0 oy
2,564 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kısaca özet geceyim eşimle sorunlarım var önceki actigim posttada ayrılmayı düşünüyorum falan demistim. Benim liseden beri görüştüğum çok yakın arkadaşım var dostum dediğim onunla konuşmuştum skntilar var falan diye. Neyse benim eşim pek sosyal medya kullanmaz ona açtım kendisi giriyor sayfaları falan takip edeyim diye ac dedi açtım telefonuna kendimde de yedek hesap olarak acıktı bir kaç gündür sahte bir hesap eşime mesaj atıyor sen çok iyi birisin o kadını hak etmiyorsun seni seviyorum keşke daha önce tanışsaydık falan diye. Ben görüyorum ama eşim anlamadığı için benim telefonunda kendi hesabının açık olduğumu bilmiyor tabi hiç ses etmedim neyse eşim terslemiş ben karımı çok seviyorum sen ne ucuz bir kadınsın falan diye sonra engellemiş hesab aklımdaydı ztn ekran görüntüsü falan almıştım az önce arkadaşım kocasıyla geldi ıstgramdan bisey gösteriyordu işte bende bir baktım o hesap arkadaşımda açık o kullanıyormuş beynimden vuruldum bu nasıl olur ya benim senelerdir dost dediğim insan bana ***** yapıp eşime yazıyor ki skntilarimi bile bile. Çok üzgünüm hiç bisey demedim. Eşime de demedim ztn onun bir suçu yok ona güvenirim de dost dediğim insandan böyle bisey beklemezdim. :( 

36 Cevaplar

0 oy
(2,123 puan) tarafından
Sakın susma sustukca bunlar çogalıyo yüzune yüzune vur 
tarafından
Allaha bıraktım hamile ayrılır kocası çocuk ortada kalır boş ver
(2,123 puan) tarafından
Sadece kadına söyle o zaman ama bilsin sen susarsın yarın baskasının kocasına yazar fırsat vermeyin böylelerine Allah aşkına senin kocana yürümüs ve sen susuyosun
tarafından
Ya hala şoktayim aslında belki yarın bu dusuncede olmiycam söyleyene bilirim bilmiyorum ama gerçekten beklemiyordum ztn o an döndüm kaldım öyle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aslaaaaaaa ne komşumu nede arkadaşımı eşime yakın etmem, zaten eşimde ağzına eder onun yani, kuaförüm bile dışarda eşin beklemesin soğuk diyordu kuaförde kimse yoktu ben gene içeri sokmadım oda gelmek istemedi zaten. O an kadından şüphe ettim yani
tarafından
Esimlik bisey yok çok şükür
0 oy
tarafından
Yuh diyorum ya dünyanın çivisi cikmis
tarafından
Iki yapmışsın ama kuzum esin de anlardı ama yanına bırakma bence allah kahretsin öyle insanı insan bile olamaz o
tarafından
Ya ztn isin acigi eşim ilk baştan beri onu sevmiyordu bu kız çok sinsi bakma böyle olduğuna ya bu kız senin nasıl arkadaşın falan diyordu da ben eşimin abarttığını düşünmüştüm ama sezmiş demekki oda. Yeri gelir belki soylerim şuan bisey düşünemiyorum inan
tarafından
Anlamıştır kuzum rahatsız olmuştur hareketlerinden. Allah yardımcın olsun öyle insanlarında belasin i versin
tarafından
Erkekler seziyor ya vallaha eşimin şimdiye kadar bana ömrüm şunu yapma şunla konuşma dediği ne varsa hepsinde haklı çıktı adam
tarafından
Evet kuzum anlıyorlar kimin ne oldugunu
0 oy
tarafından

Bende bi arkadasimdan supheleniyorum :ermm: o konuda esime mesajlar yazmakar aramalar surekli bizim dukkana gitmeler kendini gosterene kadar 50 kere dukkanin onunden gecmeler falan kiz suslenip puslenip gidiyo ne amacla gidiyo bilmiyorum ama cok rahatsizim 

