0 oy
750 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (139 puan) tarafından
Kizlar eşim kacgundur disarda yok iste falan dunde amcasiyla bulustu almanyadan gelmsti amcasi ama gecem haftada hep birlikte gorusmustuk ztn. Nyse dun esim yine tek buluştu kafeye falan gitmişler dunde amcasina bugunden ici bilet aliyo budo dan istanbula gtcekms bugun. Bugunde amcasi ariyo beni gel al arabayla gdelim balik yiyelm hemde beni birakirsin budoya diye esimde bana bakti telde hayr dedm bende cunku yrn eşim yurtdisina cikcak 1 hafta yok ve onceden bzde bugun gezerz diye plan yapmstk. Snra yok amca isim var musteriye gtcem fln diye yalan soyledi diyemedi yani esimle gezcez falan. Bnde knusmadim trip attm geldi altan aldi ama dedgi laf uzatma surat yapma yeter suratını cekmicem falan diyo. Nyse snra annesi geldi beni haftaya diger şehirdışında 1 saatlik yoldaki hastaneye gotur cok iyi doktor varmis dedi bzmkiside benim isim olabilir benden ici diyoki iste ben goturcekmsm bebegimde var pusete koycakmsm goturcekmisim annesini bu arada esimin abiside vae onunda arabasi var ama ona gotur demiyo annesi. O gidince yne bz kavga ettik falan.  Snra yemege gdelm dedm gittik yemege aramz soguk tabi hala bu demezmi ortaya tek menu alalm beraber yicez dedm diye haftada bir cikiyorz neyin hesabini yapiyosn amcanlara akrabalarina harcadigin paraları hc dusunmuyosun bana yaptigin ne ne alaka ***** ***** knusma falan dedi 15 dk icinde yemek yedk hc knusmadik snra ben kalkalm dedm eve geldk toplam yarim saatte gittik geldik yani. Durumumuzda iyi kizlar para sıkıntımız yok hc. Normalde alttan alirdi illa suan nedense hc knusmuyo hc umrunda deglm yrn kacta gitcegini ble bilmiyorum cok sinirim bozuk asiri

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
canm amcasna esimle diyemems olablr bu konuda keske surat yapmasaydn ama onunda ortaya alıp beraber yiycez deyip kısasa kısas yapmaya çalışması kötü olmuş
tarafından
kucuk seyler buyuyo bazen böyle
(139 puan) tarafından
Hc icimden gelmiyo alttan almak bence o haksz cok
tarafından
konusmayn ozaman dger turlu cok kavga cikiyosa
(139 puan) tarafından
Gitcek yarin 1 hafta yok 1hafta boyle gecicek
tarafından
gidicekmis kz zaten bars kus kus adamida yollama sende burda üzülme
-Reklam-
+1 oy
(242 puan) tarafından
Bence kizmakda hakli degildin şimdi yolada cikicak moreli bozuk halde senden kus gitmesin. Annesi belkide senin eşin olan oglunu daha cok seviyor belki karekderi iyi degil diyer ogluna soyliyemiyor.
(139 puan) tarafından
Ayip olur ona diyo biliyorki esim her dediklerini yapiyo annelerinin
(139 puan) tarafından
Düşünebilirdi eşimde son gunum gzel gecireyim diye yemekte bana oyle yapmasi 15 dk da eve getirmesi mi lazimdi aglicam sinirimden ya
(242 puan) tarafından
Hayirli evlat işde kocan cenneti kapmaya niyyetli. Senide anliyorum ama her seye sinirlenme canm
(139 puan) tarafından
:( bana karsida keske oyle dusunse
+1 oy
(1,293 puan) tarafından

O düşünmüyosa sen hiç düşünme yeter yaaa

Sinirr şeyler gününüzü ziyan etmiş baksana gidemeyince sana da eziyet resmen oysaki biz kadınlar bir tatlı söz bir gülüşle mutlu oluyoruz yetiyor ya sen neyin derdindesin be adammm :(

(139 puan) tarafından
Offf of kim anliyoki iste
+1 oy
(2,848 puan) tarafından
Al benden de o kadar valla kendimi sinirden yemege verdim :(
+1 oy
(9,920 puan) tarafından
Canım kadınlar olarak erkeklerden ıstıyoeuz kı herkese karsı gogsunu gere gere soylesın esımle ılgılenıcem dıye ama bu bı hayal.Surda hatan var bı sekılde amcasına yalan soylemıs musterı felan dıye.Bozmasaydın cıksaydın trıp atcak ne vardı ortada her seferınde bu durum oluyokı esın sana cekemem cekıyo hemen.Ayrılık varmıs yerınde olsam bu sogukluga fırsat vermezdım.Seytan göbek atıyo sımdı etrafınızda.
0 oy
tarafından
ne diyecrgimi bilemedim valla 
(139 puan) tarafından
Valla bende bilmiyorum tum gunumu ziyan etti ve yrn gitcek 1 hafta yok olmasina ragmen. Surat yapinca trip atinca benden kotusu yok bana bugun kavgada gitcem kafa dinlicem 1 hafta diyo bide
0 oy
(6,400 puan) tarafından
Canm  ben senin yerinde olsaydm o yemege bile gitmezdm ama esinleguzelce konus niye tek menu istedi diye? Hem yarn yola cikacakms aranizi duzeltin gonlunu hos et ölümlü dunya sonucta
(139 puan) tarafından
Bilerek yemege gttim herkesle geziyo bana gelince evde oturcak sirf inadima gtmek istedim

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 648 göst.
29 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lazina54 (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 612 göst.
30 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 281 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 891 göst.

Kategoriler

1,471,367 soru

24,098,066 cevap

332,214 kullanıcı

...