0 oy
472 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar, bebekleriniz için büyüklerimizden duyduğunuz ve uyguladığınız yöntemler var mı? Mesela boyu uzun olsun diye şunu yapıyorum, yüzü güzel olsun diye bunu yapıyorum, burnu küçük olsun diye böyle yapıyorum, kilo alsın diye şunu veriyorum dediğiniz yöntemler var mı kızlar? Biliyorum bilimsel dayanağı yok ama geleneksel yöntemleri de merak ediyorum uygulayıp sonuç aldığınız yöntemleri paylaşır mısınız? 

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yüzüne sütümü ffiskrtyom parlak olurmuş:D
-Reklam-
0 oy
tarafından
yooo hicbirsey yapmıyorum onların hepsi hurafe cnm
0 oy
tarafından

Onlara bakarsak oohoooo uşakları sakat edip elimize verirler kendi haline büyüyorlar hurafelere inanmiyorum

(995 puan) tarafından
Ayyyy ne güldüm Allah iyiliğini versin:-):-):-)
tarafından
Ey gulll gul gul :)
0 oy
tarafından
Düşünüyorum da yapmadım hiç:D
0 oy
(53,862 puan) tarafından
valla Allah a emanet yasiyoruz bisey yapmadık yapmiyoruz:)
0 oy
(701 puan) tarafından
Duyduğum hiç  birseyi yapıp inanmadım sadece sürekli aynaya baktım bana benzesin diye bana benzedi bence ida tesadüf:))))700
0 oy
(962 puan) tarafından
Huyu güzel olsun diye yüzüne dualar okuyorum 

Yüzü güzel olsun diye Yusuf suresi okuyorum

Kilo alsın diye pirinç unu ile mama yapıyorum o iyi kilo yapıyormuş .dddd
0 oy
tarafından
Duyup uygulamadığım. Cok şey var tek uyduğum kafamda kalan ayva anne karnında ki  bebeği güzelleştirirmiş inandoğımdan değilde ayvayı sevdiğim için yiyorum 
tarafından
Inan canim peygamber efendimizin tavsiyesi bu arastirabilirsin..
0 oy
tarafından

Dogdugu ilk gunlerde pamugu sutunle islatip yuzunu silince yüzündeki killar dökülüyo bende yaptim :D

0 oy
(4,724 puan) tarafından

Düşündüm ama bulamadım. Hatta daha dinlemediğim bile oldu. Ayakta salla dediler sallamiyorum. Su ver dediler vermiyorum. Ilk dogdugunda birak uyusun dediler dinlemedim surekli emzirdim ve cok sükür sarılık olmadık.

Kendim büyütüyorum kızımı :)

0 oy
(16,780 puan) tarafından

Yıkarken kafasından tutup sallıyorum boyu uzun olsun diye yüzüne sütümü sürüyorum parlakimsi olsun diye  burnu için yukarı doğru masaj yapıyorum  falan :D tabiki bişey yapmıyorum akışına bıraktım istediği gibi büyüyor 

Sadece yemek kilo konusunda yararlı şeyler vwriyorum 

(1,186 puan) tarafından
Ay okurken gerçekten yapıyosun sandım kafayı sallamak nedir ya ahahhahaaa
(16,780 puan) tarafından
Yapıyorlar aslında boynu içe doğru olmasın diye aman sacma sapan şeyler
(1,186 puan) tarafından
Aynen ya Allah akıl versin öylelere
0 oy
tarafından
Hiç bir şey yapmadım kendi keyfime göre oğlumu büyüttum 
0 oy
(995 puan) tarafından
Canım bunların hepsi doğru olsaydı boynu uzun olsun diye böyle yüzü güzel olsun diye böyle estetik ameliyatları olmazdı zaten herkes bitip bebek olurdu
0 oy
(1,249 puan) tarafından
Ben bebeğim doğunca büyük bir kaos yaşayıp nerdeyse boşanma aşamasına gelince çok yalnız kaldım kızımla. Allahin izniyle Kendim getirdim 6. Ayına. O yüzden birileri şunu şöyle yap böyle yap dediği zaman boğazını sikasim geliyor onun zamanı geçti kimsenin dediğini yapmıyorum kendim büyütüyorum stediğim gibi:)
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Dogum yaptığımda kızını bekleyen biri vardı. Dogum dan geldikten sonra ilk gelen sütü kasına kirpiğine sür uzun kirpikli olsun dedi. Sürdüm kızımın da oglum unda kirpikleri upuzun. 
0 oy
(553 puan) tarafından
Bizim bi gaz için ot var ayvadene diye onu verdim birde dişine karbonatli karbonatli su sürsün demiş yaşlı bi teyze anneme onu yapıyorum baska yapmadım kendi kafama göre takıldım:) ha birde yürüsün duşak kesme var bizde onu yapicam çok hoşuma gidiyor:)
(11 puan) tarafından
Duşak kesme nedir acaba
(553 puan) tarafından
Ay çok eğlenceli çocuğu bir yere dikiltiyorsun yürüyünce sonra ayaklarına bir ip bağlıyorsun iki genç kız bir evin etrafında kosuyor biri sag yöne biri sol yöne önce kim gelirse çocuğun bacağındaki ipi kesiyor ona hediye veriyorsun çocuk düşmeden yürüsün diye yapiyorlar inandigimdan değilde bana çok eğlenceli geliyor:)

İlgili sorular

+3 oy
41 cevap 1,200 göst.
28 Şubat 2025 Diğer kategorisinde YummyYummy (1,156 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 85 göst.
26 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Kdkbdowlk (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 102 göst.
8 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Liderim (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 107 göst.