniyet neler yapmaz. Öyle baskı ve şiddetle büyüyen bir çocuk sağlam bir psikolojide olmaz ki baba nasıl kıyar bir çocuga Allaha büyük konuşmayım bunu yaşasam eş meş kalmaz bende. Sessiz kalmayın o huzursuzluk çıkarıyorsa siz cehenneme çevirin evi söz konusu çocuk çünkü. 

8 Cevaplar

0 oy
(3,615 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Bravo az once bi arkadas esim çocuğumu korkutuo dio biri bana vururken cocugumada vurdu dio. 

Kimse kusura bakmasın babamin ogluda olsa s...carim suratına ben ne zorluklarla dünyaya getirdim o bu gelsin vursun korkutsun die degil..

Ha babasidir döverde severde zihniyeti olanlarda gözümde aynı...
tarafından
Benim kide düşkün dür şükürler olsun kızım 8 yaşında ne el kaldırdı ne büyük bir Kızması oldu şükürler olsun ama olur mu bilmem garantimiz yok ama yapacağım şey belli. Emanet yavrular.
(3,615 puan) tarafından
8 senede olmadıysa olmaz ben 27 yaşındayim 3 kardeşiz 3muzde bi fiske tokat yemedik babamzdan ha hatalarımız oldu kızdı söylendi ama okadarda hak etmiştik
tarafından
Söylenir kızar uyarır çok normal ama gelip pata küte girerse o an gözüm döner. Canım ilerisi için konuşamam huy değişir insanlar değişir ama bu konuda tavrım sabittir herzaman.
(3,615 puan) tarafından
Rabbim yaşatmasn bende aynı fikirdeym canim
tarafından
Amin kuzum ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynen cnm ama maalesef ailesi tarafından da dislanip bu duruma maruz kalan bir sürü kadın var rabbim yardımcılari olsun inşallah
tarafından
Amin ama sessizde kalınmasın ama :/
tarafından
Umarım cnm rabbim bu durumda olan bütün kadınlarımızın yardımcısi olsun inşallah
0 oy
tarafından
Rabbim herkesezin yardımcısı olsun kuzum her aile bir değil işte :(
tarafından
Canım bak bende çok ezildim herşeyi gördüm ama çocuguma en ufak bir şey uygulasaydı aslan gibi olurdum çocuk farklı herzaman.
0 oy
(2,575 puan) tarafından
9 ay taşı . Her zorluğa katlan bilmem kaç saat sancı çek o mucizeyi getir dünyaya sen gözünden sakin. Babasıyim adı altında gelip çocuğa vursun. Yok öyle yağma. Bende onu öldürürüm gözümü kirpmam bende aynı şekilde onun canını yakarım. Eşim bazen şakayla bak o doğsun nasıl dövecem der. Hele bı vur bak neler oluyor kapının önünde nasıl buluyon kendini görürsün derim susar. 
0 oy
(163,364 puan) tarafından
Ben benim bebegimi korkutacak vuracak adimi varyaaa tavuk gibi yolarim 
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Canım cok haklısın.. Ama bir insan bebek dövüyorsa zaten psikolojisi bozuktur.. Sinir hastasıdır.. Öyle birsey kimseye yasatmasın rabbim hic bir anneye ve bebege.. Bence öyle bir sey varsa esinde insanın evi cehenneme cevirmesi ı adamın daha cok zarar. Vermesi demek.. Bence sessizce imkan varsa kacmak gitmek kurtulmak.. Cünkü arastırmalara göre sözde  kavga ile baslauıp işlenen cinayetler cok fazla :( bilmiyorum ne kadar zor bir durum.. 
0 oy
(2,762 puan) tarafından
++++++çok haklısın 
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Allah ıslah eylesin öyle insanları benim aşırı yaramaz bi kızım var yani anlatamam neler neler yapıyo ama eşim daha bir kere bile kızmamıştır bile çok nadir ben dayanamam kızarım arada oda bana kızar o çocuk diye ama ben sınır hastasiyim elimde değil eşim hic kızmaz bile vurduğunu düşünemiyorum evi başına yıkardım herhalde 

İlgili sorular

0 oy
50 cevap 1,542 göst.
28 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anne-bebek (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 753 göst.
18 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Deryaaaa23 (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 744 göst.
15 Kasım 2021 Diğer kategorisinde SL (1,268 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 261 göst.