+2 oy
77 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (509 puan) tarafından

Oğlumla usaktan rizeye gidiyoruz yarın inşallah. Yolda vakit geçirmek için önerileriniz varmı 

4 Cevaplar

+3 oy
(1,706 puan) tarafından

2 yaşındaki ikizlerimle 500 km yol yaptık gidiş dönüş. her ikisinde de gündüz yolculuğu idi. normalde 6 saat süren yolumuz, giderken 11 dönerken 9 saat sürdü. ama çocukları hiç ağlatmadan mızlatmadan başarıyla tamamladık.

ben şöyle yaptım: kahvaltı sonrası yola çıkış yol esnasında en sevdikleri oyuncaklarla, çubuk krakerle, el kremi ve kolonyayla falan oyaladım. ara sıra uyudular uyudukları sıralarda gidebildiğimiz kadar yol yaptık. uyandıklarında ve ciddi sıkıldıkları noktalarda bir sonraki dinlenme tesisine kadar (maksimum 20 dk olacak şekilde) telefondan çizgi film açtım. zaten fazlasına bakmıyorlar. molalarda da uzun mola yaptık. önce yemek yedirdik, altlarını aldık sonra biz yedik sonra gezdirdik. biraz oyuncaklara bindiler, biraz avm gezdik falan.

böyle böyle gittik geldik. zaman sınırı koymadan. dediğim gibi gidiş 11 dönüş 9 saat oldu ama ne çocuklar yoruldu ne de ben. sanki geziye çıkmışız gibi oldu. sadece eşim o kadar uzun trafikte kalmaktan biraz yoruldu.

-Reklam-
+2 oy
(528 puan) tarafından

Ben çizim tableti almıştım yanıma bol bol resim çizdik. Telefondan video, izledik, oyun oynadık vs. Ama trenle gitmiştik biz tren otobüse göre daha rahat. Tuvaleti var cafesi var.  Sıkılınca kalktık yürüdük vs. (İstanbul ankara) 

+1 oy
(515 puan) tarafından

Mümkünse akşam yolculuğu tercih et uyuyarak gider sende rahat olursun.

Gündüz gideceksende kalem defter ,sevdiği bir kaç oyuncağını alabilirsin.tablet varsa oda olur .

(509 puan) tarafından
+1

Zaten akşam üzeri 4 de bincez. Geceyi yolda gecircez sabahta inicez inşallah

+1 oy
(2,449 puan) tarafından

Kendi aracımızda 8 saatlik yol gittik geldik. Giderken sabah erkenden uyandık yola çıktık. Yanımıza atıştırmalıklar ve oyuncaklar aldık. Ama yinede zordu. Dönerken gece yola çıktık. Gelene kadar uyudular. Hiç zorluk yaşamadık

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 494 göst.
15 Haziran 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Yaya09. (310 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 35 göst.
0 oy
2 cevap 143 göst.
0 oy
2 cevap 149 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (3,646 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,449,296 soru

23,802,532 cevap

317,472 kullanıcı

...