Bende dogum hikayemi anlatmak isterim
Gece pek uyuyamamstim sancim agrim filanda yoktu ama uyuyamamstm sabh uyandigimda saat 7 bucuktu birz sancim vardi ama hic dogum sancisi diye dusunmedm yinede bi duş aldim evimi topladm esime kahvalti hazrladm ama bn yemedim esim ise gidecekti 11de sancim cok cok az 20 dkya bir geliyodu esimle hastaneye gidelim dedik evden otobuse kadr yuruduk 5 dk otobustete ayakta gitmistim 20 dk filan indigimizdede yuruduk 20 dk filan hastaneye gittik dr aradi sekreter sancisi var diye ebeye ciksin dedi ebeye ciktik ebe masaya aldi acilma var mi diye cnm cok yanmisti azcik kanamada olmustu ebe dogum baslamis diyince caniminda agrisiyla aglamaya basladm resmen gozlerim çeşmeye dönmüştü hemsiler esime kagt dolandir bnada otur demislerdi ama bn dinlemedim esimin arkasi sira yurudum aglayarak snra esim eve cantamizi almaya geldu gorumcem ve buyuk gorumcemin kizi vardi yanimda 3 saat kolay gecti 3 saat cok zordu ama dayanilmayacak kadr dgldi sancimi odada cekmistim masaya alindigimda 15 dk snra minigim dogdu ebeye ilk sordugum sey sütüm hemn gelrmi dedim gelr dedi bna dikis attilar ve odaya aldilar dikis cok zordu kimseyi korkutmak istemem 8 tane dikisim vardi sonradan acildi filan cok zorlandm ama allh saglik versin bebegime uzun olfu ama kimseye detayli anlatacak vaktim olmadi 8 ay icimde tuttum ohhh rahatladm simdi
Hayirli olsun Allah anali babali büyütsün inşallah hayirli evlat olsun
Hadi hayırlısı ile büyüt inşallah gözün aydın
=) gözün aydın canım sağlıcakla büyütün ❤️ ❤️ ❤️ niye bu kadar uzun süre tuttun ki, içinde hayırlı olsun bebeğin Bizkere dua et sıra bizde
1,475,331 soru
24,152,620 cevap
334,985 kullanıcı