tarafından
Uzaklastir kendinden direk ben şüphelensem uzaklastirirdim ama kendini belli etmedi
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Allah kahretsin bylelerini ya simdi kadin evli oldugu halde kocana mi yazyor 
(4,098 puan) tarafından
Byle arkadas olmaz olsun ne yap et rezil et onu diecemde karninda bebegi var insan onun vebalini almak istmyor isin zor cnm allah yardm etsn
tarafından
Yok aslında isim zor falan değil konuşmam görüşmem olur biter eşim de ztn gerekleni yapmış sadece üzüldüm çok üzüldüm okul donemlerimizde bizde çok kaldı herseyinde yanındaydım ne bileyim belki de hatıralar için bile susmusumdur bilmiyorum
(4,098 puan) tarafından
Isin zor derken insan kendine yedirmyor cnm heleki yakin biri olunca insan dayanmyor
tarafından
Evet aynen öyle ya dondum kaldım ztn yakıştıramadım ben arkadaşıma
(4,098 puan) tarafından
Neyse gercek yüzünü grmş oldun cok gec olmadn bitirrsn arkadsligini ama onada syle bildigini
0 oy
tarafından
Bu zamanda kimseye güvenmeyeceksin derdini kimseye anlatmayacaksın.. Sok oldum resmen ya o... bak sen orada hemen ekran görüntüsünü göstereydin keşke kocasının yanında.. 
tarafından
Bebeğe acıdım gülüm be onun ne sucu var ki bir de kocası çok iyi bir insan kaldıramaz benden duymasın
tarafından
Olan iyilere olur zaten ..
0 oy
tarafından
O saçları boyle elime dolarim tutugum gibi duvara (mümkünse tırtıkli bi duvar olsun) kaziya kaziya o kocami seven suratini dünyadan kazirdim. Öyle susmak edeptir bilmem ne fln ay bagira bagira bu kadin benim kocama yazılıyo diye mahallenin önüne atardum.onu
tarafından
Ayy okurken istemsizce güldüm vallaha bir an gözumde canlandirdim:)
Ben yapmadım gerçekten o an bisey beni tuttu sanki belki yapardım da ama o an dondum kaldım oyle
tarafından
Canin çekti itiraf et :D
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsn
tarafından
Ya yapardım aslında bu kadar da sakin değilim ama birincisi o an beni bisey bağladı sanki kimildayamadkm döndüm kaldım ikicisi onun eşine döndüm bir baktım tam da o sıra bebekten konuşuyorlardı çok mutluydu ona kiyamadim yazık o adama hYalli var. Bir de ne bilim ya dovsem bebeğine bisey olsa vijdan azabından bu defa kendimi affedemem belki kafam eser söylerim ama şuan pek bisey düşünemiyorum. Amin
0 oy
tarafından
postunu ilk okumaya başladım hemen aklımdan bu geçti yemin edrim ki devir çok kötü ya gerçekten kimseye güvenmeyeceksin bu devirde kimseyle samimi olmayacaksın canım bunlar hep kıyamet alametleri böyle insanlar yüzünden Allah başımıza bir suru bela veriyor da anlamıyorlar hala Allah ısla h etsin ne biçim bir insan ya ben olsam orda saçını başını yolardim neden tepki vermedin ?
tarafından
Bilmiyorum bebeği var. Bir de o an bisey beni tuttu sanki ya
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Ohaa bee.. Ne pislik kadınlar var. Kendi de evli, aman Ya Rabbi. Keşke saçını başını yolsaydın orda, bi de kocası dövseydi onu. İğrenç mahluk!
tarafından
Hamile gülüm hamile yazık yavruya
(1,150 puan) tarafından
Evet şimdi okudum yorumları. Allah'tan bulsun ne diyim
0 oy
tarafından
Dost kazığı insanın çok zoruna gider bilirim önce yüzüne vur haticem sonra ALLAH a bırak kendi pisliginde bogulsun .
tarafından
Evet vurucam beni aradığı zaman soyleyecem dün şoktaydim ama karar verdim soyleyecem
0 oy
(702 puan) tarafından
Arkadaşının eşine anlat bence 
tarafından
Arar o beni o zaman anlatıcam neden görüşmüyorsunuz noldu falan diye o zaman soyleyecem direk arayıp kendim söylemek istemiyorum
0 oy
(1,306 puan) tarafından
Maalesef boyle hayat kimseye guven kalmadi
tarafından
Aynen öyle vallaha
0 oy
(5,935 puan) tarafından
O an hemen o ekran görüntüsünü gösterecektin yatak odasına çekip yüzüne tükürüp defol diyecektin çok iğrenç bir kadınmış ya tamamen kes bağını 
tarafından
Kestim ztn sildim engelledim bitti yani
(5,935 puan) tarafından
Iyi yapmışsın canım.
0 oy
(106 puan) tarafından
Ooo sendeki sabır taş olsa çatlar maşallah ben onu varya yollardım yoldan gecen kızın eşime bakmasına tahammülüm yokk nasıl tepkisiz kaldın  
tarafından
Allah tarafından bisey beni tuttu inan. O an döndüm kaldım ama karar verdim yüzüne vurucam herşeyi eşine de anlatıcam bilsin yazık o adama
0 oy
tarafından

Gerizekalı pis kadın ya ...

Derdini dinliyor bunu fırsat bilip sanki kocana göz dikip birde seni kotuluyor

tarafından
Evet göz dikmiş. Bu bariz ortada. Ama affetmiycem sessiz kalmaya karar vermiştim ama vazgeçtim herşeyi anlatıcam
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Susmakla hata yapmişsin direk eşinin yaninda dokseydin ic yuzunu...hem kendisi evli hemde evli bi adama goz dikmiş hemide arkadaşinin eşinee...
tarafından
Kan çıkardı eminim. Ama sessiz kalmıycam soyleyecem herşeyi

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 2,177 göst.
31 Ocak 2020 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 857 göst.
30 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 186 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 018373636w9 (2 puan) tarafından soruldu