Kizlar eşim kacgundur disarda yok iste falan dunde amcasiyla bulustu almanyadan gelmsti amcasi ama gecem haftada hep birlikte gorusmustuk ztn. Nyse dun esim yine tek buluştu kafeye falan gitmişler dunde amcasina bugunden ici bilet aliyo budo dan istanbula gtcekms bugun. Bugunde amcasi ariyo beni gel al arabayla gdelim balik yiyelm hemde beni birakirsin budoya diye esimde bana bakti telde hayr dedm bende cunku yrn eşim yurtdisina cikcak 1 hafta yok ve onceden bzde bugun gezerz diye plan yapmstk. Snra yok amca isim var musteriye gtcem fln diye yalan soyledi diyemedi yani esimle gezcez falan. Bnde knusmadim trip attm geldi altan aldi ama dedgi laf uzatma surat yapma yeter suratını cekmicem falan diyo. Nyse snra annesi geldi beni haftaya diger şehirdışında 1 saatlik yoldaki hastaneye gotur cok iyi doktor varmis dedi bzmkiside benim isim olabilir benden ici diyoki iste ben goturcekmsm bebegimde var pusete koycakmsm goturcekmisim annesini bu arada esimin abiside vae onunda arabasi var ama ona gotur demiyo annesi. O gidince yne bz kavga ettik falan. Snra yemege gdelm dedm gittik yemege aramz soguk tabi hala bu demezmi ortaya tek menu alalm beraber yicez dedm diye haftada bir cikiyorz neyin hesabini yapiyosn amcanlara akrabalarina harcadigin paraları hc dusunmuyosun bana yaptigin ne ne alaka ***** ***** knusma falan dedi 15 dk icinde yemek yedk hc knusmadik snra ben kalkalm dedm eve geldk toplam yarim saatte gittik geldik yani. Durumumuzda iyi kizlar para sıkıntımız yok hc. Normalde alttan alirdi illa suan nedense hc knusmuyo hc umrunda deglm yrn kacta gitcegini ble bilmiyorum cok sinirim bozuk asiri