İyi akşamlar kızlar, bebekleriniz için büyüklerimizden duyduğunuz ve uyguladığınız yöntemler var mı? Mesela boyu uzun olsun diye şunu yapıyorum, yüzü güzel olsun diye bunu yapıyorum, burnu küçük olsun diye böyle yapıyorum, kilo alsın diye şunu veriyorum dediğiniz yöntemler var mı kızlar? Biliyorum bilimsel dayanağı yok ama geleneksel yöntemleri de merak ediyorum uygulayıp sonuç aldığınız yöntemleri paylaşır mısınız?
Onlara bakarsak oohoooo uşakları sakat edip elimize verirler kendi haline büyüyorlar hurafelere inanmiyorum
Dogdugu ilk gunlerde pamugu sutunle islatip yuzunu silince yüzündeki killar dökülüyo bende yaptim
Düşündüm ama bulamadım. Hatta daha dinlemediğim bile oldu. Ayakta salla dediler sallamiyorum. Su ver dediler vermiyorum. Ilk dogdugunda birak uyusun dediler dinlemedim surekli emzirdim ve cok sükür sarılık olmadık.
Kendim büyütüyorum kızımı
Yıkarken kafasından tutup sallıyorum boyu uzun olsun diye yüzüne sütümü sürüyorum parlakimsi olsun diye burnu için yukarı doğru masaj yapıyorum falan tabiki bişey yapmıyorum akışına bıraktım istediği gibi büyüyor
Sadece yemek kilo konusunda yararlı şeyler vwriyorum
1,489,432 soru
24,343,915 cevap
346,168 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın