Can sıkıntısı postusu
Kısa ve öz şekilde eşinizle nasıl tanıştınız?
Kaç yıllık evlilisiniz?
İyiki o mu
6 bitti 7 ye girdik. Kayınvalidem anneme kizia talibiz demiş. Annem de seni bu teyzenin oğluna verdim dedi sadece. 2 buçuk ay sonra da evlenmiş buldum kendimi
Kardeşimin arkadaşıydı nefret ediyodum kendisinden hiç hoşlanmazdım kardeşimede derdim o çocuktan uzak dur hatta bir yaz akşamı ben sevgilimle sahile gitmiştik oda kendi sevgilisiyle ve kardeşimle sahilde oturup çay içiyolardı bu kızın dizine falan yatmıştı sinir olmuştum içten içe aradan çok zaman geçmedi 1.5 yıl sonra baktımki sözleniyoruz nasıl oldu anlamadım
Yengem aracılığıyla oldu 2020 de evlendik iyikimi dersen kismen
Tanışalı 6 sene evleneli 4 buçuk sene oldu
Instegramdan yazmıştı ben işten çıkmıştım çok sinirliydim o ara yazıyordu bende hem cevap verip hem tersliyordumoyle böyle iş ayarliyimbahanesiyle bulustuk sonra 3 ay içinde söz yaptık sonra evlendik
Iyiki iyiki iyikiii
6 yıl Nisan da bitiyor ve iyiki eşim iyiki rabbimin bana en güzel mükafatı
Tanismada cafede görüyor sonra cafede ki kızla numaranı yolluyor sonra bizim AP.TAL abi bende var diyip benim numaramı veriyor 1.2 ay yazıyor hep tersledim küfür ettim aklına gelebilecek her türlü yazmasın diye engellesemde farklı numara alip yazıyordu sonra Trabzona gezmeye gittim orda teyze kızı ile otururken yine yazdı sonra dur dedim biraz dalga geçeyim 2 3 ay konuşur yol veririm oda inada vurmuş 2 3 ay konuşup yol vermeyi düşünüyormuş sonradan 1 yıl konuştuk evlendik toplamda 7 yıldır hayatım da
Klasik bizimki üniversite de bölümde
Evleneli 6 yil oldu ama tanışalı daha çookk
Bizimki anketörlük yapıyordu o zaman yolda tanıştık 8 yıllık evliyim iyi ki o gün ordan geçmişim ❤️
1,493,350 soru
24,400,035 cevap
350,065 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın