0 oy
386 göst.
Diğer kategorisinde (205 puan) tarafından
Kizlar bebekleriniz kac aylik ve saat kacta gece uykusuna geciriyosunuz. Benimki gece 12 - 1 olmadan uyumuyor bayilcam yorgunluktan valla. 

14 Cevaplar

0 oy
(18,244 puan) tarafından
ben uyutmaya cslisiyorum suan ama 2 gibi anca uyuyor 
tarafından
Bu ben
tarafından
Gocatti beni bu kız ömrümü yedi ama gözümün nuru evladım napalim büyüyebe dek katlanicaz canım. Kim.ne dediyse denedim hep araştirdim ama o yine aynı devam ediyo huyudundan suyundan bazı bebeklerin bence
tarafından
Kız benimkide durmuyor bugünden beri çığlık çığlığa evin içinde, tabiki gözümüzün nurları onlar Rabbim uzun ömürler versin evlatlarımıza ama o her ağladığın da içim sızlıyor ağlıyorum valla
tarafından
Kıyamam yavrum ya bı derdi var belli ki
tarafından
Var kuzum çok uykusu oluyor bir de affedersin osurmakta zorluk çekiyor birde kulağının arkasında konak mı ne çıktı o canını yakıyor herhalde
-Reklam-
0 oy
(679 puan) tarafından
Senınkı gene ıyı benomkısı 23 gunluk ve sabah 5 te yatoyor ama gunduz guzel uyıyor şukurler olsun 
(451 puan) tarafından
Gündüz uyuduğu için gece ıyumuyordur
0 oy
(22,057 puan) tarafından
12 1 olsa gene iyi 2 3 e kadar bkliom:Dd
0 oy
tarafından
4 aylık olacak hala gece dört olmadan uyumuyor bence şükret kuzum :) okuyunva kendimi balkondan atasim geldi . Neler denedim neler bı bilsen 
tarafından
Aha buda ben
0 oy
(112 puan) tarafından
 sabah erken uyandır öğlen uykusuna yatır 1 ila 3 saatlik olsun bide ikindi yatır 1 saat filan uyusun uyandır sonra gece de 9.30 10 gibi uyit yoksa uykuları perikti mi uyumak bilmiyorlar. Ben böyle yapıyorum bu arada oğlum 1 yaşına girdi 3 gün önce 
0 oy
(7,118 puan) tarafından
5.ayına girmek üzere gece uykusuna 9 buçuk 10 gibi geçmiş oluyor. Gece 1 kere emmeye kalkar sabah 8-9 arası da tamamen uyanır  
0 oy
(2,762 puan) tarafından
5 aylık 12 veya 11 de gece uykusuna dalıyor ama sabah 10 kadar 4 kez uyamıyor emmek için 
0 oy
tarafından
9 buçuk aylık . Gündüzleri 4 saatte bir uyur 2 saat kadar

Gece de saat 11 buçuk 12 gibi uyur gece 4 de kalkar mama içer tekrar uyur 8 e kadar 
0 oy
(3,455 puan) tarafından
Benimki 9 ile 10 arasında uykuya geçiyor sabahta 7 buçuk 8 buçuk arasında kalkar. Ben öyle alıştırdım onu. Sen de 10 da al git beşiğine mesela oynayın ninni söyle uykusunu getir her akşam aynı saatte götür uyutmaya ve odasından başka yerde uyutma. Bide gündüz uykuları da çok önemli.
0 oy
(18,518 puan) tarafından
Kızım yarim saat oldu uyuyali oğlum daha uyumadı sallıyorum 
0 oy
(53,964 puan) tarafından
cani ne zaman isterse o zaman ama.biri bulmuyor şükür
0 oy
(11,254 puan) tarafından
Ah cnm 12 1 e raziyim su dönemde 2 3 anca uyuyor 
0 oy
(451 puan) tarafından
4 aylık olacak, 9 gibi uyur aabah 7 gibi kalkar ama 3 kere fln emmek için uyanıyor
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Kimse gelmzse ben kimseye gitmezsem 5 ayından beri 10 11 arasi uyutuyorum. Ama bı yere gidersem yada biri gelirse saat şaşıyo haliyle. Bak iki haftadır 10 buçuk 11 arasi uyutuyodum iki gecedir annemler bendeler 1de uyuyor 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 69 göst.
+2 oy
4 cevap 149 göst.
0 oy
3 cevap 75 göst.
+1 oy
4 cevap 176 göst.

Kategoriler

1,471,542 soru

24,100,191 cevap